Home + Hoe plan ik alles?

Hoe plan ik alles?

Zondag! Normaal zou ik rond dit tijdstip in de sportschool zitten om even lekker te sporten. Nu ben ik vooral bezig met een nieuwe planning en moet ik vandaag al zoveel mogelijk vooruit bloggen. Morgen gaat mijn nieuwe werkrooster in en normaal kan ik de week redelijk rustig beginnen door op de maandag mijn freelance klussen te doen en vooruit te bloggen. Verder ga ik in huis aan de slag en zorg ik ervoor dat alles klaar is voor de rest van de week. Een prima planning, waar ik al jaren aan gewend was.

Ik ben enorm blij met mijn nieuwe werkrooster, maar dat betekent ook dat ik hier thuis alles toch even anders  moet gaan plannen. Geen probleem, maar ik was er niet goed op voorbereid waardoor ik vandaag al zoveel mogelijk moet doen en dat terwijl we ook nog bezig zijn met het veranderen van de woonkamer. Vandaag loop ik dus vooral achter de feiten aan en dan hoop ik vanavond in ieder geval nog te kunnen zeggen dat alles tot zover klaar is.

Hoe plan ik alles?

Dat is dus de grote vraag en in grote lijnen heb ik het wel in gedachten. Vandaag wil ik de huiskamer helemaal klaar hebben en dat moet ook wel lukken. Nog één kastje opruimen, de laatste spulletjes een plekje geven en foto’s in nieuwe fotolijstjes doen. Patrick en ik hangen deze dan nog op. Tot slot wil ik graag een nieuwe lamp (een booglamp) kopen die ik heb gezien.

Wat betreft werk heb ik zojuist een freelance klus afgerond voor deze week en ga ik straks met de bezem door mijn mailbox. Ook dat geeft rust. Er zijn weer nieuwe samenwerkingsverzoeken etc. waar ik wel snel op moet reageren.

Daarna schrijf ik een aantal blogs voor de komende dagen en dan is het morgen al een stuk rustiger. Na mijn werk kan ik dan nog het één en ander doen voor ik Milan weer ophaal van school.

De rest van de dagen verlopen dan redelijk normaal en vrijdag ben ik pas weer vrij en dan is Patrick jarig. Op vrijdag werk ik dan vooruit en dan hoop ik dat ik de week erna weer helemaal gewend ben aan alles.

Ik ga mezelf nu even wassen en aankleden en een vuilniszak pakken om het laatste kastje uit te ruimen. Plannen is prioriteiten stellen en ik kan pas goed doorwerken als alles om mij heen is opgeruimd.

Fijne zondag!

Liefs, Marisca

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *