Home + Diary #2 | Home make-over!

Diary #2 | Home make-over!

Mijn afgelopen week in één woord: druk! Druk met werk, druk met allerlei afspraken, druk met een keelontsteking en druk met klussen in huis. We besloten namelijk de woonkamer te veranderen. Tussendoor was er ook nog tijd voor leuke dingen. Kijk je mee naar een nieuwe diary?

Zaterdag

Jullie hebben het waarschijnlijk al gezien, maar Mamablogger heeft een nieuwe lay-out! Zaterdagochtend heb ik deze in elkaar geknutseld en jeetje, wat ben ik er blij mee!

Daarna gingen we de stad in om lekker te lunchen. Ik nam een uitsmijter met kaas en champignons, zo lekker! Daarna liepen we nog even naar huis en was het tijd voor…

De bioscoop! We gingen naar Sing, wat een onwijs leuke film is dat!

Zondag

Zondag begon een heel stuk minder vrolijk 🙁 Ik werd namelijk wakker met een flinke keelontsteking. Al heel lang geen last meer gehad en nu was hij echt heel heftig. Ik kwam die dag ook nauwelijks van de bank af.

Milan maakte daar gebruik van en begon met het bouwen van een hut.

En Patrick was zo lief om perenijsjes voor me te halen!

Maandag

Milan ging weer naar school en ik ging toch maar even naar de huisarts. De pijn was echt vreselijk. Gelukkig kreeg ik meteen een kuurtje. Die middag ging het weer iets beter.

Dinsdag

Ik voelde me nog niet helemaal goed, maar ben wel gaan werken. Ik had ook afspraken die belangrijk waren dus een paar paracetamolletjes mee en gaan met die banaan! Ik had afspraken buiten Gouda, dus ging met de auto in plaats van de fiets. Nog geen 3 minuten van huis stond ik al vast…

Woensdag

Woensdagochtend werkte ik ook en ’s middags reden we even naar de Action en Praxis. We hadden het één en ander nodig en wilden graag een muur verven met de populaire ‘early dew’. Patrick was deze week nog vrij, dus dit soort klusjes konden nog!

Ik schreef nog even een blog over de nieuwe meubeltjes van Action zoals het marmeren tafeltje en de bezoekersaantallen gingen sky high!

’s Avonds was het tijd voor de zwemles! Het was weer kijkles dus opa en oma kwamen ook weer eens kijken, altijd leuk voor die kleintjes, kunnen ze even laten zien wat ze al kunnen.

Donderdag

Toen ik uit mijn werk kwam had Patrick de muur al geverfd, wat een mooie kleur is het toch! Ik was helemaal blij met die muur, maar niet met de rest van de woonkamer. En als ik wat in mijn hoofd heb… Gelukkig was Patrick het er helemaal mee eens en die begon al te meten. We zetten één van onze kasten op Marktplaats en die was binnen een half uur al verkocht! Patrick is vrijdag met de woonkamer aan de slag gegaan. Het eindresultaat zie je snel.

Vrijdag

Nieuwe mascara en ik ben in de weer geweest met mijn wimperkrultang! Ik heb al lange wimpers van mijzelf, maar ze mogen soms wel wat meer krullen. De eerste selfie maakte ik in de badkamer (in mijn pyjama) en de tweede na een flinke hagelbui op weg naar mijn werk. En zelfs toen bleef de mascara goed zitten!

Na een lange dag werken ging ik snel naar huis om te eten én om het eindresultaat te bekijken van de woonkamer. Jeetje, wat heeft Patrick bizar veel werk verzet! Hij plofte daarna lekker op de bank en ik ging met mijn liefste oude buuf naar de film! We hebben flink bijgekletst met koppen thee na afloop, heel gezellig! Ze mag dan wel verhuisd zijn, maar we spreken elkaar gelukkig nog regelmatig en het is altijd even gezellig. We gingen overigens naar ‘Onze Jongens’. Leuke feel good film!

Ook afgelopen weekend was enorm druk, maar dat zie je volgende week weer in een volgende diary. Zoals ik al vertelde komt het resultaat van de home make-over snel online 😉

Hoe was jullie week? Ik hoop goed!

Liefs, Marisca

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 Reacties

 1. 16 januari 2017 / 10:48

  Jeetje balen zeg van de keelontsteking wel lekker dat je perenijsjes kon eten?. Fijn dat de kast snel verkocht was en ben heel benieuwd naar de gehele makeover!! Fijne week alvast

 2. ciska
  16 januari 2017 / 19:29

  wat een mooie foto’s

 3. ciska
  16 januari 2017 / 19:30

  mooi geworden !!!!!