Home + Hoe cool is dit?! 3D Virtual Reality bril van… Action!

Hoe cool is dit?! 3D Virtual Reality bril van… Action!

Als je mij al een tijdje volgt weet je dat ik een groot fan ben van de Action. Nu was ik er pas voor nieuwe gym schoentjes voor Milan en nam ik deze sneakers ook nog mee. Ik zag echter ook nog deze 3D Vitual Reality bril en had er al van gehoord. Vitual reality is een grote hype en echte gadget freaks (waaronder ik ook wel een beetje) vinden dit super gaaf. Het is waarschijnlijk toch wel de toekomst en we zien het al een tijdje in de 360 graden filmpjes bijvoorbeeld.

Zo’n bril en 360 graden camera zijn wel erg duur, maar ik vond deze bril bij Action voor maar €2,49!

Nu moet je niet denken dat dit al een kant en klare bril is, maar het is van karton en je zet hem eerst in elkaar. Prima, dit is zo gebeurd. Daarna kun je verschillende apps downloaden (als je zoekt op virtual reality kom je van alles tegen) en zet je je telefoon in de bril. Vervolgens is het net alsof je echt in die andere wereld zit of in die ene achtbaan zit!

Ik zelfs al gezien dat je een concert kunt downloaden op je telefoon en deze vervolgens kun bekijken met de bril in virtual reality!

Nu was het meer nieuwsgierigheid toen ik deze bril kocht en vroeg ik mij af of dit ding überhaupt wel werkte en het wel echt wat was. Toch zijn we heel aangenaam verrast en hebben Patrick en ik er vrijdagavond al veel lol mee gehad. Milan de volgende ochtend ook. Hij vond vooral de achtbaan heel erg tof!

Wat wij verder erg leuk vonden was dat je Google streetview ook in virtual reality kunt bekijken en het op die manier lijkt alsof je gewoon buiten in je straat staat!

Het is echt een leuk ding voor kinderen en zeker wanneer kinderen ouder zijn en bijvoorbeeld een eigen smartphone hebben. Het is een leuk cadeautje, ook voor een volwassen gadgetfreak 😉

Zelf heb ik ook gekeken naar een 360 graden camera app zodat ik daar bijvoorbeeld iets gaafs mee kan doen voor de blogs. Ook die zijn er dus de mogelijkheden zijn eindeloos!

Ik wilde deze tip in ieder geval met jullie delen en hoop dat jullie het leuk vinden. Zo’n virtual reality viewer is gewoon leuk speelgoed 😉 Hadden jullie al een eerder zo’n bril gezien?

liefs-marisca-mamablogger-mama blogger-

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties