Home + Leuk en goedkoop bedankje voor de juffen dankzij Wibra!

Leuk en goedkoop bedankje voor de juffen dankzij Wibra!

Terwijl het noorden van het land vandaag beginnen aan de eerste week van de zomervakantie, moeten wij nog een weekje en het zuiden zelfs nog twee weken. De vakantie staat dus echt voor de deur, maar voordat we zes weken gedag zeggen tegen de school nemen we nog even de tijd om een bedankje te maken voor de juffen.

Ik dacht er al weken over na, want wat geven we nu aan de juffen? Iets origineels en ook niet te duur. Het is natuurlijk niet de bedoeling om over te komen als een uitslover en ik wil ook niet dat een ander kind het gevoel krijgt een minder leuk cadeautje te geven. Dag soort dingen zijn namelijk niet aan de orde, ieder kind doet zijn of haar best en ieder cadeautje is even leuk!

Vorige week was ik even bij de Wibra voor iets wat ik nodig heb voor M’s traktatie (daarover na de vakantie veel meer) en toen liep ik tegen superschattige, kleine vogelhuisjes aan! €0,89 per stuk! En toen had ik meteen een idee: de vogelhuisjes waren nog niet geschilderd dus hoe leuk zou het zijn als ik M deze zelf zou laten schilderen voor de juffen?

Ik kocht er, ook bij de Wibra, twee kleuren verf bij voor €1,89 per flesje. Lekker zomerse kleurtjes, mint en lichtblauw. En daar houd je flink wat van over voor een volgende keer, lekker makkelijk dus 😉 Ik had al bedacht dat ik de huisjes daarna in zou pakken in cellofaan. Dat heb ik gewoon thuis, maar kun je ook heel goedkoop kopen bij de Hema of Action. Lintjes er omheen en klaar ben je.

Toch zag ik bij de Wibra ook tien houten labels in een zakje voor maar €1. Deze heb ik meegenomen voor aan de huisjes. Ik schilderde er zelf ‘ik voel mij erg thuis’ op en M schreef aan d’r andere kant zelf zijn naam erop met een stift.

Kortom, een heel een eenvoudig te maken cadeautje waar je kind supertrots op is en wat ook nog eens budgetproof is!

En als je het dan ingepakt hebt, is het ook nog eens heel leuk geven. Ik denk dat je hiermee echt een origineel cadeautje hebt.

Hoe vind je ze geworden? En wat geven jullie aan de juffen? Laat het me weten in de comments hieronder.

mama, blogger, mamablogger, blog,

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 Reacties

 1. 6 juli 2015 / 12:28

  Wat een leuk idee, vooral dat zelf laten schilderen maakt het persoonlijk en extra leuk voor de juf of meester! -Fleur

 2. SanNe
  6 juli 2015 / 23:44

  Heel leuk! Dat tekstje maakt het helemaal af!

 3. 7 juli 2015 / 10:06

  Wow, wat een leuk idee! Helemaal fijn dat de kosten binnen de perken blijven.

  Ik moet wel bekennen, ik wist helemaal niet dat er iets aan het eind van het jaar gegeven wordt aan de juffrouw.
  Is dat iets van de laatste jaren?

 4. 10 juli 2015 / 22:36

  Leuk gemaakt en origineel. Want vaak krijg je als juf (spreek uit ervaring) chocolade. Niks mis mee natuurlijk 😉

 5. belleke
  1 juli 2016 / 12:48

  Wat leuk bedacht en gedaan!
  Hier hebben wij voor de juffen klemborden van de zeeman, daar een karton vel ingeklemd met een juffen tekst op het karton en een zakspiegeltje erop geplakt.
  Nu nog bezig met kleine kralenkettinkjes die aan een klein klemmetje van de zeeman zitten.