Home + Het eerste juffenbedankje van 2019 | De letterklok!

Het eerste juffenbedankje van 2019 | De letterklok!

In 2018 deelde ik met jullie een te gek juffenbedankje; het letterbord van Action. Ik deel heel regelmatig originele juffenbedankjes (al zeg ik het zelf ;-)), maar deze overtrof ook mijn verwachtingen. De bezoekersaantallen gingen door het dak en ik heb heel veel foto’s ontvangen met jullie letterborden voor de juf(fen). Nu verwacht ik niet dezelfde aantallen en dat hoeft ook helemaal niet, maar ik zag wel iets heel leuks bij Kwantum; de letterklok. Ook dit is een heel leuk juffenbedankje!

Nu al een juffenbedankje?!

Ik weet het, de kerstvakantie is nog niet voorbij en we zijn deze week nog druk bezig iedereen een gelukkig nieuwjaar te wensen. Toch zag ik van de week in de agenda dat bij Milan op school eind deze maand de juffenverjaardagen al worden gevierd. Het schooljaar is halverwege en op veel scholen worden alle verjaardagen van de leerkrachten in één keer gevierd. Bij Milan op school is dat eind januari. Wat ga ik dit jaar verzinnen?

Een dag of twee later liepen we door de Kwantum en zag ik deze letterklokken. Ik bedacht een nieuwe variant op het letterbord! De klokken kosten €9,- per stuk en dat vind ik wat prijzig, maar je zou het samen met een andere moeder kunnen kopen. Dan delen jullie de kosten en geven jullie kinderen dit samen. Bij de klokken zitten wel 146 letters en cijfers en daarmee kun je je eigen wijzerplaat maken.

Je zou er bijvoorbeeld “Tijd voor een felicitatie” op kunnen zetten! Of misschien ben je creatiever dan ik en verzin je iets anders met het woordje “tijd” erin.

Even leuk inpakken en klaar ben je weer!

Kleine letterborden en toffe letters en symbolen

Mocht je de klok toch wat te prijzig vinden voor een juffenbedankje, dan heeft Kwantum ook deze letterborden op A5 formaat. Eigenlijk wordt dit dan een heel creatieve ansichtkaart. Deze kostte geloof ik rond de €3,-

Heb je afgelopen schooljaar het letterbord gegeven dan kun je nu ook deze letters en symbolen geven. Ideaal voor in de klas wanneer er gewerkt wordt met thema’s! Je zou de letters en symbolen ook bij de klok cadeau kunnen geven, maar dan zou ik het samen met een andere moeder doen. Voor een juffenbedankje wordt het anders een beetje te gek vind ik.

Het moet namelijk wel leuk blijven en het gaat niet om hoe duur een cadeau is. Ik hoop in ieder geval dat ik je weer heb kunnen inspireren met dit eerste juffenbedankje voor dit jaar. Er zullen er vast nog een heleboel volgen!

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *