Home + Kids Fashion | Het nieuwe Z8 magazine is uit voor zomer 2021!

Kids Fashion | Het nieuwe Z8 magazine is uit voor zomer 2021!

Het is inmiddels een beetje traditie geworden: als het nieuwe Z8 magazine uit is, deel ik mijn favorieten voor jongetjes met jullie. Het magazine voor komende zomer is uit en alles staat in het teken van zon, zee en strand. Het ultieme genieten van de natuur in heerlijk zittende kleding. Ik heb alweer wat favorieten gespot zoals nieuwe broekjes, lichtblauwe truitjes en een te gekke zomerjas. Kijk je mee naar mijn favorieten uit het Z8 magazine?

We zien dit seizoen zachte kleuren: voor de jongens veel cognac bruin en lichtblauw en voor de meisjes veel lila, bruin en blauw. Omdat ik twee jongens heb concentreer ik mij op de jongenscollectie, maar mocht je ook willen zien hoe de nieuwe meisjescollectie er uitziet, klik dan even hier.

Ik begin met deze pagina’s en hiervan vind ik alles leuk. De shirtjes, maar ook de zwarte trui, het vest en het te gekke broekje. Die staat sowieso op de wishlist.

Ik vind die bruine kleur echt superleuk en op wat koudere dagen combineert deze prima met het zwarte shirtje of de zwarte trui. Ik vind de broekjes met de streep over het been echt te gek. We hebben deze week witte sneakers gekocht voor Floris, die passen er heel goed bij.

En wat vinden jullie van het lichtblauwe truitje? Die is toch ook onwijs gaaf?!

Zelf heb ik iets minder met de bloesjes van Z8, maar het polootje vind ik dan wel weer heel erg tof onder een trui. Als ik polo’s koop voor de jongens zijn ze eigenlijk altijd bedoeld om onze een trui te doen omdat ik sommige halsjes nogal wijd vind. Dat los ik dan op met polo’s en shirtjes.

Alle overige items op deze pagina’s vind ik ook weer te gek.

Favoriete pagina’s

Maar dit zijn mijn favorieten uit het nieuwe Z8 magazine. Ik vind de kleur blauw heel erg mooi en supertof gecombineerd met het bruin. De zomerjas vind ik fijn omdat deze wat langer valt. Perfect voor op de fiets!

Veel setjes

Het leuke aan deze collectie vind ik dat je alles met elkaar kunt combineren en met relatief weinig items toch veel setjes kunt maken.

Wat vind jij van deze nieuwe collectie van Z8?

liefs

BabyBaby

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *