Home + Kende jij de Zara Home kids collectie al?

Kende jij de Zara Home kids collectie al?

Heel soms vraag ik mij echt af onder welke steen ik heb geleefd, want ik heb dan geen flauw idee dat iets bestaat. Zo dus ook met deze Zara Home kids collectie voor de kinderkamer. Sterker nog, ik wist niet eens dat er überhaupt een Zara Home collectie bestaat. Misschien komt dat ook omdat ze het niet verkopen bij het filiaal waar ik meestal heen ga, maar toen ik het laatst tegenkwam was het opeens ook wel logisch. H&M heeft tenslotte ook een home collectie en je ziet het bij wel meer merken.

Ik verander Milans kamer niet vaak, maar ik vind het wel belangrijk dat het er goed uit ziet en de details kloppen. En je hoeft natuurlijk niet meteen een hele make-over te organiseren om een kamer een nieuwe uitstraling te geven. Ik nam een kijkje bij de Zara Home collectie, omdat ik graag wat nieuwe dekbedovertrekken wil voor Milan, maar zag zoveel leuks dat ik mijn favorieten met jullie wilde delen. Kijken jullie mee?

Zara Home Kids beddengoed en kussens

Ik vind het laatste kussentje bijvoorbeeld erg leuk voor op de babykamer en het taxikussentje is altijd leuk op een kamer. De andere kussentjes zijn wat meer seizoensgebonden, maar passen bijvoorbeeld wel weer heel goed in een kamer met een maritiem thema.

De prijzen wisselen. Zo vind ik een sprei wel aan de dure kant, maar de materialen zijn wel heel mooi. Je kunt het in ieder geval zo duur maken als je zelf wilt.

Zara Home Kids accessoires

Dit vind ik voor mijzelf in huis ook het leukste: de accessoires. Wat dacht je bijvoorbeeld van die rotan scooter? Die is toch geweldig?! Verder zijn de lamp en de rotan kangoeroe kop ook groot favoriet.

Ik vind deze collectie echt heel erg gaaf en wil even benadrukken dat ik hier niet voor gesponsord word, maar ik ben echt oprecht enthousiast en wilde het graag met jullie delen. Je vind de hele collectie hier.

Kende jij de Zara Home kids collectie al? Zo ja, wat vind je ervan? Laat het me weten in de comments hieronder!

liefs-marisca-mamablogger-mama blogger-

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 Reacties

  1. 15 april 2016 / 06:30

    Ik kende het nog niet, maar nu moet ik zeggen dat ik Zara sowieso niet zo goed ken. Ik vind de eerste en tweede foto van het bedeengoed erg leuk en het tafeltje!

  2. Andrea maria
    15 april 2016 / 15:16

    Oohhhh die sterren deken en kussen ?
    Zaterdag nog bij Zara geweest maar nils gezien maar was me ook veeeeeel te druk hihih