Home + Milans kerstcadeautjes en nee, geen LEGO!

Milans kerstcadeautjes en nee, geen LEGO!

Iedereen die ons een beetje kent weet dat Milan een LEGO collectie heeft waar menig verzamelaar jaloers op zou zijn. Wij vinden het ook helemaal geweldig, maar we kunnen het niet meer kwijt! Zeker als Floris straks gaat kruipen, moeten we toch iets anders verzinnen voor de LEGO. Er kan gelukkig het één en ander naar opa en oma, maar hier kan er niets meer bij. Daarom kreeg Milan iets anders voor de kerst en dat bleek een schot in de roos…

We kozen voor drie cadeautjes, want hij had al een hoop gehad voor Sinterklaas. Het ging puur om de gezelligheid, maar we wilden toch wat geven. Het eerste cadeau is iets wat hij al een tijdje wilde hebben en toen hij voor Sinterklaas een luisterboek kreeg, wisten we meteen een goed cadeau voor de kerst: een cd speler! Hij krijgt de leeftijd ervoor, dus kreeg hij een cd spelertje op zijn kamer én de nieuwe cd van Kinderen voor Kinderen. Hij kijkt altijd naar de vlogs van hen dus wij dachten dat hij de cd wel graag wilde hebben. Prima cadeau voor een zeven jarige, want hij luistert er constant naar als hij op zijn kamer speelt.

En ik moet eerlijk bekennen dat ik dat cd-tje wel gezellig vind als ik de was aan het opvouwen ben 😉

Nintendo classic mini met 21 spellen

Vergeet de PS4, de Xbox en al die andere spelcomputers, want Nintendo heeft de Super Nintendo opnieuw uitgebracht in een mini uitvoering en met 21 spellen! Patrick wilde hem perse hebben en daarom kochten we hem voor Milan (en een beetje voor Patrick haha). Hij kost €90,- en dat is best een behoorlijk bedrag. Toch valt het in het niet bij wat andere spelcomputers kosten én hier zitten 21 spellen bij. Denk aan Super Mario Kart, Donky Kong en al die andere spellen die wij vroeger zo graag speelden. De spellen zijn niet in een nieuw jasje gestoken dus het is heel hip retro. We hebben deze zelfs al gezien in een leuk koffietentje hier in de stad.

We hebben Milan uitgelegd dat het allemaal begonnen is met deze spellen en dat wij deze vroeger ook speelden. We hadden gedacht dat hij ze misschien niet cool genoeg vond, maar hij is erg weg van! Goede smaak haha. Hij kan spellen alleen spelen of met zijn tweeën en Patrick vindt het geweldig om de spellen die hij vroeger speelde, nu met zijn zoon te spelen.

Wat handig is aan deze mini uitvoering is dat je hem heel gemakkelijk mee kunt nemen ergens naar toe. Het nadeel is dat de snoeren van de controllers aan de korte kant zijn.

Maar goed, het cadeautje viel in de smaak! Deze kochten we overigens bij Intertoys.

Dit waren Milans cadeautjes voor de kerst en nu is het voorlopig even klaar 😉 Wat hebben jullie kinderen gekregen?

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

  1. 31 december 2017 / 15:03

    Wij hebben hem ook! Mijn man is er helemaal gek op en ik stiekem ook een beetje nostalgie!