Home + Ik ben genomineerd voor de JMK Blog Award!

Ik ben genomineerd voor de JMK Blog Award!

Ik maakte een tijdje terug voor het eerst kennis met Jouw Marktkraam toen deze opende in mijn woonplaats Gouda. Ik nam er een kijkje en kocht er zelfs nog een leuk vest voor Milan. Het concept is heel simpel: je huurt er gedurende een paar weken een kraam en vult deze met spulletjes die je wilt verkopen. Denk hierbij aan kinderkleding, schoenen, speelgoed, maar bijvoorbeeld ook nieuwe spullen. Misschien knap jij wel oude meubeltjes op of maak je gave sieraden die je wilt verkopen, alles is mogelijk!

Het is de perfecte manier om jouw overtollige spulletjes een tweede leven te geven, maar ook om jouw nieuwe merk wat meer naamsbekendheid te geven. Ik zie tal van mogelijkheden!

Maar goed, terug naar de award, want wat is het?

De JMK Blog Award

Het is een wedstrijd en ik ben inmiddels één van de drie finalisten. Wat we gaan doen is het volgende: we mogen alle drie een Marktkraam inrichten in onze woonplaatsen. Gedurende drie weken hopen we zoveel mogelijk spulletjes te verkopen. Onze blogs en vlogs worden beoordeeld en daarna wordt de winnares bekend gemaakt. De andere finalisten zijn Lesley van My Little Happiness en Allysia van Allysia.nl. De winnares wint een supergave camera!

Waarom doe ik mee?

Kijk, laten we eerlijk zijn, iedere blogger vindt aandacht voor zijn of haar blog fijn. Ik ken geen enkele blogger die bij leuke, positieve aandacht zegt ‘oh, maar dat hoeft niet hoor’. En die camera wijzen we ook echt niet af 😉 Toch vind ik dit echt een heel leuk idee en vind ik de opzet heel leuk net als het concept van Jouw Marktkraam. Ik kwam er al, volgde de Facebookpagina al van het filiaal uit Gouda en mijn zus heeft er onlangs ook een kraampje gehad. Dan is het juist leuk om nu zelf ook een kraampje te hebben. En het komt goed uit, want we wilden juist graag opruimen!

De kraam inrichten

Het was even passen en meten, want ik nam natuurlijk weer veel te veel mee, maar het is gelukt er een gezellige kraam van te maken. Ik maakte vlaggetjes zodat het duidelijk was wat de Mamablogger kraam is 😉 Milan heeft goed geholpen, ook op de bakfiets!

Wat verkoop ik?

Tot slot is de grote vraag dan natuurlijk wat ik precies verkoop. In mijn marktkraam vind je dubbele doosjes LEGO® die nog helemaal dicht zijn. Verder vind je er nieuwe kleding en sieraden wat nog over was van de webshop. De shirtjes kosten € 3 en de sieraden €0,50 per stuk. Verder een leuk tafeltje, waarvan het tafelblad ook een bordspel is als je deze omdraait, en andere leuke interieur spulletjes.

Ik heb nog wat kleding van Milan gevonden wat te klein is geworden, waaronder een paar leuke longsleeves voor de winter dus wees er snel bij als je wat leuks ziet!

De komende drie weken houd ik je op de hoogte van mijn verkoopavontuur en neem ik je nog een keer mee naar Jouw Marktkraam Gouda om de kraam te laten zien. Ik zal hem zo nu en dan iets anders maken in de hoop de verkoop te bevorderen. Met de Jouw Marktkraam app kan ik mijn verkoop bijhouden.

Willen jullie mijn verkoopavontuur volgen? Ik houd jullie op de hoogte!

Liefs, Marisca

 

 

 

Bewaren

Bewaren

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 Reacties

 1. 14 september 2016 / 09:03

  Wat leuk om het op deze manier te doen. Veel succes met de verkoop! Ik breng vrijdag een deel naar de kinderkledingbeurs.

 2. Sophie
  14 september 2016 / 10:35

  Wauw , wat ontzettend leuk dat je een kraam heb gevuld. Ziet er goed uit@ minty minty is hippperdeleuk!

  Ik ga je blogs volgen , veel verkoopl plezier.

  Groetjes Sophie

 3. Marjon
  15 september 2016 / 21:16

  Ik ben ook erg benieuwd hoe het je afgaat met je eigen marktkraam! In Haarlem hebben ze nu ook zo’n winkel met marktkramen. Wat mij opvalt is de diversiteit aan kraampjes en hoe iedereen het op zijn eigen manier leuk en aantrekkelijk aankleed om zo veel mogelijk te verkopen. Leuk concept!