Home + Is er een kleintje op komst?

Is er een kleintje op komst?

Hebben jullie het geluk gehad dat je zwanger bent geworden? Gefeliciteerd! Het lijkt misschien nog lang te duren, maar negen maanden zijn zo voorbij en dus is het goed om nu alvast in te slaan wat je straks allemaal nodig hebt. Een baby heeft veel verschillende middelen nodig om verzorgd te kunnen worden. Bovendien moet je ook zorgen dat je het jezelf als ouder gemakkelijk maakt. De eerste maanden van jullie prille ouderschap zullen druk worden, dus maak het jezelf comfortabel door voor de juiste ondersteunende middelen te kiezen. Wij laten je graag zien wat je eigenlijk niet zou mogen missen. 

Koop een goede kinderwagen 

Het lijkt misschien niet het meest belangrijke wanneer je net bevallen bent, maar je zult zien dat je al heel snel naar een kinderwagen zult verlangen. De hele dag thuiszitten met je kind begint namelijk te vervelen en een frisse neus halen doet je altijd goed. Zorg er daarom voor dat je een goede kinderwagen hebt. Je kunt bijvoorbeeld eens kijken naar de mogelijkheden die Joolz Aer te bieden heeft. Dit merk heeft het beste van alle werelden bijeengebracht in haar producten. Je kunt deze kinderwagen geheel aanpassen aan jouw wensen en het groeiproces van je kind. Eerst kun je het als kinderwagen gebruiken, later kun je het als buggy inzetten. Komen er meer kinderen? Dan kun je zelfs meerdere kinderen kwijt in de kinderwagens van dit merk. 

Wil je langere tochten gaan maken? 

Je zult merken dat het heerlijk is om met je kind op avontuur te gaan. Wanneer je alles lopend moet doen, kan dat vermoeiend zijn. Is je kind daarom wat ouder, dan kun je de fiets pakken. Zorg er dan voor dat je een goed fietsstoeltje achter of voor op je fiets hebt. Je kind moet namelijk goed en veilig zitten. Dat betekent dat het stoeltje een goede rugleuning moet hebben, dat de voetjes beschermd zijn zodat ze niet in de spaken kunnen komen. Ook moet je stoeltje een veiligheidsriem hebben. Zo kunnen jullie samen genieten van een fijne tocht. Je kunt ook kijken naar speciale fietsen die wat ruimer opgezet zijn zodat jullie beide voldoende ruimte overhouden om goed te kunnen bewegen. Wanneer je erop uitgaat met de baby, is het van belang dat de baby warm is aangekleed. Denk hierbij aan een wikkeldeken of omslagdoek baby om je baby warm te houden tijdens de tocht. 

Met het hele gezin op vakantie? 

Zijn de kinderen eenmaal oud genoeg om mee te nemen op vakantie naar een verre bestemming, dan moet je zorgen dat je een goed kinderstoeltje hebt. Hier gelden dezelfde eisen als op de fiets: het kind moet veilig kunnen zitten. Je kunt het kinderstoeltje op de achterbank plaatsen of op de bijrijdersstoel. Zorg er in dat laatste geval wel voor dat je rekening houdt met je airbag. Je kind moet met de rug naar de voorruit geplaatst worden omdat het anders fout kan gaan wanneer de airbag springt. Informeer naar de mogelijkheden bij je leverancier. 

liefs

 

 

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Deel op:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *