Home + Even binnenkijken in de kamer van Milan

Even binnenkijken in de kamer van Milan

Ik heb ooit al eerder een post geplaatst met wat foto’s van Milans kamer, maar nooit zo uitgebreid als deze. Mooiere en grotere foto’s en dus echt even binnen kijken in zijn kamer. We hebben kleuren gebruikt die je misschien niet zo snel zou kiezen, maar deze passen wel perfect bij elkaar en maken er een unieke, stoere kamer van.

Toen we aan deze kamer begonnen wilden we een vrolijke jongenskamer. De kamer is al lekker licht dus we konden kleuren gebruiken zonder dat het dan kleiner zou lijken. Waar we welk rekening mee moesten houden zijn de schuine muren. Dat is trouwens sowieso wel een dingetje bij ons boven, want we hebben een puntdak. We kunnen dus geen (half)hoogslaper neerzetten en ook geen grote kledingkast. Er is één klein stukje rechte muur en daar hebben we dan gekozen voor een kledingrek. Als we daar een kast neer zouden zetten zijn we al snel die hele muur kwijt en lijkt de kamer wel een stuk kleiner.

En het zou dan het eerste zijn wat je ziet als je de kamer binnen loopt en dat is ook niet heel mooi.

We denken dat we het zo wel goed hebben opgelost. Kijk je mee naar de kamer van Milan?

Als je binnen komt zie je links de blauwe muur met zijn naam en daaronder zijn bed. De vloer is grijs en we hebben gekozen voor een bruin, grijze houten bed. Het is natuurlijk heel persoonlijk, maar ik ben niet zo’n fan van die race-auto bedden etc. We kozen voor de muren voor blauw (linkermuur) en groen (rechtermuur) De overige twee muren zijn gewoon wit.

De gordijnen hingen er al en die zijn donkerbruin en goed verduisterend. Bij toeval vond ik dit kleed bij HEMA met daarin ook blauw, groen en bruin. En als je nog even kijkt naar het dekbed zijn dat dezelfde kleuren. Toevallig!

We draaien dan weer een stukje naar rechts en daar zie je de groene muur. Boven deze muur zitten inbouwspots dus Milan heeft altijd goed licht in deze hoek. Op deze kamer zie je geen LEGO®, maar draait alles om Thomas de Trein! Ook deze tafel heeft toevallig de goede kleuren 😉

Dit is het enige stukje muur dat recht is. Hier hangt een kapstok van Lief! Lifestyle met kleding van nu en zijn eerste jasje. Op de kapstok zie je een treintje dat hij heeft gekregen toen hij net was geboren en het bord dat we maakten voor zijn 5e verjaardag.

Dit is het kledingrek waar eigenlijk niets meer op past. Ergens halverwege maart ga ik alles uitzoeken en wat te klein is berg ik op en wordt uiteindelijk verkocht. Dan wordt er weer ruimte gemaakt voor zomerkleding. De jas die je hier vooraan ziet is het eerste nieuwe zomeritem, want dit is zijn zomerjas van Newton Revolution.

Uiteindelijk past alles bij elkaar en denken we dat we een uniek kamertje hebben waar Milan graag in speelt. Wat vind je ervan? Laat het me weten in de comments hieronder.

liefs-marisca-mamablogger-mama blogger-

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 Reacties

  1. 1 maart 2016 / 11:15

    Wat een leuke kamer! Leuk kleurenpallet ook :). En wat een mooie muursticker.