Home + Lifestyle | 4x onze favoriete parfum!

Lifestyle | 4x onze favoriete parfum!

Nog niet eens zo heel lang geleden was ik een echter shopper. Ik hou van mooie dingen en kleding en ik kon er intens van genieten als ik weer iets moois en leuks had gekocht. Dat is niet veranderd, maar mijn prioriteiten zijn dat wel. Ons nieuwe huis kost nu eenmaal veel geld en dat betekent keuzes maken. Al moet ik zeggen dat mijn gevoel hiervoor ook al veranderde. Het is niet zo dat ik geen geld meer uit wil geven, maar ik geef het veel bewuster uit. Zo speur ik steeds vaker naar goede deals. Voor leuke dingen zoals kleding bijvoorbeeld, maar inmiddels ook voor Parfum. Dit is onze favoriete parfum en waar ik het goedkoper shop, lees je hieronder.

Mijn favoriete parfum

Ik houd van lekkere geuren. Wat iemand lekker vindt, is natuurlijk heel persoonlijk, maar ik ga graag voor de frisse, niet al te zware geuren. Ze mogen wel aanwezig zijn (dat betekent ook dat je ze lang ruikt), maar dus niet te zwaar ruiken. Volg je het nog, haha? Geuren hoeven ook niet perse van dure merken te zijn, want ik koop ze ook graag voor een prikkie in Duitsland. Maar als ik echt moet kiezen, dan kies ik toch voor de geuren hieronder. Deze koop ik online bij Parfumswinkel.nl. Hier vind je bekende geuren voor een fijnere prijs dan bij de parfumerie. Snel thuis geleverd en veel goede aanbiedingen. Superfijn in deze – toch al dure – tijden.

‘Love Story’ van Chloé

Ik weet dat ‘Love Chloé’ erg populair was, maar ik vind Love Story ook echt heerlijk! In deze geur zit jasmijn stephanotis verwerkt, dit is de geluksbloem. Deze draag ik daarom als ik wel wat geluk kan gebruiken 😉 Wist je dat de flacon de vorm heeft van een hangslotje? Dit is een verwijzing naar de ‘Pont des Arts’ brug in Parijs. Hier hangen geliefden samen een hangslotje aan als symbool van hun liefde. Dat is toch leuk! Terug naar de parfum zelf: ik vind het een frisse, bloemige geur die je lang blijft ruiken.

‘La Vie Est Belle’ van Lancôme

Een echte klassieker die je vast wel kent. Deze is in ieder geval al heel wat jaren ontzettend populair. Lekker zoet en ik vind het een heerlijke, vrouwelijke geur. Wat mij betreft kon deze dan niet ontbreken in dit overzicht.

‘This is her!’ van Zadig & Voltaire

Tot een paar jaar geleden had ik nog nooit van Zadig & Voltaire gehoord, totdat een moeder van school mij deze tipte. Zij werkte bij de parfumerie en ik zocht een nieuwe parfum. Ik wilde een wat stoerdere geur, maar die toch vrouwelijk was. Deze geur wordt omschreven als zoet maar met rock in het hart, een mix van kastanje en vanille. Je ruikt deze goed, ik krijg er vaak complimenten over en ik vind hem echt heerlijk. Na al die jaren nog steeds een favoriet.

Tot zo ver mijn favoriete dames parfums, nu op naar de absolute favoriet van Patrick.

De favoriete geur van Patrick

‘This is him’ van Zadig & Voltaire

Tot slot de favoriet van Patrick. Ook Zadig & Voltaire. Ook deze geur is stoer en toch niet te zwaar vinden wij. Een geur die je lekker lang ruikt waardoor je lang met het flesje doet. Pat wil niet anders en ik weet steevast wat ik moet kopen voor de feestdagen, haha. Als je deze nog niet kent, vraag dan eens of je deze mag ruiken. De kans is groot dat je net zo’n fan wordt als wij 😉

Dit is ons favoriete parfum. Zitten hier ook favorieten van jou tussen? Klets mee in de comments hieronder.

liefs

disclaimer_Mamablogger_

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *