Home + Halloween plannen voor dit weekend? Ga naar de Julianatoren!

Halloween plannen voor dit weekend? Ga naar de Julianatoren!

Aankomende maandag is het Halloween en dat vieren we in Nederland steeds vaker en steeds groter. Ik vind het een leuk feest en eigenlijk best jammer dat er in onze woonplaats niet zoveel aan gedaan wordt. er zijn wel wat lampionnenoptochten, maar helaas niet in onze wijk.

Bij de Julianatoren kun je je “Halloween hart” helemaal ophalen, want daar vieren ze nog tot en met zondag Halloween!

Er wordt uiteraard rekening gehouden met het feit dat jonge kinderen naar de Julianatoren komen dus het is er niet té griezelig.

Een gedeelte van het park is is Halloween sfeer gebracht en zegt nu zelf, dat ziet er toch ontzettend leuk uit?!

Vorige week gingen onze gastblogger Kim, haar man en hun zoontje richting de Julianatoren om zelf de  Halloween sfeer te proeven. Wij konden helaas niet en dus was het heel erg fijn dat zij erheen konden gaan voor Mamablogger. Hun zoontje kent inmiddels Meneer kaasgaaf, Mevrouw Suikerspin en Jul en Julia wel. Zij presenteren in deze periode de Grote Spookshow in het Jul & Julia Theater.

En bezoekers kunnen  zowel de Griezelgrot als het Griezeldoolhof betreden en meedoen met de Griezelcatwalk waarmee ze ook nog eens te gekke prijzen kunnen winnen. Onwijs leuk!

Verder is ook Dolfje Weerwolfje in het park aanwezig en kun je hem zien in een spannende musical voor het hele gezin in het Jul en Julia theater! Hier hoef je overigens niet extra voor te betalen.

Mooi weer komend weekend

Het wordt komend weekend goed weer en van wat ik heb gezien blijft het ook droog. Prima weer om er lekker met het hele gezin op uit te gaan. Julianatoren is een goede tip. Wij zijn er afgelopen zomer nog geweest en dit was toen ons verslag.

Heel fijn Halloween weekend gewenst en vergeet ook de klok niet een uurtje terug te zetten. Heb je meteen een uurtje langer weekend 😉

Liefs, Marisca

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *