Home + Hoe gaaf is dit?! Win een echte ‘eve’ matras!

Hoe gaaf is dit?! Win een echte ‘eve’ matras!

Deze maand bestaat Mamablogger drie jaar. Niet in deze vorm, maar ik mag mijzelf al drie jaar blogger noemen. Nu kan ik zeggen ‘wie jarig is trakteert’, maar dit is niet zomaar een traktatie en ook geen gewone winactie. Deze is ook niet bewust gelinkt aan mijn “blogverjaardag”. Eve is namelijk op mijn pad gekomen en gaat voorlopig echt niet meer weg!

Ik hoor je denken; eve? Ja eve! Misschien heb je weleens van haar gehoord. Eve is een matras en niet zomaar één. Eve is één van de populairste matrassen en is een enorme hit in Amerika, Frankrijk, Duitsland en staat zelfs op nummer 1 in Engeland! Sinds kort is de matras ook verkrijgbaar in Nederland en dat betekende voor ons dat we deze mochten uitproberen! Wij hebben een heel fijne boxspring, maar ik had de laatste tijd ook wel vaker last van mijn rug. Ik lag steeds vaker minder lekker en baalde daar best van. Dit bed hebben we nog niet zo lang en ook de matrassen hebben we er toen bij gekocht. En laten we eerlijk zijn, het is allemaal best een behoorlijke uitgave. Dat is niet erg, want een goede nachtrust is immers heel belangrijk, maar je wilt er wel jaren mee kunnen doen.

Hoe bevalt het eve matras?

Toen het matras net op bed lag moesten we even wennen, maar dat is niet zo gek. Het matras voelde veel steviger aan dan we waren gewend. Wat we wel meteen merkten was dat het matras als het ware om je heen vormt, maar dan wel stevig. Het is niet zo dat je er in no time kuilen van het liggen in krijgt. Zodra je uit bed stapt voelt en ziet het matras eruit alsof ‘ie net nieuw op je bed is gelegd.

En hoewel zo’n eerste nacht best wennen is, had ik de volgende morgen geen rugpijn! Inmiddels laten we hem aan iedereen zien en voelen en zijn we er ontzettend blij mee!

Wat maakt het eve matras dan zo bijzonder?

Ook ik ben een nuchtere Hollander en vroeg mij in eerste instantie ook af waarom dit matras dan zo bijzonder is. Er is maar één eve matras en er zijn geen varianten op. Bij eve zeggen ze dat dit hét matras is na vier jaar optimalisatie. Dit baseren ze niet op eigen feiten, maar als er al 70.000 blije klanten zijn kun je niet anders dan concluderen dat dit echt een heel goed matras is.

Daarbij is het zo dat je 10 (!) jaar garantie krijgt op dit matras. Als je matras fouten vertoont gedurende die tien jaar, krijg je gewoon een nieuwe!

Eve is alleen te bestellen bij in de eve webshop. Niet in winkels waar je nog meer moet betalen, maar je bestelt hem gewoon op de website en daarna mag je hem 100 nachten proberen. Ben je niet geheel tevreden, dan wordt het matras weer gratis opgehaald!

In het matras zitten geen springveren, maar traagschuim. Ik moet eerlijk bekennen dat ik er nog nooit van had gehoord, maar traagschuim verdeelt de druk gelijkmatig. Er was echter één nadeel en dat was dat veel mensen het traagschuim te warm vonden. Daarom is er een nieuwe generatie traagschuim ontwikkelt waar je koeler op slaapt. Ook dan word je veel frisser wakker. Dit matras heeft dus ook dat nieuwe traagschuim.

Wil je meer weten over eve? Kijk dan vooral even op  de website.

Ik mag er één verloten in een maat naar keuze!

Ik had nooit verwacht dat ik zo enthousiast zou kunnen schrijven over een matras, maar hier is zelfs mijn nuchtere Patrick heel enthousiast over! En dat wil wat zeggen 😉 Het eve matras is er in heel veel verschillende afmetingen en begint bij 80 x 200. Wij hebben een standaard maat bed van 160 x 200. Bij eve kost een matras in dit formaat €750. Dit is voor een matras van deze kwaliteit en in deze maat een heel mooi bedrag.

Ik weet niet welk maat bed jij hebt, maar het mooie is dat dat voor deze winactie niet uitmaakt, want ik mag er dus één verloten in een maat naar keuze!

Wat moet je doen om kans te maken op dit matras?

Volg @evesleepnl en op Twitter en @Mamablogger_nl op Twitter en retweet de winactie. Laat vervolgens ook een comment hieronder achter zodat we zeker weten dat je meedoet en vertel ons waarom jij wel een matras kan gebruiken.

Mocht je nu geen Twitter hebben willen we je ook niet uitsluiten. In dat geval mag je gewoon hieronder een reactie achterlaten in de comments, maar vertel ons dan ook waarom jij wel een nieuw matras kan gebruiken.

Het lijken veel handelingen, maar dat zijn het echt niet. Het is echter wel een fantastische, mooie prijs die meer dan de moeite waard is!

De winactie loopt tot en met 20 oktober 2016 en de winnaar krijgt persoonlijk bericht. Let er dus op dat je een goed mailadres invult. Het zou zonde zijn als je de prijs misloopt daardoor. De winnaar geeft vervolgens de maten en het adres aan mij door en eve verzorgt de verzending.

Doe je mee?

Liefs, Marisca

 

 

 

mamablogger, samenwerking, samenwerken, disclaimer

 

 

 

Bewaren

Bewaren

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

53 Reacties

 1. Annemiek de Bruijn
  6 oktober 2016 / 07:15

  Gave winactie!
  Helaas geen twitteraccount, daarom hier mijn reactie ?
  Ik zou graag zo’n matras winnen voor mijn 70-jarige moeder die elke maandag bij ons oppast en dan blijft logeren.
  Het matras dat we nu als logeermatras gebruiken is aan vervanging toe!
  Wat zou oma lekker slapen op dit mooie matras!
  Groetjes en succes met je blog.
  Annemiek

 2. 6 oktober 2016 / 07:25

  Jaaaa we slapen nu al zeven jaar op ons Ikea matras dus ben super benieuwd hoeveel beter eve is!

 3. Floor Hayford
  6 oktober 2016 / 07:27

  Meegedaan op Twitter! Toffe actie!

  Zelf al jaren last van mijn rug, leidt helaas tot maandelijkse migraines.? Fysiotherapie, ostheopathie,chiropractie, massage, dry needling en guasha! Ik heb alles geprobeerd en ook harde matrassen, zachte matrassen, harde kussens, zachte kussens, géén kussen (STOM).

  Maar als Eve mij zou kunnen helpen dan maken ze onbewust niet alleen mijn nachten beter, maar ook mijn dagen! En die van mijn vriend, vriendinnen em werkgever ?

  Vingertjes gekruist dus!

 4. 6 oktober 2016 / 07:30

  Supergave actie, in ons nieuwe huisje kunnen we wel een fijn, nieuw matras gebruiken voor de goede vibe 🙂

 5. Yasmina
  6 oktober 2016 / 07:34

  Helaas geen twitter account, maar tof dat ik zo ook mee kan doen?
  Ik zou graag het matras willen winnen, mijn mannnetje heeft bechterew in zn onderrug en ik heb altijd last van mm schouders en nek.
  Zal zo een matras de klachten verlichten, hope sooo?
  Nu fingers crossed en hopen op wat geluk in deze winactie?

 6. Alyt van der Heide
  6 oktober 2016 / 08:52

  Doe heel graag mee. Had eerlijk gezegd nog niet eerder van eve gehoord. Nu ik je blog erover heb gelezen word ik toch wel erg nieuwsgierig.
  Doe mee voor mijn dochtertje. Ze stapt binnenkort over naar een echt groot bed. En daar hoort natuurlijk ook een goed matras bij.

 7. Ann
  6 oktober 2016 / 08:58

  Het proberen waard. Beter als weer een voltare nemen. #rugpijniszo…….. ?

 8. Willianne
  6 oktober 2016 / 09:58

  Dat frisser wakker worden lijkt me wel wat:)
  Ik werk alleen avonddiensten van 2 uur tot half 1 savonds en mijn wekkertje gaat weer om half 8 voor de kinderen.
  Goede nachtrust is dus geen overbodige luxe. Matras is al bijna 10 jaar, dus is ook niet veel meer en dat voel je echt wel! Hopelijk win ik deze fantastische prijs! Zou ik de dag zonder stijve spieren veel lekkerder beginnen.

 9. Miekske Dingens
  6 oktober 2016 / 13:06

  Hi, hi, hi! Heel graag een twitterloze kans 🙂 Waarom ik graag deelneem? Omdat we momenteel nog een oude matras hebben en we toch wel merken dat we ons vaak moeten omdraaien om ‘goed’ te liggen, dat niet alleen, ’s ochtends hebben we soms ook last van onze nek of rug. Dus het wordt tijd dat de onze vervangen gaat worden. Jammer genoeg hebben we niet zo’n breed budget, dus zijn we aan het sparen ervoor. Toen zag ik deze actie voorbij komen, dus wie niet waagt 🙂

 10. 6 oktober 2016 / 13:21

  Wat leuk!! Ik wil heel graag winnen omdat ik volgende maand uit huis ga! Daarvoor heb ik een nieuw matras nodig! Ik mag dan wel geen mama zijn maar wel een dochter 🙂 Mijn twitter is @theblondetales. Heb gevolgd en geretweet!

 11. Ingrid Dijk-Hopster
  6 oktober 2016 / 15:56

  Ik doe erg graag mee, heb nog ergens een verdwaald twitter aacount dus zal delen en volgen, maar wat een super actie. Ik kan wel een nieuw matras gebruiken omdat ik hoop dan eindelijk weer eens lekker te liggen, ik heb gewrichtsreuma en al zoveel matrassen gekocht en telkens ligt het net niet goed voor mij maarja je bent wel een boel geld kwijt en opstaan zonder al teveel pijn en stijfheid lijkt mij geweldig, pijnloos zal het nooit worden helaas maar het klinkt geweldig, eigenlijk te geweldig en ik durf dus zelf de aanschaf niet aan maar zou zo graag proberen en eens iets beter uit bed kunnen komen in de ochtend, dus ik ga erg hard duimen.

 12. Anita H.
  6 oktober 2016 / 16:20

  Jaaa, hier doe ik graag aan mij. Huidige matras is al ernstig over de houdbaarheidsdatum heen. Niet zo fris eigenlijk.

 13. Manon
  6 oktober 2016 / 21:16

  Ik heb geen twitter account, wel regelmatig discussies met mijn vriend over ons matras.. ik wil graag een nieuwe, want ik vind ons huidige matras te hard. Maar vriend slaapt er heerlijk op, dus ik heb nog even pech.. tenzij…

 14. 6 oktober 2016 / 21:31

  Wauw mijn oudste dochter heeft echt een nieuw matras nodig dus ik zou het matras aan haar geven. Ze is nu bijna 18 jaar en met 10 jaar garantie kan ze het matras waarschijnlijk ook nog meenemen wanneer ze op zichzelf gaat wonen. Al hoop ik niet dat dit snel gaat gebeuren, want dan kan ik stiekem ’s nachts naast haar gaan liggen om het ook uit te proberen. Ik volgde jouw al op Twitter en nu ook EvesleepNL. En uiteraard heb ik je geretweet!

 15. Lisette
  6 oktober 2016 / 22:37

  Wauw! Gave winactie! Zou graag een make-over in onze slaapkamer willen, maar de aanschaf van een nieuw matras ivm een wat breder bed, houdt toch de boel een beetje tegen hihihihi…dit zou natuurlijk de kans zijn om onszelf van een nieuwe relaxruimte te voorzien…

 16. Alie
  6 oktober 2016 / 23:00

  Dat zou heel goed uit komen net als voor alle andere deelnemers. Maar niet geschoten altijd mis. ?

 17. 7 oktober 2016 / 00:32

  Ah dit lijkt me echt een hele fijne! Ik ben een beetje bezig met het herinrichten van de slaapkamer en overweeg ook op een groter bed over te gaan. Echter heb ik astma en een allergie en daarom een speciaal anti-allergie hoes op mijn matras. Overgaan op een groter matras betekent ook een nieuwe hoes en dan wordt het wel weer iets prijziger. Deze winactie maakt die stap wel weer veel aantrekkelijker! Succes allemaal! X

 18. Erika van Koert
  7 oktober 2016 / 09:26

  Wauw wat een fijne actie.
  Ons matras is behoorlijk aan vervanging toe en geeft totaal geen ondersteuning meer terwijl mijn man en ik die beide wel nodig hebben door ziekte en zwaar werk. Het lijkt me heerlijk om eens zonder rugpijn op te staan.

 19. Athalia
  7 oktober 2016 / 12:21

  Ooh wat een gave actie!! Ik heb geen Twitter, dus dan hier mijn reactie. Wij slapen al jaren op een tweedehands matras en zijn zo toe aan een nieuw eigen matras! Heel herkenbaar om met rugpijn wakker te worden, slapen op mijn buik wordt lastig daardoor en dat is toch echt wat ik het liefste doe! Wat zou een nieuw matras welkom zijn!

 20. Ikrame
  7 oktober 2016 / 12:34

  Ik zou m graag willen winnen voor mn mama ❤️
  Als mama van 5 kinderen vliegt ze altijd alle kanten op en heeft ze weinig tijd om tot rust te komen. Dan verdient ze op zn minst een goede nachtrust!

 21. Ingrid
  7 oktober 2016 / 12:42

  Ik heb helaas geen twitter, dus daarom hier mijn reactie. Ik wil graag zo’n matras winnen, omdat ik al ruim op jaar op een matras slaap, waar de ex van mijn man ook nog in heeft geslapen. Ik wil al heel lang een nieuw matras maar helaas is dit vrij prijzig. Daarom hoop ik er hier 1 te winnen!

 22. Elles
  7 oktober 2016 / 14:04

  Nou Marisca, wat je zegt wat een mooie actie! Wij hebben al jaren pocketvering maar mijn man blijft last van zijn rug houden. En als je leest dat traagschuim zo heerlijk is dan zouden wij dat graag willen proberen.
  Stevig maar toch zacht.

 23. Marjan Gubler
  7 oktober 2016 / 14:07

  Geretweet. Wij zijn wel toe aan een nieuw matras, we hebben nu 2 losse matrassen een gezamenlijk matras lijkt me wel zo fijn.

 24. Suzanne Hin
  7 oktober 2016 / 15:23

  Wat een geweldige actie!! Ook ik heb geen twitter dus reageer ik hier. Ik zou heel graag een nieuwe matras willen. Sinds de zwangerschap van mijn eerste dochter (morgen word ze 7) heb ik veel last gekregen van mijn bekken en op onze huidige matras kan ik niet pijnvrij liggen. Nu sliepen we laatst een keer in een luxe hotel en toen merkte ik dat het met een goede matras dus wel mogelijk is om pijnvrij te slapen. Zou fantastisch zijn als ik deze prijsvraag zou winnen, want ons geld is momenteel hard nodig voor de verbouwing van de badkamer en de viering van de 30ste verjaardag van mij en mijn man.

 25. Marian Zw
  7 oktober 2016 / 15:36

  Nou wij kunnen ook wel een nieuw matras gebruiken, inmiddels is het ( schaam) al tien jaar oud, twee bevallingen en kraamtijd overleefd, maar ik merk dat de fut er wel uit is, wij hebben nu binnen veren me een klein laagje schuim. En draaien elke maand het matras om dat scheelt wel in stevigheid. Maar toch…sommige vlekken ( thuisbevalling) gaan er niet meer uit. Berichtje geretweet! Ik loot graag mee voor 160×200

 26. Britte
  7 oktober 2016 / 18:46

  Heel gaaf zeg! Meegedaan op twitter!

 27. Moniek S lootweg
  7 oktober 2016 / 20:01

  Ik doe mee via Twitter en wil ‘m graag winnen omdat we volgende week 10 jaar getrouwd zijn, en onze matras dus al minstens zo oud is…

 28. Marianne Scholten
  7 oktober 2016 / 21:27

  Geweldig.
  Wij stellen al jaren uit om op matrassenjacht te gaan. Het is een fikse uitgave en welke matras moet het worden.
  Toen we ons eerste huis kochten, 18 jaar geleden hebben we goede matrassen uitgezocht. Maar die zijn al lang over hun houdbaarheidsdatum heen.
  De te winnen Eve matras is een zetje in de goede richting! Op naar nieuw matrassen-geluk!

 29. Kelly Aarts
  7 oktober 2016 / 22:05

  Wat een supergave actie! Ik heb helaas geen twitter, dus kan je actie zo niet verder onder de aandacht brengen.
  Maar wil wel héééél graag meedoen. Niet voor mezelf, maar voor mijn jongste dochter, die binnenkort naar een nieuw bed gaat. Zeker voor kinderen in de groei is het ook belangrijk een goed matras te hebben, en omdat deze zo lang garantie heeft, ga ik ervan uit dat ze hier heel lang plezier aan kan beleven. Ik doe dus heel graag mee voor haar, maat is volgens mij 90 x 200.
  Nu dus heel hard duimen. (Bed hebben we al wel, matras nog niet haha)

 30. Tamara
  7 oktober 2016 / 22:46

  Na 2 thuisbevallingen, zijn we toe aan een nieuw matras 😉

 31. Cabbitch
  8 oktober 2016 / 00:29

  Alvast gefeliciteerd met je blog verjaardag 🙂 Natuurlijk heb ik de actie ge-retweet. Een nieuw matras lijkt me geweldig, al zal ik het verplicht tegen elkaar aan rollen misschien wel gaan missen 🙂

 32. wilma
  8 oktober 2016 / 09:43

  Allereerst gefeliciteerd met je 3 jarige bestaan als blogger 🙂
  Je doet het erg leuk , en het is altijd leuk en/of leerzaam om te lezen.
  Ga vooral zo door 🙂

  Dit matras zou bij ons heel erg welkom zijn omdat mijn man slecht slaapt, hij heeft klachten aan zijn rug en dus eigenlijk een nieuw matras nodig, dus deze actie komt als geroepen 🙂

  Nou maar duimen dat we binnenkort ook een klein feestje kunnen vieren,

 33. Marie Louise
  10 oktober 2016 / 16:38

  Ik doe graag mee met de win actie. Mn ouders passen kosteloos op op onze zoon. En hoe kan ik ze beter bedanken dan met een nieuw matras, aangezien ze aan het sparen zijn voor een nieuw bed. Met dit matras zouden ze alleen de ombouw nog moeten, dat scheelt natuurlijk enorm!!

 34. Belinda
  11 oktober 2016 / 07:46

  Geen getwitter, maar zou deze matras graag willen winnen, omdat mijn huidige echt te oud wordt.

 35. 11 oktober 2016 / 07:57

  Ik ben zelf helemaal weg van het matras dus gun mijn ouders er ook wel eentje. Doe dus voor hen mee!

 36. 11 oktober 2016 / 11:12

  Oeh, hier doe ik heel graag aan mee! Na de bevalling heb ik wat klachten aan mijn heupen en rug helaas en volgens mij is dit matras daar perfect voor!

 37. 11 oktober 2016 / 12:06

  Wauw, dat klinkt fijn! Ik heb zelf veel last van botten en spieren (reuma) en wordt ’s nachts geregeld wakker. Dit matras klinkt als een oplossing! Ik heb zelf geen Twitter, dus wil graag op deze manier mee doen met deze mooie actie. En natuurlijk nog gefeliciteerd met 3 jaar Bloggen! 🙂

 38. Kim
  11 oktober 2016 / 13:20

  Oh deze winactie komt als een geschenk uit de hemel vallen, wij hebben zo hard een nieuwe nodig van 160×200 we liggen al jaren op de matras van mijn oma, was voor mij toen van emotionele waarde maar na al die jaren protesteert mijn hele lijf iedere ochtend opnieuw, maar wat je al zei het kost zoveel geld om zoiets nieuw aan te schaffen dat we het maar steeds op de lange baan schuiven, ik denk dat ik met een nieuw matras iedere dag uit bed spring ? Dat zou heerlijk zijn
  Topactie Marisca kan alleen maar heel hard duimen en jullie beide blijven volgen

 39. cobi
  11 oktober 2016 / 13:32

  Wat een leuke actie! Ons matras begint nu in te kuilen dus een nieuwe zou wel heel erg welkom zijn!!

 40. Bonny
  11 oktober 2016 / 15:56

  Hoi Marisca!

  Bedankt dat ik ook mag meedoen! Super fijn, want hier helaas geen Twitter Account.
  Mijn naam is Bonny, ik ben student illustratie en volgend jaar ga ik op mijzelf wonen. 🙂
  Ik zal het (zacht gezegd) niet erg vinden om mijn Ikea matras waarvan ik de vering heerlijk in mijn zij voel duwen achter te laten! Zonder gein, het lijkt me natuurlijk superfijn om een Eve matras te winnen!
  Wie houdt er nou niet van het gevoel alsof je op wolkjes ligt. Veel succes met je blog en met het uitkiezen van een winnaar! 🙂

  groetjes Bonny

  xo

 41. Anouk Nijmeijer
  11 oktober 2016 / 20:00

  jep natuurlijk doe ik mee! @noukjjvroem
  Zou oneerlijk zijn om mijn matras te vervangen en die van mijn man niet dus graag een voor het grote bed van mijn zoontje. Heeft nu een kindermatras maar dat valt mij toch wel erg tegen.

 42. Manon Toemen
  11 oktober 2016 / 20:41

  Wauw! Dit klinkt super!
  Gezien mijn chronische vermoeidheid en fibro breng ik vele uurtjes door in ons bed. Zo’n heerlijk matras zou voor mijn lichaam super zijn! Uitgerust wakker worden, en lekker dromen! Liefs, Manon

 43. Nicolle Claessen
  11 oktober 2016 / 21:51

  OOOOH, wat zou deze matras top voor mij zijn! Ik droom ervan om weer eens een keertje wakker worden met wat minder pijn (ik heb al heeeel lang last van onverklaarbare pijnen). Dat is echt een grote wens. Deze matras zou echt een beetje kunnen helpen, want mijn huidige matras is intussen al bija 30 jaar oud. Ik hoop dat mijn droom uit gaat komen en ik kan dromen op een nieuwe matras.

 44. Grete Karina
  12 oktober 2016 / 18:03

  Allereerst gefeliciteerd met 3 jaar Mamablogger!
  Ik volg @evesleepnl en @Mamablogger_nl allebei op Twitter, heb de winactie geretweet en loot graag mee.
  Een nieuw fijn matras is hier heel welkom, als verpleegkundige heb ik mijn nachtrust hard nodig en nu lig ik nogal eens wakker omdat mijn oude matras geen steun meer geeft en ik pijn krijg aan rug en nek.
  Nu maar duimen voor deze geweldige prijs…..
  Fijne avond en groeten, Grete Karina

 45. 14 oktober 2016 / 19:28

  Mijn zoon is eindelijk “droog”. In de nacht.Dus hij en mama kunnen dit na alle ongelukjes heeeel goed gebruiken. 🙂

 46. Clau-dya
  16 oktober 2016 / 12:53

  Wat een geweldige actie en heel benieuwd naar dit matras, ik heb al jaren rugklachten die zo af en toe verergeren en dan loop ik weer een paar maanden bij de fysio met veel pijn. Ik hoop met dit matras met mijn rug baat bij te hebben voor de juiste ondersteuning zodat mijn rugklachten stabiel blijven. Ik volg je op twitter en actie geretweet.

 47. Marian B
  16 oktober 2016 / 14:40

  Ik ben wel nieuwsgierig geworden door het lezen naar dit matras. Bovendien is het matras wat we nu hebben al behoorlijk oud en is het beste er wel van af, vervanging is dus echt een keertje nodig. Ik ben nu zwanger en al bijna uitgerekend (spannend!) , het zou super zijn om na de zwangerschap op een nieuw matras te mogen liggen waar we heerlijk op kunnen slapen, want de nachtrust zal voorlopig wel wat minder zijn 😉

 48. 17 oktober 2016 / 13:27

  Het klinkt perfect! Afgelopen vrijdag hebben wij het contract getekend voor onze eerste koopwoning. Toen ik je actie op Instagram voorbij zag komen, moest ik wel reageren. We moeten namelijk veel aanschaffen en een goede nachtrust tijdens het klussen door lijkt mij essentieel!! Ik heb de twitterstappen gedaan, nu heel hard duimen!

 49. Simone Linstra
  18 oktober 2016 / 16:05

  Na 8 jaar op een simpel matras te hebben geslapen, is mijn lichaam nu wel toe aan een echt matras. Ben zeer benieuwd!

 50. 20 oktober 2016 / 23:41

  Wij hebben, toen we jonge studenten waren, een matras aangeschaf, zo’n budget geval. Dat was in 2009 en eigenlijk ben ik al sinds 2009 klaar met dit matras! Ik word elke ochtend gebroken wakker en dat is geen pretje als je nachten al gebroken zijn door je kleine dametje. Gelukkig brengt zij gelijk een lach op mijn gezicht, hoe moe ik ook ben. Het lijkt me helemaal het einde als ik heerlijk zou slapen, en uitgerust en fris wakker te worden!

  Het wordt tijd voor een uitgeruste Eve 😛

 51. 11 september 2017 / 20:30

  Vanwege mijn autisme ben ik:

  – minder rijk om een fijn matras te kunnen kopen
  – reageert mijn lichaam anders dan normaal op prikkels en drukpunten
  – ben ik op zoek naar producten die mijn leven en van andere met autisme beter kan maken
  – zoek ik na een dag met veel prikkels en indrukken rust in de slaapkamer om op te laden

 52. Rebecca
  12 juni 2018 / 03:43

  Ah wat jammer dat ik nu pas deze actie zie! Wel tof dat je dat hebt gedaan.