Home + Kids Fashion | De Fall/winter (’19/’20) van Z8, het nieuwe magazine is uit!

Kids Fashion | De Fall/winter (’19/’20) van Z8, het nieuwe magazine is uit!

Al een paar dagen hield ik de website van Z8 in de gaten en gisteren zag ik dat het nieuwe magazine online stond! Ik ben een groot fan van Z8 (vooral van de broekjes) en heb de nieuwe collectie uitgebreid bekeken. Ik laat jou alle jongenskleding zien en vertel welke favoriet zijn voor Floris. Ook zien we wat combinaties van bestsellers en een oude bekende in een nieuw “jasje”. Kijk je mee?

Dit is de omslag van het magazine en geeft meteen goed weer wat de kleuren worden voor het nieuwe seizoen: donkergroen en geel. Donkergroen zagen we in de eerdere collectie met de tijgers ook en stond Floris echt heel gaaf. Ook roep ik heel vaak dat jongenskleding weg wat kleurrijker mag dus ik ben heel erg blij met het geel 😉 Maar is de rest net zo leuk?

Nou, tot zo ver de vrolijke kleuren haha. De kleuren zijn inderdaad donker, maar hebben wel kleurrijke details. Zo komt het geel veel terug, maar ook het rood en ook weer de tijger. Het geruite bloesje vind ik overigens ook heel tof, de jas wat minder…

Hier zien we wat meer kleur: het rood, wit en blauw, maar ook grijs en fijne printjes. Op de bovenste foto zie je trui Ricardo, dit is een afgeleide van trui Jelle van afgelopen seizoen en een rood/blauw geruite blouse. Deze wilde ik allebei hebben, maar heb ik toch niet gekocht. Deze trui wil ik nu héél graag hebben! Broek Dean heeft nu een extra verwassen look en broekje Siem gaat ook op de wishlist. Ook ga ik voor blouse Baas en natuurlijk de sokjes. Ik heb voor Floris heel veel sokjes van Z8 en ze blijven mooi en zijn zo leuk over de broekspijpjes. Veel mensen vinden dat gek, maar ik zie het hier op de foto’s ook weer terugkomen. Zo leuk!

Mijn conclusie is dat ik de nieuwe collectie van Z8 weer heel stoer vind en er heel veel toffe items bij zitten die ik zo zou willen shoppen voor Floris. Ik vind niet alles even leuk, maar dat houd je toch. Ik vind van andere merken ook niet alles even leuk. Ik zie weer veel gave combinaties en de broekjes blijven altijd favoriet.

Wat vinden jullie van deze nieuwe collectie van Z8? Laat het me weten in de comments hieronder.

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *