Home + De kersttrui is weer terug! Dit zijn de leukste van 2016 voor de kids!

De kersttrui is weer terug! Dit zijn de leukste van 2016 voor de kids!

Een Kerst zonder de “foute” kersttrui kunnen we ons bijna niet meer indenken. Het is inmiddels een soort traditie geworden en ik vind het heerlijk. Letterlijk, want buiten het feit dat ik ze heel erg leuk vind, zit het voor kinderen ook gewoon heel fijn.

Nu ben ik niet het type moeder dat haar zoon ieder jaar voor Kerst in een driedelig pak hijst, maar ik koop altijd wel iets speciaals voor Kerst. Geen pak dus, maar wel een mooie, zwarte skinny jeans met een leuke blouse en een gilet of spencer. In ieder geval iets wat hij daarna nog wel aan kan en waar hij zich lekker in kan bewegen.

Omdat we op één kerstdag met familie zijn en samen eten, trek ik Milan op die dag zijn nette kleding aan. Hoort er toch een beetje bij vind ik. De andere dag kijken we altijd even wat we doen. In ieder geval hoeft hij dan niet perse die blouse aan dus dan is de kersttrui een prima oplossing. Lekker warm en toch helemaal Kerst!

De leukste kersttruien van 2016!

En omdat ze ook dit jaar niet weg te denken zijn uit de winkels, ben ik speciaal voor jou op zoek gegaan naar de allerleukste kersttruien van 2016. Kijk je mee?

Deze twee truien zijn zoals kersttruien horen te zijn; warm, sneeuwvlokken en één grote typische kerstafbeelding. Deze truien zijn beiden van Name It en kosten €16,95!

Maar dit jaar is er naast de traditionele kersttrui ook plaats voor de hipster Kerstman. Dit is wel één van mijn favorieten. Deze is van River Island, kost €17 en je vindt deze ook bij Wehkamp.

Voor wie niet kan kiezen tussen een Kerstman, sneeuwpop of kerstboom op de kersttrui, komt H&M met deze fijne sweater van joggingstof waar ze allemaal op staan! Deze kost €12,99 en shop je dus bij H&M.

Blauw wordt steeds meer een echte kerstkleur en deze vinden we dan ook bij Hema. Ik ben helemaal verliefd op de linker sweater en heb hem in de winkel zien hangen. Hij is echt enorm leuk! De andere twee kunnen gedurende de kerstvakantie nog lekker gedragen worden.

Mocht je wel een kersttrui willen, maar wil je er niet zoveel aan uitgeven omdat je dit toch maar een bepaalde periode draagt? Dan is deze van Action ook een goede tip. Hij kost €6,99!

En, wat vind je van deze foute kersttruien? Ze zijn zo fout nog niet toch? Koop jij er dit jaar eentje? Laat het me weten in de comments hieronder.

Liefs, Marisca

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 Reacties

  1. 25 november 2016 / 22:45

    Ik twijfel nog. Mijn zus heeft voor ons samen wel twee foute truien gekocht dus zou eigenlijk wel leuk zijn als mijn dochtertje dan ook zo’n heerlijk foute trui krijgt hihi…

  2. 26 november 2016 / 10:54

    Kijk me echt super mooie truien te zijn. Maar ik denk dat mijn zoontje dat niet rap zal dragen.
    Ik zelf kijk ook meestal iets dat hij naar dien nog kan dragen. Nu in december gaan we naar Nederland en wat vind ik daar die kleren wel leuk voor mijn zoontje.