Home + Kids Fashion | Het nieuwe magazine van Z8 is uit!

Kids Fashion | Het nieuwe magazine van Z8 is uit!

Gistermiddag wachtte ik de hele tijd op het nieuwe magazine van Z8. Ik wist dat het magazine naar de winkels was gestuurd en zag zo her en der al wat voorbij komen op Facebook. Daardoor werd ik juist nieuwsgieriger, want wat ik zag was ontzettend leuk! Voor het eerst sinds lange tijd werd ik heel erg blij van alle jongenskleding. Normaal zijn het een paar items die ik heel erg leuk vind en de rest gaat dan wel. Dit keer is de collectie wel heel erg leuk en kan ik niet kiezen. Ik laat de tofste items zien waaronder een te gek spijkerjasje en een supergave zomerjas!

Nieuwe kleuren

Wat opvalt bij de jongens zijn de nieuwe kleuren; veel geel, bruin en groen en die combi is verrassend tof. Ik zou het zelf niet zo bedacht hebben, maar ik vind het stoer. Je moet ervan houden en het moet passen bij je kind, maar ik denk dat het Floris heel goed zou staan met zijn blonde haartjes.

Dit is de voorkant van het magazine. Hier zie je broek Dean. Ook deze zit, net als voorgaande collecties, er ook weer in en is altijd goed. Daarop een te gekke groene sweater, maar de jas is echt fantastisch! Deze is overigens aan twee kranten draagbaar, de binnenkant is groen. Deze jas gaat hem denk ik worden voor Floris. De broek heeft ‘ie ook nodig in een maatje groter en er is nog meer leuks…

… Want hoe gaaf is spijkerjasje Ziggy?! Ik ben compleet verliefd op dit jasje. Ik heb gezien dat ‘ie €74,95 gaat kosten. Belachelijk natuurlijk, maar ik denk dat ik binnenkort een fotootje laat zien dat Floris hem aan heeft ☺️

Van deze pagina’s vind ik eigenlijk alles leuk, maar mijn voorkeur gaat naar vest Leco, gele broek Wesley, Trui Duncan en petje Julius. Milan droeg vaak petjes en hoedjes, maar Floris wil er niets van weten dus ik denk dat ik dat niet helemaal aandurf. Leuk is ‘ie in ieder geval wel.

Op de laatste pagina zie je jas Ace echt goed. Daaronder zie je de sweaters Pepijn en Elyo. Trui Brett is ook heel erg leuk. Alles is met elkaar te combineren en er is weer kleur. Tenminste, het zijn andere kleuren en daar ben ik oprecht blij mee. De laatste seizoenen was het leuk, maar ook veel van hetzelfde.

Zodra de collectie te shoppen is wil ik dus zeker de jas en het spijkerjasje, maar ik denk stiekem dat er wel meer gaat komen. Z8, het is een onwijs gave collectie!

Wat vinden jullie van Z8 dit seizoen? Delen jullie mijn mening of juist helemaal niet? Laat het me weten in de comments hieronder. Meer zien? Klik hier voor het gehele magazine.

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met DIY’s, reviews, kidsfashion etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *