Home + Het Smijtbord | Voor alle ouders en kinderen die hun frustraties kwijt willen

Het Smijtbord | Voor alle ouders en kinderen die hun frustraties kwijt willen

Dit is een periode waar veel mooie dingen gebeuren, maar laten we eerlijk zijn; 24/7 op elkaars lip zitten levert ook behoorlijke frustraties op. Daar heb ik iets heel grappigs op gevonden: het Smijtbord. Deze blog is niet gesponsord, ik vind het gewoon ontzettend leuk bedacht en heb zelf aangeboden erover te schrijven. Dit is namelijk het perfecte cadeau voor die gefrustreerde ouder, die dwarse puber, maar ook voor die vrienden die onlangs zijn getrouwd en binnenkort hun eerste echtelijke ruzie beleven. Eigenlijk is het Smijtbord bedoeld voor iedereen die weleens zijn of haar gevoelens wil uiten. Daarna lucht het gegarandeerd op.

Wat is het Smijtbord?

Het Smijtbord is ontstaan als een grapje toen iemand naar een cadeautje zocht voor vrienden die elkaar constant in de haren vlogen. Een origineel cadeau als grapje met een therapeutische knipoog. Want waarom zou je constant met elkaar in discussie gaan als je ook even lekker dat ene bord kapot kan smijten in de tuin, in de schuur of tegen die ene muur (wel goed uitkijken dat je de muur niet beschadigt)? Ze maakte het bord zelf met een stift en gaf het aan haar vrienden. Dat was eind 2019.

Het cadeau viel in de smaak en een aantal maanden laten zijn de Smijtborden een feit. Ze zijn bedrukt en te koop in een heuse webshop. Omdat ik het zo’n onwijs grappig idee vond, zeker in deze tijd kunnen we wel wat humor gebruiken, wilde ik er graag over schrijven.

Het Smijtbord als cadeau

Het bord heeft een diameter van 21 centimeter en is daarmee net zo groot als een ontbijtbordje. Hij kost €7,95,- en wordt verzonden in een mooi brievenbusdoosje waardoor je hem gemakkelijk en zonder te breken cadeau kunt geven. Per post, want dat is nu natuurlijk het meest veilig 😉

Om het cadeau compleet te maken kun je er een tube Spijtlijm bij kopen. Deze tube kost €1,- en samen kost de set €8,50.

Het Smijtbord is niet alleen nu leuk, maar als straks het normale leven weer is hervat is het ook grappig om het bord cadeau te geven aan vrienden die gaan trouwen, of die ene collega met die lastige baas en wat dacht je van die ene vriend of vriendin met dat korte lontje?

Je moet het Smijtbord zien als een grappig cadeau met een knipoog. Al denk ik dat veel ouders op dit moment best wel de behoefte hebben om een bord kapot te gooien 😉

Je kunt het Smijtbord hier bestellen.

 

Volg:
Marisca Kenter

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca Kenter. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Schrijven is mijn grote passie en niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met DIY’s, reviews, kidsfashion etc. Kortom, op Mamablogger vind je alles wat hippe moeders bezig houdt!

Find me on: Web | Twitter | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *