Home + Kids Fashion | De outfits van Milan en Floris!

Kids Fashion | De outfits van Milan en Floris!

Vorige week heb ik van maandag tot en met vrijdag de outfits van zowel Milan als Floris gefotografeerd. Milan had er wel weer eens zin in en Floris volgde het voorbeeld van zijn grote broer en ging trots poseren. Ik doe dit niet vaak meer, maar vind het daarom des te leuker dat ze er af en toe zin in hebben. Ik laat de outfits zien en vertel je van welke merken de items zijn.

Outfits #1

Dit zijn de eerste outfits van deze week. Milan draagt hier een gele Polaroid sweater van Tumble ‘N Dry. Ik heb eerder al over deze collectie geschreven en ik ben fan! De mooie, donkere spijkerbroek is van Levi’s. Niet goedkoop, maar hij zit fantastisch. Zometeen zien jullie deze bij een andere outfit wat beter. De zwarte laarsjes zijn favoriet bij Milan en zijn van Timberland.

Floris draagt een mooie sweater van Vingino en daaronder een donkerblauw broekje van Tumble ‘N Dry. Daaronder draagt hij zijn nieuwe laarsjes van Timberland.

Outfits #2

De nieuwe collecties druppelen de winkels al in terwijl het nog Kerst moet worden. Toch vonden we de nieuwe collectie van Vingino met veel neon details. We kochten deze longsleeve voor Milan toen hij er niet bij was, maar het was een schot in de roos, want hij vond hem ‘vet’. Dan weet je als ouder dat je goed zit 😉 Daaronder draagt hij de broek van Levi’s en weer zijn Timberland laarsjes.

De outfit van Floris is totaal anders, maar zo leuk! De gehele outfit is van Tumble ‘N Dry. Toch wel mijn lievelingsmerk voor hem op dit moment.

Outfits #3

Ik geloof dat dit een outfit is die ieder 9-jarig jongetje wel kan waarderen. De sweater is van WE x LINDA. Ze waren door het grote succes even niet te bestellen, maar inmiddels schijnen ze er weer te zijn. De skinny jeans is overigens ook van WE.

Nou, dit was de beste foto die ik van deze outfit kon maken. Het badstof truitje is supergaaf en zit volgens mij heerlijk. Ook deze is van Tumble ‘N Dry. Het broekje is van Z8 en de schoentjes weer van Timberland.

Outfits #4

Heel veel rood vandaag! De sweater van Milan hebben we vorig jaar al gekocht en ik ben even kwijt van welk merk deze is. De jeans is ook weer van WE. Deze zitten momenteel het mooist bij Milan en de prijs/kwaliteit verhouding vinden wij heel goed.

Floris draagt een bordeaux rode trui van Sturdy met daaronder een grijs trainingsbroekje van Prènatal eigen merk. Hier zit ook een rode streep in dus ik vond het wel leuk matchen.

Outfits #5

Lekker makkelijk, toch kleurrijk en altijd goed. De groene sweater van Milan is van Vingino en de jeans weer van WE. Die hebben we in tig verschillende kleuren haha.

Dit is mijn favoriete outfit van Floris van deze week. Het truitje is van Tommy Hilfiger en kocht ik onlangs met 40% korting. Hij is wat lang, maar zodra Floris aan de wandel gaat, draait de boord naar binnen zodat hij wat korter wordt. Hij draagt er een effen, witte longsleeve onder van HEMA en het broekje is van Tumble ‘N Dry. Dit staat hem zo schattig!

Bij Milan worden het steeds vaker alleen maar jeans en voor Floris shop ik nog van die leuke, zachte broekjes met verschillende printjes.

Wat vinden jullie van de outfits? Ik vond het in ieder geval erg leuk om ze weer eens te delen!

[shopr_shopthepost collection=”kids-fashion” size=”medium” title=”Shop hier leuke jongenskleding”]

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *