Home + Interieur | De leukste opbergers voor op je bureau

Interieur | De leukste opbergers voor op je bureau

Ben je al een beetje gewend aan het thuiswerken? Ik begin steeds meer mijn draai te vinden. Ik ben nog steeds het liefst op kantoor, dus volledig thuiswerken zou mij doodongelukkig maken, maar één of twee dagen per week thuis is prima te doen. Zeker wanneer de jongens op school zitten, kan ik behoorlijk wat meters maken. Ik wissel af tussen twee werkplekken; beneden aan de eettafel en boven op mijn werkplek. Omdat er behoorlijk wat dingen rond slingeren op mijn thuiswerkplek, ging ik op zoek naar de leukste opbergers voor op je bureau.

Een mand is altijd goed en het meest makkelijk om al je spullen in op te bergen. Vervolgens zet je deze mand ergens neer en opgeruimd staat netjes!  Dit mandje komt van Kwantum voor €16,-.

Hoe leuk zijn deze doosjes?! Deze staan superleuk op je bureau en hier kun je heel wat pennen, een rekenmachine etc. in kwijt! Ze kosten €4,- per stuk bij Kwantum. Ik wil ze trouwens kopen om te gebruiken als props voor foto’s.

Floris heeft deze in het groot en hij is echt te gek! Nu is er ook een kleine variant die heel leuk staat op je bureau. Bijkomend voordeel is dat je niet ziet wat erin zit, dan lijkt het pas echt opgeruimd ?. Deze kost €9,- bij Kwantum.

Ik ben een groot fan van dit soort toolboxen en deze zachtroze is wel heel leuk. Ook deze is van Kwantum en kost €8,50. Hij is er overigens in nog meer kleuren.

Liggen jouw papieren ook overal en nergens op je bureau? Zet ze in deze leuke tijdschriftenhouder van Søstrene Grene! Deze kost €4,78.

Deze te gekke toolbox is van IKEA en kost €5,99. Hij is strak en stijlvol en je kunt er lekker veel in kwijt.

Dit is een klassieker hoor! Ik ken deze nog van vroeger en vond ze fantastisch. Ik was sowieso gek op bakjes en en kleine ladekastjes. Deze zou je ook nog kunnen verven in de kleur van je bureau. De mini ladekast is van IKEA en kost €17,95.

Op mijn bureau vind ik een toolbox het handigst. Ik zet deze na het werk weer in de kast en al mijn spullen zijn in één keer opgeruimd. Toen Milan afscheid nam van zijn school hebben we de juffen ook ieder een eigen toolbox gegeven, het cadeau bleek een schot in de roos te zijn.

Hoe ruim jij de spullen op je bureau op?

liefs

 

 

 

Kantoor en schoolKantoor en school

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *