Home + Diary | Niet fit, shoppen én Sinterklaas op verrassingsbezoek!

Diary | Niet fit, shoppen én Sinterklaas op verrassingsbezoek!

Dit was een rustiger week dan de week ervoor. Het is op het werk weliswaar druk en het weekend zat ook behoorlijk vol, maar het liep wel lekker en dat is ook weleens fijn haha. We begonnen deze week echter wel met een zieke Milan en gaandeweg de week werd ik ook flink verkouden. Het weekend verliep beter en dat was maar goed ook, want die zat bomvol. Ik kan het allemaal wel vertellen, maar ik kan het ook laten zien. Kijk je mee?

Maandag

Goedemorgen! Floris ging al naar opa en oma en ik mocht de zieke Milan daar ook brengen, superfijn! Daarna rijd ik in de regen door naar mijn werk. Het is nog steeds heel druk dus we gaan maar snel aan de slag.

Dit is de eerstvolgende foto die ik vervolgens maak rond 17.15 uur. Ik fiets richting mijn ouders om de jongens weer op te halen. Mooi, maar wazig plaatje omdat ik hem even snel maakte 😉

De jongens liggen op bed, er staat een blog klaar voor de volgende dag en alles is verder opgeruimd. Tijd voor dit boek. Hij is zo leuk!

Dinsdag

Floris is weer in druk met Bobby. Het gaat niet altijd even zachtjes, maar ze zijn wel echt gek op elkaar.

Milan is weer opgeknapt en wil graag naar school. Ik maak voor we weggaan nog even deze outfit foto. Later deze week komen alle outfits online.

Thuis! Hoog tijd voor het Sinterklaasjournaal.

En daarna komt Manon nog even langs om de haren van de jongens te knippen. Floris vindt het allemaal wel prima. Als Manon weg is en de jongens op bed liggen, ruimen wij alles even op en kijken we nog een serie.

Woensdag

De jongens zijn heel vroeg wakker dus we zijn heel vroeg beneden. Het is 6.00 uur als ik besluit alvast de soep voor vanavond te maken. Dan is dat alvast klaar.

diary_verrassingsbezoek_Sinterklaas_nieuwe tas_persoonlijk_mamablogger_

Als we Milan naar school hebben gebracht komt Floris even lekker bij mij zitten. Zo lief!

Omdat het regent gaan we niet naar de stad, maar halen we het één en ander in het winkelcentrum.

Ik probeer Milans vest met chloorvlekken (zie de diary van vorige week) te redden, maar het lukt niet. Uiteindelijk hebben we het vest maar weggegooid…

Halverwege de middag is het tijd voor de laatste musicalles van dit jaar. Het is kijkles dus opa en oma gaan ook mee om te kijken. Nu vindt natuurlijk iedere moeder zijn/haar kind het leukst, maar wat is Milan gegroeid!

Floris is in bad geweest en wil dat ik nu ook een foto van hem maak terwijl hij een foto van mij maakt.

Donderdag

Floris en ik hebben Milan naar school gebracht en ik ben zeiknat geregend. Het druppelt van mijn haar zo mijn trui in. Ik voel me flink beroerd, maar kan gelukkig de ochtend thuis werken. Floris is gewoon thuis terwijl ik werk, maar hij doet het supergoed.

In de middag haal ik Milan op, maar we gaan niet meteen naar huis. We hebben namelijk een ouder-kind gesprek gepland staan. Milan heeft een persoonlijk actieplan geschreven en legt dat samen met de juf aan mij voor. Alle kinderen maken zo’n plan en het maakt hen heel bewust van wat ze nog verder willen ontwikkelen. We hebben een goed gesprek gehad. Milan doet het goed, is vooral taalvaardig heel erg sterk, en hij heeft het naar zijn zin. Ik voel me hondsberoerd, maar van dit soort berichten knapt iedere moeder op!

diary_verrassingsbezoek_Sinterklaas_nieuwe tas_persoonlijk_mamablogger_

Eenmaal thuis komt mijn eigen Mamablogger kersttrui binnen! Jij kunt er heel snel eentje winnen…

Vrijdag

Het regent en ik ben bijna bij mijn werk als ik deze regenboog zie. Die had ik even nodig en zie ik als een teken. Lekker bijgelovig haha.

Ik werk de hele dag, ga op tijd naar huis en de jongens mogen allebei logeren bij opa en oma. Feest voor hen en voor ons ook, want wij gaan vroeg naar bed, slapen door en slapen voor ons doen uit (7.00 uur is voor ons echt laat). Het was heerlijk!

Ik vertrek lekker uitgerust om mijn nagels te laten doen. Pat haalt ondertussen de jongens en wacht daar op mij. Hij heeft de laptop meegenomen, want de kaarten voor het Snollebollekes familieconcert in het Gelredome gaan in de verkoop! We kopen drie tickets en gaan er in april met Milan heen. Milan vindt het fantastisch!

Daarna lopen we snel naar huis en weer terug naar de stad. We hebben wat boodschappen nodig en een cadeautje. Ook besluiten we om even te gaan lunchen.

Omdat Milan weg moet en het in de stad heel druk is, lopen de jongens en ik al naar huis en blijft Pat in de rij staan bij de Intertoys. Ondertussen koopt hij ook deze echte, oude, houten notenkraker voor me. Ik spaar ze en vind ze fantastisch. Ben er echt heel erg blij mee!

Daarna gaat alles in een stroomversnelling: Milan gaat op de musicalles de musical Alice in Wonderland kijken. Deze kijken ze ter voorbereiding op de musical die ze zelf in juni gaan spelen. Terwijl Milan daar is halen wij planten voor bij het graf van mijn vader. Daarna halen we Milan weer op, rijden we door naar de verjaardag van ons kleine vriendje James en daarna rijden we weer door naar huis omdat mijn ouders komen eten en Pat kookt.

Ondertussen verschoon ik de bedden en hang ik het beddengoed uit het raam. Zo lekker vind ik dat met dit weer. Ook was ik nog wat wassen weg, maak ik schoon en daarna ben ik helemaal gaar!

diary_verrassingsbezoek_Sinterklaas_nieuwe tas_persoonlijk_mamablogger_

Maar voor we kunnen zitten doen we voor de laatste keer dit jaar wat in de schoenen van de jongens…

Zondag

Deze dag is wat rustiger, maar we hebben wel een verrassing op het programma 😉

diary_verrassingsbezoek_Sinterklaas_nieuwe tas_persoonlijk_mamablogger_

Eerst mogen de jongens hun cadeautjes openmaken. Milan krijgt twee armbandjes van Stuk TV en Floris een klein Paw Patrol autootje.

diary_verrassingsbezoek_Sinterklaas_nieuwe tas_persoonlijk_mamablogger_

Daarna pak ik 29 Sinterklaas lekkernijen in…

Aan het begin van de middag rijden we naar de begraafplaats waar mijn vader begraven ligt en maakt Pat het weer helemaal netjes met de planten die we gisteren hebben gekocht. Dat is altijd een fijn gevoel, het moet er netjes zijn anders word ik heel onrustig.

Daarna rijden we nog even door naar de stad. Ik wil wat nieuwe kleding hebben voor mijn werk en shop er even lekker op los. Doe ik nauwelijks voor mijzelf en ik schrik aan de kassa eigenlijk van de prijs. Pat haalt me over het toch te kopen. Daarna gaan we voor Pat nog even naar The Sting. Ik had er twee gave geruite broeken in de etalage gezien. Pat vindt ze gelukkig ook tof en ze zitten lekker volgens hem. Nog een rood/witte gestreepte trui erbij en ook hij is weer even klaar.

Na het shoppen gaan we naar mijn ouders voor hun verjaardag. Wat iedereen niet weet is dat wij een bezoek van Sinterklaas en de Pieten hebben geregeld. Terwijl we zitten te eten krijg ik een appje dat ze bijna voor de deur staan. Ik neem nichtje Maud mee naar beneden en licht haar in. Daarna gaan we met de Sint en zijn Pieten naar binnen. De verrassing voor de jongens is groot en diverse familieleden mogen bij de Sint op schoot komen. Niet iedereen komt aan de beurt, maar dat maakt het bezoek niet minder leuk. De Pieten delen de kleine cadeautjes uit die ik vanmorgen heb ingepakt en als zij weggaan, gaan wij niet veel later ook naar huis. Op naar Pakjesavond donderdag!

Dit was weer een lekker volle diary. Tot de volgende en een fijne week gewenst!

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *