Home + Jeugdsentiment, de Powerpuff Girls!

Jeugdsentiment, de Powerpuff Girls!

Als je zo ongeveer van mijn leeftijd bent is de kans groot dat je in je jeugd ook naar Cartoon Network keek. En dan ken je vast de Powerpuff Girls ook wel. Na 10 jaar zijn ze terug en wij mochten afgelopen zondag naar de voorpremière!

Deze voorpremière was in Pathé Arena in Amsterdam en we besloten er een leuk dagje Amsterdam van te maken. Na het Amsterdamse bos besloten we op tijd richting de Arena te rijden, want Ajax speelde ook thuis dus het was er vast wel erg druk. Eenmaal daar aangekomen liepen we meteen door naar de bioscoop waar de roze loper al van ver te zien was.

De dresscode was roze, blauw en groen en dat zijn inderdaad precies de kleuren van de Powerpuff Girls.

Binnen konden we ons melden en we werden erg hartelijk ontvangen. Het blijft nog steeds heel erg bijzonder om je naam op een gastenlijst te zien staan. We kregen daarna een Powerpuff bril en moesten de roze, blauwe en groene ballonnen volgen naar de zaal.

Eenmaal bij de zaal aangekomen werd het al snel drukker. Er werd goed voor ons gezorgd want er waren heerlijke, roze suikerspinnen en we mochten wat te drinken pakken.

Nadat we even moesten wachten mochten we al snel de zaal in. Daar wachtte weer een verrassing, want op iedere stoel stond een supergave goodiebag!

Het was al snel druk in de zaal en hoewel de kinderen uitkeken naar een nieuwe tekenfilm was het voor de volwassenen de vraag of we het nog net zo leuk vonden als vroeger. Voordat we begonnen wachtte er nog een verrassing want niemand minder dan Jennie Lena kwam binnen. Je kent haar vast nog wel van The Voice afgelopen seizoen. Zij heeft de titelsong van de Nederlandstalige versie ingezongen en kwam met ons meekijken. De kinderen kregen nog volop de tijd om haar vragen te stellen en daarna werd er nog een quiz gespeeld.

 En daarna was het echt tijd voor de allereerste aflevering!

Deze eerste aflevering heette ‘Escape Monster Island’ en het was alsof we vorige week nog naar de Powerpuff Girls hadden gekeken, het was vertrouwd, de stemmen klonken net als vroeger en het was oprecht leuk. Niet alleen wij vonden het leuk, maar de kinderen (die het dus voor het eerst zagen) waren vanaf het allereerste moment geboeid. Ze vonden het spannend en het was ook grappig. Milan is 5 en ik denk dat precies een goede leeftijd is om te kijken.

En dat kan ook, want vanaf 23 april aanstaande kun je op Cartoon Network weer kijken naar de Powerpuff Girls om 8.30 uur!

Ken jij ze nog van vroeger en ga je kijken met je kind(eren)? Laat het me weten in de comments hieronder!

liefs-marisca-mamablogger-mama blogger-

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *