Home + Wat is dat toch met die pyjama’s van Feetje?

Wat is dat toch met die pyjama’s van Feetje?

Toen ik net zwanger was van Floris zag ik ze steeds vaker voorbij komen; de pyjamaatjes van Feetje. Ik had er nog nooit van gehoord (wel van Feetje, maar niet van de pyjama’s), maar zag ze opeens overal en bij andere bloggers/vloggers. Bij een kinderkledingwinkel zag ik ze en ik pakte er één. Opeens snapte ik de hype wel en kocht ik er ook één! Of ik er spijt van heb…

Van tevoren vond ik het maar onzin. Je ging toch zeker geen €14,95 voor een pyjama voor een baby betalen? Een pyjama waar ze zo weer uitgegroeid zijn. Inmiddels weet ik dat ze dat geld dubbel en dwars waard zijn, maar waarom dan?

Het materiaal

Ze zijn ontzettend zacht en zitten daardoor erg lekker bij die kleintjes. Daarnaast rekken ze heel erg mee en zijn ze daardoor heel gemakkelijk aan te trekken. Ideaal! Tot slot blijven ze mooi. Zelfs naar tig keer spugen en wassen 😉

Ze zijn gewoon mooi

Het oog wil ook wat en de pyjama’s zijn heel basic, maar wel heel mooi. Ze zijn altijd wit met een gekleurd streepje er doorheen. Ik kocht hem zelf in het lichtblauw en Floris heeft er één voor Sinterklaas in donkerblauw gekregen. Ze hebben wat en vallen ook nog eens mooi.

Je hebt er eigenlijk best lang plezier van

Ik kocht die voor Floris in maatje 56 en die past hij nog steeds. Bijzonder, want hij groeit als een malle en heeft zelfs al kleertjes in maatje 62 aan. Hij heeft er dus langer plezier van dan ik dacht. We dragen maat 56 nog heel even af en dan heeft hij nog lekker lang plezier van maatje 62 denk ik.

Het zijn leuke cadeautjes

Is er iemand in je omgeving zwanger en wil je wat kopen? Een pyjama van Feetje is altijd een goed idee! Tenminste, ik word er heel blij van 😉

Het lijkt nu één grote reclamespot voor de pyjama’s, maar ik wil benadrukken dat ik hier op geen enkele manier voor ben gesponsord. Ik heb ze gewoon zelf gekocht en ben er oprecht enthousiast over. Juist omdat ze zo zacht zijn ligt dat extra lekker voor die kleintjes. En ze blijven mooi dus je kunt ze bewaren voor eventuele broertjes, zusjes, nichtjes, neefjes etc. Dan valt de prijs ook wel mee 😉

de pyjama’s gaan dacht ik tot en met maat 1o4 dus we kunnen even vooruit. Kende jij de pyjama’s van Feetje al? Laat het me weten in de comments hieronder.

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 Reacties

 1. 9 december 2017 / 07:10

  Leuk om te lezen! Ik was/ben er ook zo nieuwsgierig naar! Maar ik moet eerlijk toegeven dat ik het zo’n ‘gedoe’ vind om de baby steeds te voorzien van een pyjama. Hihi. Ik heb diverse leuke boxpakjes voor Saar en die heeft ze overdag én s nachts aan! Maar eerlijk toegegeven.. Deze pyjama’s van Feetje lijken me heerlijk!

  • 11 december 2017 / 21:47

   Die pakjes zijn ook leuk! Floris heeft ze ook 😉 Maar de pyjamaatjes zijn echt heel fijn.

 2. Marjana Dechene
  11 december 2017 / 22:47

  Hoi ben allang moeder Haha oudste is 30 maar nu oma van een kleinzoon. Heb een feetje pyjamaatje gekocht voor hem. Had ze vroeger voor mijn eigen kinderen dus ze zijn dus al 30 jaar in de verkoop en inderdaad zijn heerlijke pyjamaatjes en blijven echt mooi en zacht .
  Moest ik toch even vermelden.