Home + KreaDoe komt er weer aan | Win twee kaartjes!

KreaDoe komt er weer aan | Win twee kaartjes!

Wie mij een beetje kent of al een tijdje volgt weet dat ik het heerlijk vind om lekker te fröbelen. Na lange dagen achter een computerscherm om te bloggen, communicatieplannen te schrijven en vooral heel veel mails te beantwoorden, is het juist heerlijk om met iets totaal anders bezig te zijn. Met mijn handen iets leuks maken om cadeau te geven, iets voor in huis te maken of bijvoorbeeld als juffenbedankje en traktatie. En ik kan mijn hart weer ophalen, want KreaDoe komt er weer aan!

Wat is KreaDoe?

KreaDoe is kun je zien als het grootste creatieve feestje van het jaar en vindt plaats in de Jaarbeurs in Utrecht van 31 oktober t/m 4 november 2018. Lekker centraal dus en makkelijk te bereiken met het OV! Nu moet ik heel eerlijk bekennen dat ik mij ieder jaar voorneem om te gaan, maar iedere keer kwam het er niet van. Dit jaar ben ik zeker van plan om te gaan. Je kunt er namelijk inspiratie opdoen (leuk voor de feestdagen, nieuwe juffenbedankjes en ik wil ideetjes opdoen om te maken met mijn nieuwe Silhouette Cameo 3 snijplotter), lekker shoppen, maar ook meedoen aan workshops zoals het maken van een Sinterklaaskrans, stempels ontwerpen en journal handlettering.

Verder is er de Bloggersspot met bekende DIY bloggers en als je graag cupcakes maakt is er het Cupcaketheater. Kortom, dit is het ideale vriendinnenuitje

Waarom zou je naar KreaDoe gaan?

Mocht je nog twijfelen? Dit zijn heel goede redenen om er dit jaar lekker heen te gaan;

 • Het is dé plek om kennis te maken met nieuwe materialen en technieken;
 • Droom je van een eigen webshop met jouw eigen gemaakte spulletjes? Ga er dan voor en laat je inspireren door al het leuks dat je er ziet!
 • Wil je je verder ontwikkelen op het gebied van jouw hobby zoals handletteren? Dit is je kans!
 • Misschien ontdek je wel een nieuwe hobby waar je heel veel plezier en ontspanning uit zult halen;
 • Je doet heel veel inspiratie op;
 • Mama Maakt is een vast onderdeel op KreaDoe. Dit is een plein met de leukste DIY ideeën voor moeders, oma’s, tantes etc. en je vindt er de gaafste accessoires voor op de kinderkamer, kinderkleding en nog veel meer leuks. Aanrader!
 • Aan de kinderen is ook gedacht, want er is een kidsplein en een puzzeltocht voor kinderen!

En ‘last but not least’ ik mag twee kaartjes verloten!

Win 2 KreaDoe kaartjes op Mamablogger!

Wil jij twee kaartjes winnen voor KreaDoe? Ik mag deze verloten! Meedoen is heel simpel; laat hieronder weten waarom jij de twee kaartjes zou willen winnen en met wie je dan heen zou willen gaan. De winactie loopt t/m 28 oktober en de winnaar krijgt persoonlijk bericht.

Meer info en zelf tickets bestellen

Bekijk de website (klik) voor meer informatie en het programma en bestel daar meteen je kaartje met voorverkoopkorting!

Zie ik je op KreaDoe? Leuk!

 

 

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

24 Reacties

 1. Gaby
  24 oktober 2018 / 07:43

  Ja zou graag de kaartjes willen winnen . Ik zou dan met mijn dochtertje van 9 gaan. Wij zijn samen gek op knutselen tekenen en fröbelen

 2. Mariska
  24 oktober 2018 / 07:44

  Zou graag met mijn moeder er naar toe gaan! Zijn allebei lekker crew. Moeders met stofjes en ik met taartenbakken en we willen we eens zien wat er nog meer voor leuks te treuzelen is! Even een moeder dochter uitje zonder kids!

 3. Jannemiek Hanszens
  24 oktober 2018 / 08:20

  Vorig jaar ben ik in m’n eentje geweest, gewoon om eens te kijken wat het allemaal voorstelde. Wat was het een aangename verrassing!! Ik kwam met een tas vol leuke spullen thuis waar we oa in de kerstvakantie mee in de weer zijn geweest. Nu zou ik ook wel weer willen maar dan gezellig als dagje uit met m’n moeder waarbij we misschien ook wat leuke workshops kunnen doen.

 4. Leonie Kooi
  24 oktober 2018 / 08:21

  Wat zou ik dit graag willen winnen voor mijn zus en nichtje. Ik ga namelijk zelf al samen met mijn schoonzus, maar wat zou het super zijn als we met z’n vieren zouden gaan. Een leuke verassing en dan een heerlijke meidendag samen. Ik ga duimen hiervoor?

 5. Marange Krouwel
  24 oktober 2018 / 08:22

  Ahhh super leuk, ik die graag mee. Ik zou graag met mijn schoonmoeder willen gaan. Mijn oudste dochter wilt ook graag mee. Ze is 9 en vindt handlettering en haken leuk. Ik vind bakken en taartjes decoreren leuk. Dus voor iedereen wat leuks om naar uit te kijken. Fingers crossed

 6. Evelijne
  24 oktober 2018 / 08:41

  Ik zou mijn moeder meenemen, ze is super creatief en maakt de leukste dingen voor de klein kinderen. Knuffel stuk? Oma maakt het! Gymtas nodig? Oma maakt het!

  Lijkt me gezellig met zijn tweetjes.

 7. Corinne
  24 oktober 2018 / 08:52

  Ik doe mee voor een dagje uit met mijn zus.Zij is erg creatief en we wonen niet bij elkaar in de buurt dus we zien elkaar niet zo vaak.Dus dit zou een leuk uitje zijn.

 8. Chantal
  24 oktober 2018 / 09:16

  Ik zou er heel graag met mijn moeder naar toe gaan! Na een hele drukke tijd door de verhuizing van oma verdient ze het om even lekker een dagje weg te gaan!

 9. Renske boot
  24 oktober 2018 / 10:07

  Hoiii, ik ben Renske!
  Ik doe zeker mee voor mijn moeder omdat ze super graag naar de creadoe wilt! Ze zou het super leuk vinden als ik dit win! Daarom doe ik dus zeker mee!!!

 10. 24 oktober 2018 / 11:36

  WoW gaaf zeg! Om daar met mijn moeder heen te kunnen.
  Ik vind dit een leuk moeder dochter uitje, zou mijn creatieve moeder graag mee willen nemen en haar lekker verwennen, een dagje uit omdat ze vaak oppast en zo lief is voor mijn kindjes.
  Hoe leuk!!!!

 11. Danielle
  24 oktober 2018 / 20:11

  Ik zou heel graag willen gaan om nieuwe inspiratie op te doen, wellicht zelfs nieuwe hobby / uitbreiden. Sinds kort ben ik aan het kleuren, maar in de promo artikelen voor de kreadoe kom ik zoveel leuks tegen. Zentangle, stempels, journals, de mooiste koekjes, een wereld die voor mij open gaat! Ik wil dan ook heel graag gaan samen met mijn vriendinnetje Susanne, bovendien is dat ook nog eens gezellig zo’n dagje samen ❤️

 12. Femke
  25 oktober 2018 / 06:39

  Mijn super creatieve schoonzus die van haar creativiteit haar werk heeft gemaakt!

 13. 25 oktober 2018 / 10:08

  Aahw wat gaaf! Ik zou heel graag samen met mijn moeder heen willen. Ik ben zelf heel erg bezig met snailmailen en mn bullet journal. Ik blog ik over creatief. Lijkt me heel leuk om hier heen te gaan!

  • Saskia
   25 oktober 2018 / 21:50

   Ik zou graag winnen om met mijn collega naar de beurs toe te gaan. Het is een voor ons als ab’ers natuurlijk hartstikke leuk maar zeker nu we net van werkplek gewisseld zijn is het fijn om elkaar weer even te vinden in alle drukte en bezig te zijn met wat wij leuk vinden… crea bea all the way

 14. Anja
  26 oktober 2018 / 07:36

  Eindelijk heb ik dit jaar een vriendin zo ver gekregen dat ze met mij mee wil naar de KreaDoe! Het is haar eerste keer, dus de kaartjes zijn erg welkom.

  Groetjes, Anja

 15. Diana Slingerland
  26 oktober 2018 / 12:25

  Ik zou graag met Thea onderwater naar de kreadoe gaan omdat wij allebij
  voor en met onze kleinkinderen knutselen

 16. Tamara
  26 oktober 2018 / 13:13

  Ik zou heel graag willen gaan met mijn 12 jarige zoon, wij zijn al eerder geweest, en hij vindt al die mini workshops superleuk. Daarnaast doen wij graag inspiratie op voor onze eigen knutsels, en vergapen ons aan de creatieve kunsten die er te zien zijn.

 17. Mat
  26 oktober 2018 / 14:31

  Ik zou super graag met mijn dochter gaan. Voor ideen op te doen voor haar bulletjournal

 18. 27 oktober 2018 / 10:46

  Ben geen mama, maar wel tante. Ik zou graag met mijn naamgenoot Sandra, mams van twee lieve jongens inspiratie op gaan doen op kreadoe.

 19. Laura
  27 oktober 2018 / 11:23

  Ik zou heel graag kaartjes winnen om samen met mijn moeder naar deze beurs te gaan. Leuk om nieuwe creatieve inspiratie op te doen en er een gezellig moeder dochter dagje van maken ☺

 20. Miriam Buis
  27 oktober 2018 / 18:10

  Zou er heel graag naar toe gaan met mijn vriendin Ali (die echt alles kan freubelen). Zeker voor de gezelligheid, maar zeker ook om nieuwe ideeën op te doen. En om te kijken naar nieuwe materialen.

 21. Sabine
  27 oktober 2018 / 21:26

  Wat Zou het Leuk zijn om de kaarten te winnen voor een creatieve dag met mijn schoonzus. We hebben een druk jaar gehad en dan weinig tijd gehad om te freubelen. We missen het en zouden het heel leuk vinden

 22. San
  28 oktober 2018 / 12:58

  Ik zou heel graag twee kaartjes willen winnen voor mijn digi-vriendin en mijzelf, we zien elkaar niet heel vaak en hebben beide dezelfde creatieve hobbies, wat is nou leuker om elkaar weer in het eggie te zien en langs allerlei crea-stands te kunnen lopen, win win voor beide en heeeeeeeel gezellig!