Home + Het rommeligste en misschien wel gezelligste hoekje in huis

Het rommeligste en misschien wel gezelligste hoekje in huis

Het rommeligste hoekje in huis is misschien wel het gezelligste hoekje. Hij bevindt zich in de keuken en alles hangt aan een wandrek. Hij begon vrij leeg, maar inmiddels hangt ‘ie vol met foto’s, kaartjes, tekeningen, brieven en andere leuke dingen. Ik denk dat bijna iedere ouder wel zo’n hoekje in huis heeft. Zo ziet die van ons er inmiddels uit.

Wandrek

In de keuken hebben we een klein stukje muur waar ik graag wat mee wilde. Ik was er al snel over uit wat daar dan precies moest komen en het werd het wandrek van Kwantum. Samen met Patrick hing ik hem op en ik nam mij voor hem netjes te houden. Geen onnodige dingen eraan laten hangen, dus als iets was geweest kon het weg. Ik ben daar alleen niet zo goed in. Ik vind het stiekem wel knus. Het is een hoekje vol met herinneringen. Nu al…

Zo zag het wanrek er een half jaar geleden uit

Een half jaar later

Iets minder rustig haha. Bovenin zie je nog de steeds de kaartjes die we kregen toen we verhuisden. Het rondje bordje met ‘pluk de dag’ en de sleutel, kreeg ik van een collega. Onder het bordje zitten twee kaartjes met persoonlijke woorden van twee oud-collega’s.

Daaronder hangt een herhaalrecept, de beterschapskaart van mijn collega’s toen ik corona had en twee onderzetters die ik voor Moederdag van Milan kreeg. In het rek ernaast een zelf gefabriceerde trekpop (al weet ik niet waar je aan moet trekken). Daarachter zie je het afscheidsboek dat Milan kreeg van zijn klasgenootjes.

Sleutels die ik van mijn zus kreeg toen we verhuisden en daarnaast “muntjes” van de lekkerste ijssalon van Gouda. Ik kreeg ze vorig jaar al en vergeet ze iedere keer mee te nemen. Daaronder hangt een plattegrond van ons stuk in de wijk. Hierop staat waar de nieuwe speeltuintjes komen. Leuk detail: bewoners hebben inspraak in hoe deze eruit moeten zien.

Deze kleurplaat heeft Floris vorige week voor mij gemaakt op de peuterspeelzaal. Hij was zo trots op zijn tekening!

Vouchers, een planner, brieven, een flesje bubbels (ik zei toch dat het een gezellig hoekje is? ?), en nog veel meer. In dit rekje prop ik van alles.

Achter de trekpop en het afscheidsboek zit het boek Smûk (aanrader!) en de money planner van Porterenee.

Deze kaart zat in een pakket dat ik vorig jaar ontving voor Mamablogger. Ik vond deze zo leuk dat ik hem heb bewaard. Ik zie trouwens ook dat ik het rek even af moet stoffen ?.

Tekeningen, een kaart voor Milan en een flyer. Je ziet het, ik hang echt alles aan dit rek.

Ja, het is rommelig, maar het is wel ons hoekje met allemaal leuke herinneringen. Er mag best geleefd worden in een huis en dit ziet er toch leuk uit? Wat is jullie rommeligste hoekje in huis?

liefs

 

 

 

BabyBaby

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met DIY’s, reviews, kidsfashion etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 Reacties

 1. Ellen
  21 mei 2021 / 09:59

  Waar komen de bijpassende klemmen vandaan? 🙂

 2. Sandra
  21 mei 2021 / 16:04

  Wij hebben hem ook en elke maand mest ik hem uit… en is ook nodig

 3. 23 mei 2021 / 16:36

  Mijn blik viel gelijk op mijn kaartje, haha. Heel tof om zo te zien. Heerlijk rekje, ik wil zoiets ook nog maken in huis 🙂