Home + Kidsfashion | Milan in Little Label!

Kidsfashion | Milan in Little Label!

Hoewel ik het nog steeds heerlijk weer vind en ik hoop dat we dat nog wel even vast zullen houden, kijk ik ook alweer uit naar het najaar. Niet vanwege het weer (alleen als het heel hard gaat vriezen), maar wel vanwege de nieuwe collecties! Ik vind de najaarscollectie altijd vele malen leuker dan de voorjaarscollectie en ik vind de najaarskleuren altijd net even mooier dan de lichtere kleuren in het voorjaar. Niet altijd, maar lichte kleuren maken Milan en mij bijvoorbeeld wat flets.

Kleur vind ik dus belangrijk, maar ik let op veel meer dingen: zo moet de kleding leuk geprijsd zijn. Het mag best duurder zijn, maar dan vind ik dat de kwaliteit in dat geval heel erg goed moet zijn. Dan is de stof net wat zachter, dan is het materiaal net wat duurzamer, komt het mooier uit de was en blijven de kleuren na 20 keer wassen net zo diep als wanneer je het net gekocht hebt. En laten we eerlijk zijn, als de kleding vervolgens ook nog eens waanzinnig leuk is, dan ben je toch verkocht?!

Little Label!

Ik weet niet of je weleens van Little Label gehoord hebt, maar dit kinderkledingmerk heeft alles wat ik hierboven noemde. Bij Little Label vind je de mooiste basics van de mooiste materialen die je vervolgens ook nog eens eindeloos met elkaar kunt combineren. Veel kledingstukken uit dezelfde collectie kun je dus mixen en matchen met elkaar!

Verder vind ik het belangrijk dat Milan zich lekker voelt in kleding. Ik ben bijvoorbeeld gek op de bekende sweatpants, maar dan moeten ze wel mooi zitten. Niet zo vormeloos om dat smalle lijfje heen. Ik was al een tijdje op zoek naar een gestreepte joggingbroek/sweatpants voor Milan, maar kon nog niet heel goed slagen totdat ik dus deze vond van Little Label!

En zo zie ik deze broek dus het liefst. Lekker baggy, maar niet te wijd. Aan de onderkant loopt hij was smaller zodat de broek mooi op de schoenen valt. Wat Milan heel erg fijn vindt is dat de binnenkant erg zacht is, het zit dus ontzettend comfortabel!

Het shirt is ook van Little Label en heeft heel leuke details zoals het kleine, houten knoopje bij de hals en de elleboogstukken. Dit shirt is al een paar keer gewassen en blijft ontzettend mooi uit de was komen! Bij sommige shirtjes gaat het wat pluizen, wordt de vorm minder mooi of wordt de kleur wat vaal, maar deze zeker niet!

Deze kleding kan ik ook heel leuk combineren met andere items uit Milans rek, maar zoals ik al zei is de gehele collectie met elkaar te combineren.

Neem vooral eens een kijkje in de webshop. Wij zijn heel blij met deze basics en Milan zal het heel vaak dragen dit najaar! Dit zijn namelijk niet alleen perfecte outfits om naar school te dragen, maar ook tijdens een dagje weg omdat het zo lekker zit tijdens een lange autorit bijvoorbeeld.

Kende jij Little Label al en wat vind je van deze outfit? Laat het me weten in de comments hieronder!

Liefs, Marisca

 

 

 

 

mamablogger, samenwerking, samenwerken, disclaimer

 

 

 

 

 

 

 

Bewaren

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

  1. Reb
    19 september 2016 / 23:47

    Ah, ik heb twee jaar geleden een kledingpakket van LL gewonnen. Superfijn en een goede kwaliteit!

    Het staat Milan leuk!