Home + Een kijkje in de kast van Floris en afscheid nemen van “oude” kleertjes

Een kijkje in de kast van Floris en afscheid nemen van “oude” kleertjes

Jullie hebben al diverse shoplogs kunnen zien van de kleertjes die ik onlangs heb gekocht voor de jongens. Het leek mij daarom wel leuk om te laten zien welke kleertjes van Floris weg gaan en ik geef een kijkje in zijn kast. Er hangt namelijk al heel wat in de maatjes 62 en 68 in de hoop dat ‘ie daar wel even in blijft zitten…

Afscheid nemen van “oude” kleertjes

Toen ik zwanger was van Floris kocht ik niet zoveel in maatje 50, maar des te meer in 56. Ik verwachtte dat hij daar langer in zou zitten en maatje 50 hebben ze veel korter aan. Bij Milan was dat hooguit twee weken. Ik kocht van alles en nog wat in 56 en kreeg daarbij ook nog eens een hoop. En zelfs toen dacht ik nog dat ik misschien niet genoeg zou hebben, zeker als ik weer een kindje zou krijgen dat veel zou spugen. Floris spuugt niet, althans niet veel, en groeit al een malle. Zo hard zelfs dat veel truitjes in maatje 56 al snel te kort werden en broekjes te strak zaten om zijn buikje. 62 zat veel lekkerder én ging ook makkelijker aan 😉

Hoewel ik het best lastig vond om al zo snel afscheid te nemen van die kleine kleertjes, moest ik wel ruimte maken. Zijn kast groot, maar zo groot nu ook weer niet en ik raakte het overzicht een beetje kwijt. Ik bewaarde zijn eerste pakje, pyjamaatje en rompertje en de rest ging in een mand.

Afgelopen week ben ik alles uit gaan zoeken en ik kwam uit op 47 stuks in totaal! Een aantal daarvan heeft hij niet eens aan gehad, zo snel groeide hij!

Dit is nog niet eens alles, maar ik wil wel alles in één keer verkopen. Dit omdat ik simpelweg geen tijd heb om alles bij te houden en keer op keer richting het postkantoor te gaan. Mocht je interesse hebben, mail gerust!

Een kijkje in Floris’ kledingkast!

Maatje 62 en 68 zijn flink aangevuld, maar daar hoop ik nu wel een paar maandjes mee te doen. Het merendeel is gekocht in de uitverkoop wat zitten er gave items bij! Verder heb ik wat van een vriendin te leen gekregen en heb ik het één en ander van kraamvisite gekregen.

Ik ben gek op geprinte broekjes en kocht ze voor Milan ook veel. Ook toen hij al naar school ging. Inmiddels is hij zeven en wil hij dat allemaal niet meer, maar nu kan ik weer helemaal los gaan 😉 Ik vind het leuk om verschillende kleuren en printjes met elkaar te combineren en dat zie je binnenkort ook terug in Floris’ outfits. Dit deed ik vroeger met Milan en nu met Floris voor de inspiratie die wij jongensmoeders soms heel erg nodig hebben.

Ben jij ook zo gek op kinderkleding? Ik kan er wel even zoet mee zijn. En mocht je interesse hebben in Floris’ andere kleertjes, mail me dan gerust of laat een reactie hieronder achter.

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

  1. Christine
    3 januari 2018 / 19:58

    Ik plaats toch maar even een reactie.. echt té gek dat je de leuke kleertjes van Floris wilt verkopen!!
    Helaas moet ik nog even wachten tot we het geslacht weten (we zijn nu 9 weken in verwachting)!!!
    Heb je tegen die tijd nog geen koper dan houd ik me warm aanbevolen 😉