Home + Hiep Hiep Hoera, Floris is 1 jaar!

Hiep Hiep Hoera, Floris is 1 jaar!

Maandenlang zag ik op tegen deze dag, maar vandaag is het dan toch zo ver; Floris is 1 jaar! Een hele mijlpaal en stiekem toch ook wel weer leuk. Nu het eenmaal zo ver is, is het eigenlijk ook helemaal niet zo erg. Ik wist van tevoren niet zo goed wat ik wilde met dit artikel. Ik wilde geen brief schrijven naar Floris, maar wat ik dan wel wilde? Geen idee! Uiteindelijk kwam ik op het idee om twee verschillende soorten fotocollages te maken; één met de maandfoto’s en één met de mooiste foto’s van Milan en Floris samen. Nog één terugblik op dit prachtige, eerste jaar met zijn viertjes!

Iedere maand een foto

Iedere maand hebben we een foto gemaakt. Toen Floris 4 maanden was, kreeg ik van Kleine Giraf een Milestone doek die we iedere maand trouw hebben gebruikt om de maandfoto te maken. Deze foto’s gebruikten we bij iedere maandupdate over Floris. Om te laten zien hoe hij gegroeid is heb ik alle foto’s onder elkaar in een collage gezet. Toen ik klaar was besefte ik pas echt hoe snel dit jaar is gegaan en hoe snel kindjes zich ontwikkelen in dat eerste jaar. En dus blikken we nog één keer terug op Floris’ eerste jaar. Ach, lief, klein mannetje toch…

De mooiste momenten tussen Milan en Floris

We hebben Milan dit jaar voor het eerst als grote broer gezien en wat was dat fantastisch! Ik weet het, het klinkt als een heel zoetsappig, gezapig verhaal, maar Milan is zo’n lieve grote broer! Dat is in de loop van de tijd niet veranderd en daarom heb ik de mooiste foto’s van hun samen in een zelfde collage gezet.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om deze foto’s nog één keer onder elkaar te zien. Dit eerste jaar was een feest, we vieren vandaag feest en eigenlijk is het iedere dag feest met deze twee heerlijke mannetjes.

Lieve, lieve Floris, van harte gefeliciteerd met je eerste verjaardag! Je beseft het nog niet, maar wat houden wij toch verschrikkelijk veel van jou! Geniet van je mooie dag liefje, net zoals wij iedere dag van jou genieten.

Liefs van papa en mama 

Volg:
Marisca Kenter

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca Kenter. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Schrijven is mijn grote passie en niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met DIY’s, reviews, kidsfashion etc. Kortom, op Mamablogger vind je alles wat hippe moeders bezig houdt!

Find me on: Web | Twitter | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

10 Comments

 1. Marjo
  17 oktober 2018 / 07:46

  Gefeliciteerd met je dreumes en wat leuk zn foto lijn van iedere maand. Prachtig. Fijn feestje gewenst

 2. Yvonne
  17 oktober 2018 / 08:40

  Gefeliciteerd!!
  Mooi om de foto’s zo bij elkaar te zien. Dan besef je nog eens extra hoe snel de tijd gaat.

 3. Ciska
  18 oktober 2018 / 09:24

  Bijzonder mannetje