Home + Hieperdepiep Hoera, Milan is 7 jaar!

Hieperdepiep Hoera, Milan is 7 jaar!

Zeven jaar geleden werd ik voor het eerst moeder. Een cadeautje met een grote strik er omheen, want wat is Milan toch een lief, leuk en gezellig kind! Ik typ dit een week van tevoren en ik heb geen flauw idee wat ons deze week te wachten staat. Misschien is hij inmiddels wel grote broer (zijn broertje is gisteren geboren) of probeer ik nu uit alle macht te voorkomen dat zijn broertje ook op deze dag geboren wordt 😉 We weten het niet.

Wat ik wel weet is dat deze zeven jaar voorbij zijn gevlogen en alle clichés waar zijn. De tijd vliegt en we moeten daar vaker bij stil staan, want voor we het weten hebben we een eigenwijze tiener in huis haha.

Het gaat goed met Milan. Hij kijkt uit naar de komst van zijn broertje, maar vindt het tegelijkertijd ook wel spannend, net als wij. We zullen allemaal onze draai moeten vinden na zeven jaar met zijn drietjes te zijn geweest, maar ik weet zeker dat Milan een superlieve broer zal zijn. Hij is nu al heel erg zorgzaam.

Ook op school gaat het mega goed. Hij leest hele boeken uit, schrijft als een malle en heeft het erg naar zijn zin in de klas. Ik hoop dat we dat volgend jaar nog steeds kunnen zeggen. Hij zit gewoon erg lekker in zijn vel en dat doet ons als ouders alleen maar goed. Als hij blij is, zijn wij dat ook.

Zeven jaar alweer…

Jeetje, zeven jaar alweer en heel veel mijlpalen verder. Ik hoop en weet zeker dat er nog heel veel zullen volgen. Vaak zeggen mensen dat Milan zo’n geluksvogel is en hij zegt dat zelf ook vaak. Hij heeft familie om hem heen die stapelgek is op hem, hij maakt gave dingen mee, we ondernemen veel met hem en hij heeft alles wat zijn hartje begeert. Het klinkt heel zoetsappig wat ik nu ga zeggen, maar wij zijn de geluksvogels met zo’n prachtig kind!

Lieve Milan, van harte gefeliciteerd met je zevende verjaardag!

Heel veel liefs van papa, mama en Floris

Bewaren

Bewaren

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

  1. Christine
    18 oktober 2017 / 17:01

    Van harte gefeliciteerd met je eerste mama-zegger 😉