Home + Leuk! Zeeman lanceert tweede zwangerschapscollectie

Leuk! Zeeman lanceert tweede zwangerschapscollectie

Begin juli maakte Zeeman bekend hun eerste zwangerschapscollectie te lanceren. Een echte zomercollectie waar veel van jullie heel enthousiast van werden. De collectie werd een groot succes en gisteren kreeg ik opnieuw een persbericht van Zeeman waarin zij hun tweede zwangerschapscollectie aankondigen. Binnenkort is deze collectie (online) te koop en ja, hij is nog leuker dan de eerste zwangerschapscollectie. Ik laat je de hele collectie zien!

Mix & Match

De nieuwste zwangerschapscollectie van Zeeman heeft comfortabele broeken, shirts en jurken in zwart en army green. Beiden met een mooie gevlekte print.  Alle items zijn gemaakt van comfortabele materialen die bij iedere lichaamstype passen.
Zo match je de zwarte short sleeve turtleneck gemakkelijk met de blauwe maternity jeans of  met de stretchy en soepel vallende zwarte flare broek.  Of  kies voor een basic zwart t-shirt met de army green midi-rok met print. Liever in een keer klaar? Dan zijn de twee jurken uit de collectie perfect voor jou. Met lange mouwen zijn deze perfect voor de herfst en het strikdetail accentueert mooi de buik.
De items uit de collectie zijn beschikbaar in maat 36 t/m 48. De prijzen lopen tussen de €7,99 en €15,99.

Ik moet zeggen dat ik de jeans heel mooi vindt vallen bij het model op de foto. Tijdens mijn zwangerschappen heb ik zo’n mooi zittende broek echt gemist. In de vorige collectie zat een roze flared jeans en ik ben blij dat er dit keer weer een flared is opgenomen in de collectie. Deze is ook fijn om te dragen tijdens de feestdagen en combineert mooi met het shirt. Blazer erop en je hebt een nette, maar toch hippe outfit!

Mijn favorieten

Net als de vorige keer heb ik mijn favorieten en vind ik het bijna jammer dat ik niet zwanger ben ?. Dit keer zijn de jurkjes favoriet bij mij. Tijdens mijn zwangerschap van Floris voelde ik mij het mooist in jurkjes. Hierin kwam mijn buik mooi uit en het zat gewoon heerlijk.

Ik zou ze alle drie zo kopen! Mocht je alleen een jurkje wat te fris vinden kun je ook hierop een blazer dragen, maar bijvoorbeeld ook een lang vest, een leuke teddy bodywarmer of simpelweg een spijkerjasje. Althans, als ik een jurkje draag, draag ik er altijd wat op en dat zou ik in dit geval ook doen, maar het hoeft natuurlijk niet.

Vind je een jurkje fijn dragen, maar wil je wel wat afwisselen? Dat komt goed uit, want er is ook een rokje van de army groene stof met print!

Met deze zwangerschapscollectie maakt Zeeman weer duidelijk dat je niet veel geld uit hoeft te geven om er goed uit te zien tijdens je zwangerschap. Ze hebben gewoon weer een te gekke collectie gelanceerd!

liefs

 

 

 

BabyBaby

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

  1. 30 november 2021 / 22:06

    Oeh, goede inspiratie voor de kerstdagen zonder dat je een vermogen kwijt bent. Love it!