Home + Lijstje van de week | 10x dit kun je doen en kopen met €2,-

Lijstje van de week | 10x dit kun je doen en kopen met €2,-

Wat kun je allemaal doen en kopen met maar €2,-. Nou, het blijkt dat er nog behoorlijk wat mogelijk is waar je toch heel blij van kunt worden. Ik zette 10 leuke blijmakers voor €2,- voor je op een rijtje.

1. Ontbijt bij de HEMA

Oké, dat kan nu nog even niet, maar misschien kan dit in de zomervakantie weer en dan is dit wel heel erg leuk: ontbijten bij de de HEMA voor €2,-. Wij hebben dit jaren geleden eens gedaan met Milan en hij genoot er toen echt van. Ontbijten bij de HEMA heeft gewoon iets, het is een uitje én het ontbijt is ook nog eens erg lekker.

2. Het cadeaublik van Wibra

Je kunt iemand heel erg blij maken met de cadeaublikken van Wibra. Deze kosten €1,99 en zijn er in veel verschillende varianten: van een felicitatie tot een geboorte of gewoon een ‘dankjewel’. In deze blikken kun je vervolgens van alles doen. van een zelfgemaakte cadeaubon tot chocolade of iets anders lekkers. Alles kan! Daarna even leuk inpakken en je hebt een heel origineel cadeau. Ook leuk als juffenbedankje.

3. Een ijsje kopen en genieten van de zon

Een kleine blij maker, maar oh zo fijn: genieten van een ijsje in de zon. Mijn favoriete plek is op de Markt in Gouda. We eten het ijsje dan het liefst op op de trappen van het stadhuis. We kijken naar de mensen, de mooie panden en genieten echt even van de rust terwijl alles en iedereen om ons heen rent.

4. Een potje nagellak kopen

Heb je een momentje voor jezelf nodig? Koop een potje nagellak in de kleur die jou het meest blij maakt, zet een muziekje op en neem de tijd om je nagels mooi te maken. Wedden dat jij je daarna veel beter voelt?

5. Iemand blij maken met wat lekkers en een leuke boodschap

Een tijdje terug schreef ik over het supermarktmerk G’woon. Op deze producten staan leuke teksten waardoor je dit prima cadeau kan geven! In het artikel geef ik heel veel cadeau ideeën.

6. Notitieboekjes!

Heb je ooit teveel notitieboekjes? Eigenlijk niet. Soms is schrijven gewoon fijner dan dingen opslaan in je telefoon en dan is het handig als je een notitieboekje bij de hand hebt. In je tas, op je bureau, op je nachtkastje etc. Bij de Action en HEMA koop je superleuke notitieboekjes voor minder dan €2,-

7. Koop een lekkere badschuim en ga uitgebreid in bad of onder de douche

Heel even helemaal niets, behalve tijd voor jezelf. Haal een lekkere badschuim en geniet er lekker van onder de douche of in bad. Heb je een bad, pak er een goed boek of tijdschrift bij en laat de boel maar lekker de boel. Nu is het even me-time.

8. Pastel markeerstiften

Werken of studeren is een stuk leuker met leuke spulletjes. Ik noemde de notitieboekjes al, maar ik word ook heel erg blij van pennen en markeerstiften. Deze setjes van 4 koop je bij HEMA voor €1,50 per setje.

Hier kan ik dus heel gelukkig van worden haha.

9. Kinderboeken bij de kringloop

Boekjes zijn tegenwoordig een heel ding hier in huis. Floris heeft een eigen “boekenwinkeltje”, de plantenstandaard, en is in de ban van boekjes. Zijn broer heeft dat wat minder, terwijl hij heel goed kan lezen en spellen. Maar echt geduld opbrengen voor een boek, nee, dat heeft hij minder. Toch wilde ook hij van de week een nieuw boek bestellen. Gelukkig!

Je hoeft ze echter niet nieuw te kopen, want bij de kringloop kun je ook veel leuke boeken kopen voor weinig.

10. Kaarsen

Bij Xenos kun je mooie dinerkaarsen kopen voor €0,65 per stuk. Ze zorgen niet alleen voor meer sfeer, maar wist je dat je de kaarsen ook kunt smelten en er bijvoorbeeld een grote kaars van kunt maken?

Ik deed dit een tijdje terug en maakte van drie kaarsen een regenboogkaars. Lekker creatief bezig zijn en ook leuk om cadeau te geven!

Wat zijn jouw blijmakers om te kopen of te doen met €2,-?

liefs

 

 

 

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *