Home + #Mamabloggergoesfit | De leukste budget sportkleding!

#Mamabloggergoesfit | De leukste budget sportkleding!

De tijd dat we met oude, versleten joggingbroeken naar de sportschool gingen ligt ver achter ons. Gelukkig maar, want ook al deden we toen zo goed ons best, het zag er niet heel leuk uit. Althans, ik dan. Ik weet nog goed dat ik dan maar iets uit de kast pakte wat leek op een joggingbroek en dat aantrok naar de sportschool.

Nu let ik er veel meer op, maar viel het mij ook op dat sportkleding eigenlijk best duur is. In verhouding misschien niet omdat sportkleding aan andere eisen moet voldoen dan gewone kleding, maar als je alles in één keer aan moet schaffen is het behoorlijk prijzig. En als je twee à drie keer per week naar de sportschool gaat wil je ook weleens wat anders aan dan alleen die ene outfit.

Budget sporkleding shoppen!

Ik ben daarom eens rond gaan kijken en het viel mij op dat steeds meer winkels met een volwaardige sportcollectie komen. Sporten is een lifestyle blijkbaar en daar spelen winkels heel handig op in. Ik heb de leukste budget sportkleding bij elkaar gezocht en daar outfitjes van gemaakt.

Ik zal maar meteen bekennen dat ik deze sportbroek zelf heb en dat dat ook mijn inspiratie was voor deze blogpost (met dank aan mijn nichtje Maud die met het idee kwam). We zie namelijk heel veel printjes op sportbroeken en ook dit is best een heftige print. Toch staat de broek onwijs gaaf en zit ‘ie ook lekkerder dan ik had verwacht. Ik vond deze in de nieuwe folder van terStal voor maar €11. Het shirt van de H&M past er perfect bij en de haarbandjes zijn alleen maar heel erg handig. Het flesje/bidon van de HEMA vond ik leuk vanwege de kleur én het is handig dat je precies ziet hoeveel drinken je nog hebt.

 

Wist je dat zelfs Lidl en Zeeman een uitgebreide collectie sportartikelen heeft? In de nieuwe webshop van Lidl vond ik bijvoorbeeld allemaal fitness benodigdheden zoals deze kettlebell. En bij Zeeman vond ik deze te gekke sport bh. Ze hadden ook broeken in dezelfde print als de bh, maar deze zijn online al uitverkocht. Erg jammer, want ik ben een groot fan van deze print! De kleding vond ik bij H&M.

Het fijne aan deze kleding is dat je er in gezien kan worden en je hier fashionable buiten mee kan sporten of naar de sportschool kunt fietsen. Vind ik wel heel fijn, want dat scheelt mij weer omkleden en douchen doe ik het liefste thuis.

Wat vinden jullie van de trends op het gebied van sportkleding? Laat het me weten in de comments hieronder!

Liefs, Marisca

 

 

 

P.s. ik wil benadrukken dat ik voor deze blogpost op geen enkele manier ben gesponsord. Ik heb de kleding zelf bij elkaar gezocht en de sportbroek zelf gekocht.

 

Bewaren

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

  1. 15 september 2016 / 11:31

    Ik ga een paar keer per jaar naar de nike clearance winkel in utrecht, daar kan je voor lage prijsjes toch ‘merk’ krijgen. Niet dat ik daar veel aan hecht maar die dry-fit materialen zijn zo fijn om in te sporten. Ik geloof dat er een fb groep is waar je kan zien op welke dagen ze nog eens 50% op de al lage prijzen hebben.