Home + Kids fashion | Seven One Seven X Monique

Kids fashion | Seven One Seven X Monique

Monique Westenberg kennen we allemaal als de vriendin van André Hazes en ik vind haar echt heel erg leuk. Ik volg haar al een hele tijd op Instagram en zag daar een tijdje terug voorbij komen dat ze de handen ineen had geslagen met het jongens kledingmerk Seven One Seven. Vooral het blauwe broekje met de krijtstreep vond ik fantastisch en ik kon dan ook niet wachten tot deze collectie te koop zou zijn. Op 1 september was het zo ver, en toen miste ik het totaal! Lekker dan! Gelukkig zag ik het gisteren alsnog en heb ik al een te gekke winterjas voor Milan geshopt, maar er is nog veel meer leuks. Deze collectie is namelijk echt te gek!

Superfijne basics die je heel goed kunt combineren

Ik noemde net al het krijtstreepbroekje, maar de andere items zijn ook heel erg fijn omdat ze allemaal met elkaar te combineren zijn. Dat vind ik sowieso al heerlijk, want dat scheelt niet alleen een hoop geld, maar ook een hoop tijd ’s morgens. De collectie bestaat uit fijne basics die allemaal bij elkaar passen.

Groot fan van de winterjas en teddy jas

Ik was op slag verliefd op deze winterjas en heb deze besteld voor Milan. Ik ben heel er blij dat er kleur in zit, hij is netjes en anders dan de meeste winterjassen die je ziet. Netjes en toch sportief, ik houd ervan! Ik zal nog weleens een foto delen op Instagram als we hem binnen hebben en Milan hem aan heeft.

Milan vond hem ook geweldig, maar toen Milan de teddy jas zag, werd hij helemaal enthousiast.

Ik snap dat wel, het is een te gek jack voor erbij. Wie weet ?.

De broekjes

Dan de broekjes, hoe leuk zijn die?!

Ik vind ze alle drie even geweldig, maar die met de krijtstreep vind ik helemaal geweldig. Ik zou ze alledrie zo kopen voor beide jongens. Stoere sneakers eronder, hoe tof zou dat staan?

Toffe truien

Wat ik leuk vind aan deze treinen is dat ze niet te druk zijn, maar wel kleur bevatten. Ook deze zijn gemakkelijk te combineren én ze zijn heel leuk op de bovenstaande broeken. Tot slot zien deze truien eruit alsof ze heerlijk zitten waardoor er lekker in gespeeld kan worden.

En streepjes zijn altijd goed! Deze trui heeft overigens boorden aan de mouwen, ideaal.

Bloesjes

Terug van weggeweest: de bloesjes en blazers. Er is een periode geweest dat Milan ze vaak droeg en ik ze voornamelijk kocht voor de kraagjes onder een trui. Datzelfde deed ik ook met polo’s omdat ik de halzen van veel truien te wijd vond. Toen Milan ouder werd, werden de bloesjes vervangen voor witte shirts en draagt hij die onder truien. Zonde, want als ik deze zie word ik er wel weer heel erg blij van. Misschien komt hij juist nu wel weer op de leeftijd waarop hij weer bloesjes wil dragen.

T-shirts

Seven One Seven heeft ook t-shirts in de collectie waarvan ik deze het leukst vind.

Ik ben echt heel enthousiast over de collectie. De items, de kleuren, de prints, ik vind alles even leuk. Ik ben heel benieuwd naar de winterjas, maar er zullen ongetwijfeld meer items volgen.

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *