Home + Hier kijk ik zo naar uit na de bevalling!

Hier kijk ik zo naar uit na de bevalling!

Gisteren vertelde ik dat ik behoorlijk op zie tegen de bevalling. Maar er is ook een hele hoop om naar uit te kijken. En om niet alleen maar bang te zijn voor bevalling, denk ik liever aan alles wat ons daarna te wachten staat. Hoog tijd dus om die mooie en leuke dingen te benadrukken.

Hier kijk ik zó naar uit na de bevalling!

De ontmoeting tussen de broertjes

Met stip op nummer 1: de ontmoeting tussen Milan en zijn broertje. Ik ben zo benieuwd naar Milans reactie op zijn kleine broertje. Hij kijkt er enorm naar uit, maar kan zich er tegelijkertijd geen voorstelling van maken. Dat is ook niet zo gek, want hij is immers (bijna) 7 jaar lang alleen geweest. Toch is wel hij heel nieuwsgierig en kan hij bijna niet meer wachten. We krijgen erna ook snel een fotoshoot voor Mamablogger van hen beiden ♥♥♥

Filet, carpaccio en leverworst

Oké, al het moois staat natuurlijk bovenaan, maar jongens, ik snak echt naar filet american, carpaccio (mijn zus maakt haar bijzondere brood met carpaccio) en een paar goede stukken leverworst. Ik heb vegetarische filet geprobeerd, maar vond dat echt niet te doen. Ik wil de echte!

Mijn eigen kleding

Ik draag nu veel jurkjes en die zitten heerlijk. Daarnaast accentueren ze mijn buik goed, want daar ben ik natuurlijk wel trots op. Maar ik verlang nu wel heel erg naar mijn eigen skinny jeans, leuke shirtjes, nieuwe vestjes, andere kleding én sneakers en schoenen waarvan ik zelf weer de veters kan strikken. En hakken. Ik wil gewoon weer hoge(re) hakken kunnen dragen. Eind november trakteer ik mijzelf weer op een nieuw paar Shabbies. Dat mag dan wel toch?

Rond de feestdagen met de kinderwagen door de stad lopen en cadeautjes shoppen

Ik heb nog verlof rond en tijdens de feestdagen. Het is toch heerlijk om met de kinderwagen door de stad te lopen met al die mooi verlichte etalages? Lekker shoppen voor de feestdagen en genieten van alle gezelligheid? Ik ben gek op de feestdagen we zijn van plan er dit jaar flink van te genieten. Geen ruimte voor negativiteit en gedoe, maar gewoon genieten van de eerste feestdagen met twee prachtige zoontjes.

Ik weet dat het een pittige tijd wordt en het zal weer flink wennen zijn, maar er is ook heel veel om naar uit te kijken. We hopen lekker te kunnen genieten van elkaar en onze jongens. Laat die winter maar komen!

Waar keek jij het meest naar uit na je bevalling? Laat het me weten in de comments hieronder.

 

 

Bewaren

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

  1. 22 september 2017 / 08:05

    Oooooh carpaccio ? Dit mis ik al sinds dag 1 en ik ben nog maar 14 weken. Ik kan nu al watertanden bij het idee dat ik na de bevalling een XXL portie ga verorberen. Verder hele herkenbare punten. Nog eventjes!