Home + Focus Maris, focus!

Focus Maris, focus!

Oké, met mijn neus op de feiten gedrukt en als ik heel eerlijk ben liep ik hier al een tijdje mee; ik wil een duidelijke(re) focus hebben voor mijn blog. Dat ik blog, zoveel is duidelijk. Dat ik over social media, de webshop en mijn persoonlijke leven blog, zoveel is ook duidelijk.

Ik miste alleen de rode draad een beetje zeg maar, de focus dus

Wat wil ik nu écht met deze blog? Dat vind ik dus al een lastige vraag om te beantwoorden, want waar ben ik nu echt goed in? Social media dat voorop. Ook kan ik toch echt wel van mezelf zeggen dat ik mijn webshop, de blog, mijn werk, mijn gezin én huishouden goed combineer. Dat ik nu al bijna twee maanden niet fit ben en ik nu hysterisch in de weer ben met vitamines etc. om maar niet weer ziek te worden, laten we maar even buiten beschouwing 😉 Ik combineer het wel en dat gaat nog best goed ook!

En ik denk dat dat tegelijkertijd mijn niche (dus de focus, het doel) wordt van mijn blog. Hoe combineer je dit nu allemaal, waar loop ik tegenaan (waar niet tegenaan?!), afgewisseld met tips voor online werkende moeders die net als ik dit combineren of dit willen combineren. En social media tips die dan weer heel erg handig zijn (vind ik zelf) voor deze doelgroep. En dan wil ik natuurlijk wel een blog met humor, geen droge, saaie kost.

Toen ik vanmiddag een tweet de wereld in had gestuurd met een tekst in de trant van “ik ben aan het nadenken over de focus van mijn blog”, stuurde Diana van MamaMarketing een tweet terug met daarin hetzelfde advies als waar ik dus over nadacht. Dat zetje had ik dus heel erg nodig!

Dus vanaf vandaag blogs over het hebben van een webshop, tips, blog tips, de combi van dit alles met het moederschap, een kijkje achter de schermen, social media weetjes die écht leuk zijn en waar je dus ook wat aan hebt en natuurlijk ook nog een persoonlijk tintje, want dat vind ik ook gewoon heel erg leuk.

Nu ik dit helder heb is mijn volgende taak dit goed te verwerken in mijn Twitterbio en op de homepage van deze blog en dan hoop ik dat het niet alleen voor mij helder is maar voor iedereen 😉

focus, blog niche Marisca Kenter

Bron: www.weheartit.com

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties