Home + Herinneringen verzamelen; zo doe je dat! 

Herinneringen verzamelen; zo doe je dat! 

Als er één ding is wat eigenlijk alle ouders erkennen, dan is het wel het feit dat de tijd echt lijkt te vliegen waar het gaat om het opgroeien van de kinderen. Wanneer je in de fase van slapeloze nachten zit lijkt het misschien niet zo, maar ook deze tijd gaat achteraf gezien supersnel voorbij. Zeker wanneer je straks terugkijkt zul je zien dat de kinderen énorm snel opgroeien. Iets om van te genieten, want je kunt de tijd tenslotte niet stil zetten. Wel kun je dingen doen om de herinneringen vast te leggen en mooie momenten te verzamelen. Hoe je dat doet? Lees snel verder.

Technologie voor alles

Ook bij dit onderwerp geldt dat technologie voor alles staat, althans voor veel. Waar je ouders vroeger nog af en toe een foto maakten en moesten hopen dat deze goed was gelukt, is dat tegenwoordig wel anders. Foto’s en filmpjes worden de hele dag door gemaakt en de kwaliteit is waanzinnig. Investeer dan ook in een goede telefoon met voldoende capaciteit qua batterij en geheugen zodat een leuk, onverwacht moment altijd snel vastgelegd wordt. Op dit moment is de Apple iPhone 15 een aanrader, en de kosten zullen je meevallen. Zeker wanneer je dit afsluit met een scherp abonnement kun je niet anders dan concluderen dat je waar voor je geld krijgt. De waanzinnige camera’s in combinatie met het fantastische scherm zorgen ervoor dat je de mooiste kwaliteit beeld krijgt. Iets waar je later nog eens naar terug kan kijken maar waar je ook nog meer mee kunt. En als je nu de nieuwste versie koopt, weet je zeker dat je de komende jaren goed zit!

Gebruik het

Een telefoon vol foto’s is natuurlijk leuk, maar nog leuker is het om deze foto’s ook echt te gebruiken. Fysieke fotoboeken lijken dan misschien niet meer iets van nu, maar het is wel iets wat een herinnering voor het leven is. Is het niet om het zelf te bewaren, dan is het wel later voor je kinderen. Je gaat toch sneller een fysiek fotoboek bekijken dan dat anderen jouw telefoon gaan doorscrollen. Ook het uit laten printen van mooie foto’s op een groot canvas is een aanrader, hiermee kun je de zomer in huis halen door een zonnig kiekje van de zomervakantie in huis op te hangen. Iets wat iedereen zal opvrolijken en herinneringen levend houdt. Geen zin in al dit offline fotogeweld? Dan is het leuk om na een gebeurtenis zoals een vakantie een filmpje te maken. Door dit te doen kun je eenvoudig een samenvatting van jullie tijd delen met vrienden en familie en het is daarnaast ook nog eens een leuke herinnering voor jezelf.

Kortom, investeer in een telefoon van topkwaliteit. Dit is tegenwoordig meer dan een gadget, het is een investering waar je letterlijk herinneringen mee maakt. Het is daarnaast ook leuk om foto’s vervolgens actief te gebruiken. Iets wat de herinneringen levend houdt en je nog eens terug haalt naar leuke en vrolijke momenten. Ideaal voor de dagen dat de zon niet automatisch schijnt!

liefs

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *