Home + Lifestyle | Op de ’to do list’ voor komende week #2

Lifestyle | Op de ’to do list’ voor komende week #2

Komende week wordt weer een drukke, maar ook leuke week. Naast alle gewone dingen als school en werk, staan er ook nog wat afspraken gepland én gaan we een weekendje weg! Kortom, er staat weer genoeg op de ’to do list’ voor komende week. Lees je mee?

Maandag en dinsdag staan in het teken van werk. Maandag een dag op kantoor en dinsdag een dag thuis. Ik werk nu twee dagen in de week thuis en twee dagen op kantoor en ben ontzettend blij met die afwisseling. Tijdens de eerste lockdown werkte ik volledig thuis en ik vond het verschrikkelijk. Er zijn mensen die nu al een jaar thuis werken en ik vind het ontzettend knap dat ze dat volhouden!

Op het werk is het ook lekker druk dus ik hoef mij zeker niet te vervelen.

Dinsdag wordt overigens ook het interview van Harry en Meghan met Oprah uitgezonden. Noem me maar een nerd, maar ik ben dus echt heel erg benieuwd naar dat interview. Die ga ik zeker kijken!

Woensdag ben ik vrij, maar dat wordt wel een drukke, vrije dag. Om te beginnen gaat Milan een ochtend meelopen op een mogelijke nieuwe school. Deze school is dichter bij ons nieuwe huis (véél dichterbij) en we hebben er in december al een rondleiding gehad. Toen hebben we afgesproken dat hij 6 januari een ochtend mee mocht lopen, maar vlak daarna sloten de scholen. We zijn een paar maanden verder, maar nu is het eindelijk zo ver. Hij is heel erg benieuwd en wij natuurlijk ook. Het is uiteindelijk zijn beslissing. Hij heeft het naar zijn zin op zijn huidige school dus het hoeft niet perse. Het voordeel van deze school is dat het dichterbij is en hij hier dan meer kinderen leert kennen. We gaan het meemaken!

Terwijl hij een ochtend meeloopt ga ik een kopje thee drinken bij Chantal. Altijd gezellig en dan kunnen we even bijpraten.

Verder is het nog even de vraag wat het weer gaat doen. Ze geven niet zulk goed weer op voor komende woensdag en dat betekent dat de buitenles van de musical misschien niet doorgaat. Even afwachten maar.

Tot slot hoop ik woensdag weer wat vooruit te kunnen bloggen omdat we het weekend weg gaan, en komen mijn ouders soep eten.

Donderdag werk ik weer een dagje thuis en vrijdag mag ik weer naar kantoor. Op die dagen doe ik weinig andere dingen en ben ik blij als ik ’s avonds op de bank kan ploffen haha.

Zaterdag en zondag hebben we iets leuks in het vooruitzicht: we gaan een nachtje weg met zijn viertjes! We gaan naar ons favoriete hotel (De Cantharel in Apeldoorn) en we hebben er onwijs veel zin in. We zouden afgelopen Kerst gaan, maar dat hebben we geannuleerd vanwege alle maatregelen. Die gelden nu natuurlijk nog steeds, maar we hopen er even lekker uit te rusten, te wandelen én lekker te eten, ook al is dat laatste op de kamer. We vermaken ons vast wel en een andere omgeving is ook weleens lekker.

Ik denk dat we een lekkere week in het vooruitzicht hebben. Hoe ziet die van jullie er uit? Ik hoop dat er voor jullie ook leuke dingen op de planning staan!

liefs

MDAMDA

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met DIY’s, reviews, kidsfashion etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *