Home + Hiep Hiep Hoera, Milan is 8 jaar!

Hiep Hiep Hoera, Milan is 8 jaar!

Het blijft feest in Huize Mamablogger, want na de verjaardag van Floris gisteren is het vandaag de beurt aan Milan! Onze lieve grote kanjer wordt vandaag alweer 8 jaar en ook dat vind ik een dingetje hoor. Nog maar twee (!) jaar en we hebben een tiener in huis… Pff…

Lieve, lieve Milan

Vandaag zetten we Milan hier thuis in het zonnetje. Ook op school is het zijn dag, want normaal is hij jarig in de herfstvakantie, maar dit jaar voor het eerst niet. Dat betekent dat hij op zijn verjaardag zelf kan trakteren en dat vindt ‘ie natuurlijk fantastisch. Het is nu dus echt zijn dag, ook hier op Mamablogger, maar ook bij Milan vond ik het heel erg lastig om een onderwerp te bedenken. Een brief vind ik leuk, maar dat doen al zoveel bloggers en ik had van Floris al een jaaroverzicht gemaakt waaronder eentje met foto’s van Milan erbij dus dat viel ook al af. Daarom heb ik besloten om gewoon eens over Milan te vertellen. Waar is hij zoal mee bezig, welke hobby’s heeft hij en welke eigenschappen maken hem zo mooi? Want jeetje, Milan is écht een heel lief en fantastisch kind!

Hobby’s

Jarenlang was het LEGO all over the place hier in huis. Wat hebben we toch veel. Zoveel zelfs dat ze hem bij de Legowinkel bij naam kennen. Sterker nog, ze kennen zo onderhand de hele familie 😉 Nog steeds is LEGO zijn favoriete speelgoed, maar je merkt wel dat hij ouder wordt. Zo wil hij van zijn spaar- en verjaardagsgeld een Nintendo Switch kopen. De kans is groot dat deze volgende week hier in huis te vinden is haha. Ook kan hij heel goed bouwen op Minecraft. Deze bouwwerken worden steeds beter. Het is leuk om te zien hoe hij zich daarin ontwikkeld.

Datzelfde geldt voor schrijven. Hij heeft van zijn eigen zakgeld een typemachine gekocht en iedere dag typt hij een verhaaltje. Bijvoorbeeld over zijn dag of een zelfverzonnen verhaal. Als hij er weer een aantal heeft maakt hij zijn eigen boekjes ervan.

Verder is hij gek op buitenspelen en is hij het liefst iedere dag buiten. Oh ja, iedere woensdag is het ook nog eens tijd voor de musicalles. Vorig jaar was zijn eerste jaar en na twee optredens in de schouwburg was het hek helemaal van de dam. Hij vindt het fantastisch! Het is een lekker bezig bijtje. Een nadeel, hij is iedere dag tussen 5.00 en 5.30 uur wakker. Tja… ook dat went…

Zijn mooie eigenschappen

Milan is onwijs behulpzaam en zorgzaam. Hij is echt een fantastische grote broer, maar helpt mij ’s morgens ook heel goed. Hij pakt zijn eigen tas in en helpt mij met kleine dingetjes waardoor het ’s morgens allemaal een stuk soepeler verloopt. Hij is altijd bezorgd om anderen en wil dat iedereen het naar zijn zin heeft. Mooie eigenschappen waarvan ik hoop dat hij deze nooit kwijt zal raken. Hij is gevoelig en gewoon heel erg lief. Hij moet alleen zichzelf ook niet vergeten.

De toekomst

Ik heb nog steeds geen idee wat hij wil worden, want dat weet hij zelf ook nog niet. Het zou mij niets verbazen als hij iets creatiefs ging doen. Maar ach, hij heeft nog alle tijd en zo ver is het nog lang niet. Blijf nog maar even klein lieve Milan. We genieten iedere dag van jou en de rest zien we later wel. Gefeliciteerd lieverd, geniet van je feestje en weet dat wij ontzettend veel van je houden!

Liefs van papa, mama en Floris

 

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

6 Reacties

 1. Yvonne
  18 oktober 2018 / 08:20

  Nu natuurlijk ook weer gefeliciteerd.
  Milan fijne dag vandaag op school!

 2. Ciska
  18 oktober 2018 / 09:13

  Het is een schat van een mannetje

 3. Ad
  18 oktober 2018 / 10:14

  Een heerlijk lief ventje en grote broer ! Opa,s maatje ! Gefeliciteerd Milan