Home + Winactie & Family hotspot | Win 4 kaarten voor de Julianatoren!

Winactie & Family hotspot | Win 4 kaarten voor de Julianatoren!

Afgelopen zondag brachten we weer een bezoekje aan de Julianatoren. We zijn er geweest toen Milan tussen de 2 en 3 jaar oud was, maar hij kon het zich niet meer herinneren. Voor ons alle drie dus ontzettend leuk om weer te gaan. Milan kijkt regelmatig de filmpjes van Jul en Julia en hoopte hen dan ook te zien. Verder vond ‘ie Meneer Kaasschaaf en Mevrouw Suikerspin ook wel cool dus die wilde hij ook graag zien. Of we hen allemaal gezien hebben vertel ik je straks, maar er was natuurlijk nog veel meer te zien en te doen.

Zo kwamen wij ook precies midden in de AFAS Sprookjesweken!

AFAS Sprookjesweken in de Julianatoren

Van 15 juli t/m 14 augustus zijn de sprookjesweken en 6 (!) keer per dag is er dan een sprookjesconcert met, jawel, onder andere Meneer Kaasschaaf en Mevrouw Suikerspin. Wij besloten meteen om 11.00 uur naar de eerste show te gaan, omdat het warm zou worden en en dan vonden we het zonde als we ’s middags in het theater zaten. Al kan ik mij wel voorstellen dat het ook wel lekker is even in de schaduw te zitten. De show duurt ongveer een half uur en dat is perfect voor kleine kinderen. Het is een leuke interactieve show met veel leuke liedjes.

Maar er zijn ook zomeravonden!

Tijdens de AFAS Sprookjesweken zijn er op de zaterdagen ook zomeravonden. Het park is dan tot 20.00 uur geopend en je kunt er dan naar een mini-musical van Roodkapje, Fien & Teun, Thomas de Trein etc.

Wat hebben wij er allemaal gedaan?

Wij zijn niet op een zaterdag geweest, maar hebben ons prima vermaakt! Milan genoot met volle teugen en wij vinden vooral de sfeer van het park heel fijn. Het is niet enorm groot, maar er is genoeg te doen om je er de hele dag te vermaken. Personeel is vriendelijk en de bekende liedjes van Jul en Julia hoor je overal dus dat is voor kinderen ook heel herkenbaar. En ja, wij zongen ze stiekem ook mee 😉

Toen we binnen kwamen zijn  we meteen terug in de tijd gegaan en stonden we oog in oog met  dino’s een mammoet en de eerste mensen op aarde.

Daarna besloten we de toren te beklimmen en aan te  kloppen bij Jul de Muis, maar die was niet thuis 😉 Vanaf de toren hadden we een mooi uitzicht over het park waar het toen nog rustig was. Konden wij even mooie foto’s maken. Daarna was het tijd voor het reuzenrad en daarna gingen we dus naar het sprookjesconcert.

Na het eten brak de zon door, was het aanzienlijk drukker in het park en wilde Milan alles wel proberen, zo ook de achtbaan! We hebben een heerlijke dag gehad!

Ik mag vier kaarten verloten!

En jij kan met jouw gezin ook zo’n leuke dag beleven, want  ik mag 4 kaarten verloten voor de Julianatoren! Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is hieronder een reactie achterlaten en vertellen met welke prins en/of prinses jij naar de Julianatoren wilt. De winactie loopt tot en met woensdag 3 augustus en op de 4e maak ik de winnaar bekend. Jij kunt dus misschien al in het weekend van 6 augustus met jouw gezin naar de Julianatoren! Doe je mee?

Liefs, Marisca

 

 

 

 

mamablogger, samenwerking, samenwerken, disclaimer

 

Bewaren

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

114 Reacties

 1. Natasja Schakelaar
  27 juli 2016 / 07:39

  Wat een leuk geschreven stukje! Wij zijn nog nooit naar de julianatoren geweest en dat maakte mij nieuwsgierig naar het verhaal en heeft ons overtuigd dat dit toch wel erg leuk moet zijn om met ons meisje van 4 naartoe te gaan! En deze actie is dan helemaal leuk ☺️ Onze vakantie bestaat uit klussen door papa en mama maar wat zou het fijn zijn om een dagje weg te kunnen, de klusspulletjes te laten liggen en echt even te gaan genieten met ons gezin, zoals dat hoort in de vakantie ❤️

 2. Joyce
  27 juli 2016 / 07:45

  Wat een leuke winactie! Ik zou dolgraag met onze prinses Amy en mijn prins Dennis willen gaan. En dan is er zelfs nog een plekje over voor mijn broer prins of een koning of koningin (lees: opa of oma) ?

 3. 27 juli 2016 / 07:51

  Leuk, ik ben er vorig jaar met mijn dochtertjes geweest en ze hebben het er nog steeds over. Maak dus graag kans op kaartjes 🙂

 4. Lisette
  27 juli 2016 / 08:04

  Oh, super, ik doe graag mee namens mijn dochter… Sinds ze er op schoolreis is geweest, is ze helemaal verkocht en zou ze graag nog een keer naat het park willen gaan….

 5. Margriet
  27 juli 2016 / 08:04

  Wauw dat zou mijn prins rick geweldig vinden.we zijn al een paar keer samen geweest. Maar Hij zou graag willen dat papa ook eens mee kan. Laten We dan nog vakantie hebben.dus super tof.

 6. Sanne Bool-Brekelmans
  27 juli 2016 / 08:07

  Ik zou ze heel graag winnen. Voordat Sophia’s broertje komt (over 10 weken ongeveer) zou het extra leuk zijn.om nog even tijd voor haar alleen te hebben. En aangezien we al zo lang roepen daar geen te willen is dit perfect!

 7. Diana
  27 juli 2016 / 08:10

  Wat leuk…! Zou graag willen winnen voor onze prinses Sterre en haar zus Nik..! Gezellig een dag met het gezin…!

 8. Wendy
  27 juli 2016 / 08:13

  Lijkt me super om heen te gaan met mijn 4 prinsjes Xander (4), Thijs (3), Mike (bijna 2) en Daan (0). En natuurlijk mag mijn man dan ook wel mee hahaha.

 9. Eveline
  27 juli 2016 / 08:14

  Dat zou geweldig zijn!!! Mijn mooie prinses Isa kijkt altijd met veel plezier naar juul en julia! Zij wil dan ook zooooo ontzettend graag naar de julianatoren!

 10. Heidie van der Steeg
  27 juli 2016 / 08:15

  Ik doe zeker mee voor mijn prins van 6 en prinsesje van 4. Wij zijn 3 jaar geleden eens bij Julianatoren maar toen kon mijn dochtertje eigenlijk nergens in. Nu is ze een blije spring in het veld, die al houdt van ( kleine) achtbanen, dit keer zou ze in die bij Julianatoren kunnen. En natuurlijk in vele andere leuke attracties. En mijn prins die herinnert zich met name iets vervelends daar. Hij was namelijk ongeduldig omdat ik een bord poffertjes even wilde laten afkoelen voordat hij er eentje kon nemen. Toen sloeg hij vanwege zijn ongeduld, het bordje ( gelukkig van papier) uit mijn hand, alles op de grond. Om hem een lesje te leren, heb ik geen nieuwe besteld. Als hij nu Julianatoren op tv ziet, vraagt hij of we daar een keer naar toe gaan en of hij dan een bord poffertjes mag hebben! ( tuurlijk krijgt hij een herkansing voor dat bord poffertjes als we de kaarten mochten winnen!)

 11. 27 juli 2016 / 08:16

  Gave actie! Ik doe graag mee voor mijn prinsesje marissa en prins Milan. Ze zijn beiden gek van zulke parken, in deze zijn ze nog niet geweest:) ben erg benieuwd hoe het daar is! Wat een leuke actie zeg!!! Doe graag mee.

 12. Chantal
  27 juli 2016 / 08:18

  Leuk, leuk, leuk…. zou gaan.met mijn kleine prinsesje (4). Is 2 jaar terug geweest en wil heeeel graag nog een keer. Mogen haar 2 prinsen broers ook mee (voor de gezelligheid en omdat ze het leuk vinden)…

 13. Sandra Turel
  27 juli 2016 / 08:19

  Julianatoren staat bovenaan ons lijstje dus ik doe heel graag mee. Super leuk! Wij zijn een gezin van 4. Mijn 2 prinsesjes worden helemaal wild als ze naar Jul en Julia kijken. Uiteraard gaat mijn prins Maarten dan ook mee want stiekem vindt hij t ook erg leuk.
  En aangezien wij geen vakantie hebben gehad zou zo een mega gave dagje uit helemaal top zijn!

 14. Heleen M
  27 juli 2016 / 08:20

  Ik zou heel graag een keertje naar Julianatoren gaan. Mijn jongens zijn nu 3 en 4,5 en het lijkt me superleuk voor ze!

 15. 27 juli 2016 / 08:21

  Ooooh jaaaaa met welke prinses??? Prinsesje Yara
  Mijn eigen dochter
  Misschien een leuk weetje : yara betekend prinses,toeval bestaat niet toch? 😉

 16. patricia
  27 juli 2016 / 08:22

  Ik maak graag kans op de kaartjes vorig jaar geweest met ons dochtertje en die is er helemaal weg van.

 17. Reb.
  27 juli 2016 / 08:23

  Ik zou graag mee willen doen voor mijn broer en zijn vrouw. Zij hebben vier zoontjes en zouden graag een leuke dag weggaan met zijn zessen.

 18. 27 juli 2016 / 08:28

  Ik wil graag gaan met mijn eigen prinses van 6 en prins van 4 en de grote papa peins 😉
  Super gave actie! Wij gaan niet op vakantie dus dit zou geweldig zijn ?

 19. 27 juli 2016 / 08:29

  Wij zouden het super graag willen winnen
  En de jongens zullen hun ogen uit kijken.
  Naar zware jaren met veel ziekenhuis bezoeken en operatie van de jongste zijn we er wel aan toe om te onspannen met z n 4ren en even te genieten met de jongens

 20. 27 juli 2016 / 08:32

  Wat leuk!

  Samen met mijn prinses Amber en prins (neefje) Job… En de mama’s gaan dan natuurlijk mee.

 21. Chantal Dijkstra-Bijvank
  27 juli 2016 / 08:37

  Wat een ontzettend gaaf verhaal en mooie foto’s! Wij zijn nog nooit naar de Julianatoren geweest maar met jouw enthousiasme heb je mij helemaal besmet ? Mijn kleine prinsen zijn Sem en Tijn, dat zijn mijn zoontjes van 6 en 5 jaar oud. Elke keer als zij reclame zien op de TV van de Julianatoren willen ze daar naartoe. Ik maak dan ook heeeel graag kans op de 4 kaartjes zodat ik met mijn 3 prinsen naar de Julianatoren kan; met mijn zoontjes én mijn grootste prins en dat is natuurlijk mijn man? Nadat hij ruim een half jaar zonder werk heeft thuis gezeten en in augustus weer aan de slag gaat, kan hij ook wel een verzetje gebruiken. Ik ga duimen?

 22. Chantal
  27 juli 2016 / 08:39

  Wat lijkt me dit een leuk park.
  We zijn er nog nooit geweest.
  Maar het lijkt mij geweldig om een keer naar julianatoren te gaan.
  Met mijn grote prins kyano prinsesje calista en baby prins bruce.

 23. Marloes
  27 juli 2016 / 08:41

  Om onze valantie af te sluiten willen we heel graag kans maken op deze kaartjes. We zijn op dit moment ook aan het klussen in huis, dus het zou even een goede afleiding zijn!

 24. Sonja
  27 juli 2016 / 08:45

  Wij zijn vorig jaar ook geweest ze kijken bijna iedere dag naar Juliana toren op tv denk dat er dit jaar voor de kinderen niks inzit ben sinds januari alleenstaande moeder ik wil heel graag kans maken voor die 4 kaarten hebben ze toch een leuke dag

 25. Anou
  27 juli 2016 / 09:00

  Lijkt me super leuk voor onze dochter Isa van ruim 2,5 jaar! Dan nemen we gezellig ons nichtje mee! We zijn er nog nooit geweest…

 26. 27 juli 2016 / 09:03

  Wat leuk.. wij zijn er ooit 1x geweest gezien het met 4 kinderen best een prijzige onderneming is helaas niet meer.

  Wat zou dit een geweldige verrassing zijn voor ze!

 27. Ilse
  27 juli 2016 / 09:07

  Ow zo te über super kei graag met mijn liefste kleine prinsje Denli ? ? zijn er nog nooit geweest zo dolgraag ???

 28. 27 juli 2016 / 09:13

  Na een dramatische start van de zomervakantie gaan we nu alleen maar leuke dingen doen met onze prinses en onze prins! Dus dit uitje past helemaal omdat plaatje en daarom doe ik graag mee!

 29. 27 juli 2016 / 09:17

  Koningin Julianatoren lijkt me heel erg leuk, wij zijn er nog nooit geweest! Jullie hebben zo te zien een fantastische dag gehad. 🙂
  Ik doe graag mee, dan neem ik graag onze prins Thijs mee en onze 2 prinsesjes, die in de buggy meegaan 😉

 30. Rewana
  27 juli 2016 / 09:18

  Oh ja gaaaf, hier zou ik graag met mijn kleine prins Lévi naar toe willen gaan, en ik denk dat opa&oma ook wel graag mee zouden willen gaan!
  Hoor veel positieve verhalen erover dus we zijn echt reuze benieuwd….

 31. Danielle
  27 juli 2016 / 09:23

  Wat een leuke blog heb je geschreven over het allerleukste pretpark van Jul & Julia aldus mijn prinsesje Iza & prinsje Luc! De cd die zij vorig jaar bij een bezoek van ons aan het park gekregen hebben wordt nog steeds muis-grijs gedraaid, en ze staan te springen er snel weer een keer heen te gaan! Dit is ook wat wij beloofd hebben, echter heeft mama een grote operatie gehad (prev.borstamputatie) en was dus ‘even’ niet in staat dit soort dingen te ondernemen ivm 6 weken ‘niets’ kunnen & mogen en nu daarna weer opbouwen. Nu tellen we af naar de tweede operatie, die zal 5 september zijn…met weer dezelfde periode daarna! Wat zou ik mijn prinsesje Iza en prinsje Luc nu graag verassen met een dagje Julianatoren!! Papa & mama gaan heel hard duimen 😉

 32. Manon
  27 juli 2016 / 09:24

  Prins Senn en prinses Ninthe zijn altijd in voor een leuk uitje. En naar de julianatoren is een extra groot feestje want daar zijn we nog nooit geweest.

 33. 27 juli 2016 / 09:28

  ik wil graag mijn 2 kleinzoons meenemen.
  wij zijn nog nooit geweest .

 34. Tanja Kuijer
  27 juli 2016 / 09:33

  Wauw wat een geweldige kans? 4 kaartjes voor de Julianatoren! Hier zou ik dolgraag mijn prins en prinses mee verrassen!. Mijj prins is ook nog eens bijna jarig… 6 augustus word hij 6 jaar…wat een feest zou het zijn als we dan naar de Julianatoren zouden mogen gaan. Ook omdat het de Afas sprookjes weken zijn. Nu maar heel hard duimen en hopen dat wij heel misschien wel naar de Julianatoren toe zouden mogen komen. Groetjes Tanja

 35. Corinne
  27 juli 2016 / 09:42

  Ik zou graag met mijn prins Ronald gaan en mijn kleine prinsje Milan en mijn prinsesje Chimene.Leuk dagje uit in onze vakantie met het gezin!Ben nieuwsgierig naar het park.Volgens je blog is het een leuk park dus ik waag een kansje.

 36. Gerianne
  27 juli 2016 / 09:53

  Graag zouden wij met onze 2 prinsessen hier heen willen onze oudtse dochter is helemaal weg van prinsessen en kent dan ook al veel prinsessenfilmen. Ze vind het liedje van julia ook helemaal te gek en kent hem dan ook uit haar hoofd inclusief de dans.

 37. lisette
  27 juli 2016 / 09:55

  Wat een mooie actie! Ik zou heel graag met onze tweeling gaan. We zouden al een aantal keer gaan maar door dat er steeds gezondsheidsproblemen of omstandigheden waren, lukte het steeds niet. Nu zou het super zijn om met onze prins en prinses een fijne dag met zijn alleen te beleven! Heerlijk samen van elkaar genieten en van het feit dat iedereen weer gezond is! Uiteindelijk zijn dat de 2 belangrijkste dingen in het leven, gezondheid en elkaar!

 38. Anita koekkoek
  27 juli 2016 / 10:03

  Aaaahh wat leuk ? ik word al helemaal enthousiast van je verhaal haha lijkt me geweldig om met mn 2 prinsesjes Gwen en Quinty daar naartoe te mogen ❤
  We zijn er nog nooit geweest en het klinkt zo leuk, mn meisjes zouden hun ogen uitkijken!
  Ik doe graag mee ?

 39. Alyt
  27 juli 2016 / 10:04

  Doe dolgraag mee voor mijn beide prinsesjes van 3 en 6. We zijn er twee jaar geleden geweest aan het einde van het seizoen ergens in oktober ofzo. Het was koud maar we hebben er ons prima vermaakt. Nu mijn jongste dochter bijna 4 wordt lijkt het mij ontzettend leuk om nog eens te gaan nu kan ze Julianatoren echt beleven en zich in de attracties begeven. En uiteraard zijn wij dol op sprookjes dus we hopen dat dit sprookje voor ons uitkomt

 40. Margo Janssen
  27 juli 2016 / 10:07

  Mijn prinsesje noa keek mee over mijn schouder en vroeg ” mama mag ik ook een keer daar naar toe?” Dus ja, dan moet je uiteraard reageren hier en een poging wagen!

 41. 27 juli 2016 / 10:35

  Leuk geschreven! Wat een leuk park is het he!!! Onze prinses Vajèn is er ook helemaal fan van. De filmpjes van Jul en Julia worden hier wat af gekeken. Onze prinses Philène van 1 danst vrolijk mee op alle liedjes. Het zou heel leuk zijn om kaarten te winnen om toch nog iets leuks te doen in de vakantie.

 42. Denise
  27 juli 2016 / 11:00

  Ik doe heel graag mee met deze actie voor mn prinsje van 3 en mn prinsesje van bijna 5. Anderhalf jaar terug is een dagje heen geweest en sindsdien vragen ze met regelmaat wanneer we weer bij de muizen op bezoek gaan. Dit zou een super leuk cadeau zijn voor hun, leuk uitje voor in de vakantie 🙂

 43. Yvette
  27 juli 2016 / 11:01

  Als ik zelf mag kiezen dan zou ik voor een knappe prins gaan, maar daar zijn mijn dochters het niet mee eens. Die zouden liever Assepoester ontmoeten ?

 44. 27 juli 2016 / 12:17

  Wat een super leuk stukje om te lezen.
  Wij zijn vorig jaar twee maal geweest. Wat geweldig vonden onze twee prinsessen het. Elke dag hebben ze het er over. Elke dag naar jul en julia en kijken. En nu het mooi weer is elke keer vragen wanneer gaan we weer. Vooral onze oudste prinses Lynn wil in de achtbaan de muizenvliegtuigen in de bootjes de dino toer en aan het einde van de dag in het reuzenrad. Onze jongste prinses Aimy vind het al helemaal geweldig als ze julia weer zou zien. Deze prijs is hier dus van harte welkom en onze neiden gaan natuurlijk voor prinsesje julia

 45. Marianne
  27 juli 2016 / 13:40

  Doe graag mee, leuk uitje om met mijn nichtje (5) en neefje (3) heen te gaan.

 46. Jose
  27 juli 2016 / 15:45

  Ja graag zou ik hier heen gaan met onze dochter en haar vriendinnetje. wat zouden ze dat leuk vinden 🙂 en als de kids blij zijn, ben ik het ook!! X

 47. syl
  27 juli 2016 / 16:54

  Met mijn gezin .. 2 knappe prinsesjes van 5 en 7 jaar “wij verzamelen mooie herinneringen “

 48. Inge
  27 juli 2016 / 16:59

  Leuke actie! Wij zijn er nog nooit geweest maar onze zoons van 4 en 6 hebben het er wel over! Leuke blog, mooie foto’s…….kortom tijd voor ons om ook een keer te gaan!!

 49. michael noo
  27 juli 2016 / 19:16

  Super leuke actie!! Zou hier heel erg graag naar toe gaan met mijn prinsessen (Vriendin, Dochtertje en nichtje)

 50. Jan
  27 juli 2016 / 19:28

  Met onze prins en prinses naar dit leuke park !

 51. Sonja Hubregtse
  27 juli 2016 / 19:35

  Onze 2 kids (5 en 7) zijn de leukste prinsjes 😉
  Ze zijn gek op Jul en Julia de Muis,
  Voor de Julianatoren rijden ze graag een eind van huis.
  Dan gaan ze in Jul’s helicopterbaan,
  Het geeft niks als ze even in de rij moeten staan.
  Als dappere mannen gaan ze in de draaiende piraat,
  Kijk eens hoe hard de boot over de golven gaat.
  Dan een ritje in Jul’s Dino Toer,
  Gelukkig zijn onze boys erg stoer !
  Als laatste nog in het reuzenrad,
  Wat hebben ze het naar hun zin gehad.
  Hopelijk mogen wij een dagje gaan genieten,
  Daarom laat ik deze kans niet schieten….

 52. Sandra Klok
  27 juli 2016 / 20:14

  Wij zouden graag met onze prins Lucan van 6 jaar naar de Julianatoren willen gaan.
  Als wij de 4 kaartjes zouden winnen kan hij ook een vriendje meenemen, samen met een vriendje is toch iets leuker dan alleen met papa en mama.

 53. Suzanne Hin
  27 juli 2016 / 21:04

  Wow Julianatoren is echt een fantastisch park. Als kind vroeg ik mij af waarom alleen Prins Claus (bowlingcentrum) en koningin (prinses) Juliana een eigen pretpark hadden, hihi kinderlogica. We zijn er geweest toen onze oudste 3 was en mijn eerste reactie was hè het was toch veel groter, als kind lijkt natuurlijk alles groter. Maar we hebben echt een fantastische dag gehad, we waren er met de opening en gingen pas weg tegen sluitingstijd. Nu is onze jongste dochter ook 3, dus is het hoog tijd om weer een dagje te komen genieten. Dus doe heel graag mee voor onze prinsesjes Ella en Tess.

 54. 27 juli 2016 / 21:04

  Ik zou graag met mijn zoontje Jamie een dagje naar de Julianatoren willen. Dat lijkt ons superleuk! Dus wij hopen op goed nieuws! Liefs jamie en maris.

 55. 27 juli 2016 / 21:06

  WAUWIE!! Dit is echt superleuk!!! <3 <3 <3 Wat een ontzettend leuke en te gekke prijs gaan jullie weggeven en hoe GAAF is het om jullie via deze weg te mogen leren kennen!!Jaaaaaaaa ik wil dolgraag met mijn gezinnetje naar de Julianatoren, WAUW <3 Dochterlief wil hier zooooooo ontzettend graag eens heen.. ze is helemaal weg van Jut & Juul … ze kijkt het dagelijks op tv.. hopelijk mag ik haar onwijs verrassen… kan haar vriendinnetje ook gezellig mee.. hopelijk bezorgen jullie ons een onvergetelijke dag, super SPANNEND! ben echt helemaal ENTHOUSIAST ????? MAAK ME GEK!! Ik ben fan hoor 😉 Heb alle stapjes gevolgd..
  FINGERS CROSSED! Liefs nathalie :* ? 

 56. Roxanne
  27 juli 2016 / 21:14

  Wat een leuk stukje en wat een leuke actie! Ik zou graag met mijn 2 prinsjes Jayden & Scott willen gaan en met hun vader koning Stefan❤. Weet zeker dat ze er een super dag zullen hebben.

 57. Danielle
  27 juli 2016 / 21:23

  Wauw wat een leuke actie. Wij zijn vorig jaar voor het eerst geweest en de kinderen hebben het er nu nog over, zo leuk vonden ze het. We zouden dus dolgraag nog eens gaan en met alle prinsessen die er nu rond lopen zal het nog leuker zijn. Ik zou graag met prins Jaimy & prinses Naomi gaan 🙂

 58. Maria
  27 juli 2016 / 21:26

  Wat een nostalgie! Vroeger vaak met mijn ouders geweest maar nog nooit met mijn 2 prinsen Jesse (5) en Tieme (3)

 59. Peggy Elizen
  27 juli 2016 / 21:27

  We gaan van de zomer naar de camping in Arnhem op vakantie, dat zou een leuk extra uitje zijn voor onze dochter Kimi, een prins of prinses die mee wil is snel gevonden op de camping.

 60. Maureen
  27 juli 2016 / 22:31

  Zeker weten dat ik mee wil doen!
  Dit soort dingen kunnen ondernemen met je kindjes maakt je gelukkig. Daarom ga ik een kansje wagen. Ik weet zeker dat ze binnen 5 minuten op de achterbank liggen te slapen als we daar wegrijden ♡

 61. anica aarts
  27 juli 2016 / 22:35

  Zou super graag hier weer eens naar toe gaan met het gezin.. We zijn gek op dit park

 62. Paula
  27 juli 2016 / 22:44

  Mijn man is mijn prins op het witte paard, mijn oudste zoon is een keukenprins en mijn jongste zoontje slaapt altijd prinsheerlijk, deze echte prinsen zou ik graag willen meenemen naar Julianatoren!!!

 63. Laura Kolthof
  27 juli 2016 / 22:48

  Dat zou erg leuk zijn met onze kleine prins die op 12 augustus 6 jaar wordt.
  Wie weet kunnen wij zijn verjaardag dan wel tussen de sprookjes vieren! 😀

 64. Frans Jurriens
  27 juli 2016 / 22:52

  Dat ziet er super gezellig uit 🙂
  Ik zou sowieso met mijn mannetje van 4 gaan, maar ook onze meid van 1 jaar meenemen.

 65. JoJo
  27 juli 2016 / 22:56

  Als verrassing voor opa en oma samen met hun dochter (ik) en kleinzoon !

 66. 27 juli 2016 / 23:18

  Wij zouden wel graag willen gaan… de musical/dans juf van onze oudste dochter speelt in de shows!
  Wij doen mee!

 67. Chantal
  28 juli 2016 / 07:05

  Whaaaa!!! Prins Senna wil zoooooo graag naar de Julianatoren!!! Naar dat “speciale park voor kinderen”?
  En we nemen Opa en Oma dan is een keer mee!!!!

 68. 28 juli 2016 / 08:20

  Ik zou met mijn grote en kleine man gaan + onze pleegdochter! Julianatoren lijkt me een leuk dagje uit voor het hele gezin.

 69. Sylvia
  28 juli 2016 / 08:43

  Oh super gaaf. Ik ben vorig jaar met mijn 2 meiden geweest en ze waren helemaal door het dolle heen. Ze gingen kris kras door het hele park.
  Ik zou nu graag met mijn vriend en onze 3 dochters gaan. De meiden zijn 7 5 en bijna 2.

 70. Viv
  28 juli 2016 / 08:53

  Wat ontzettend leuk!! Ik waag heel graag een kansje voor mijn kleine prins Senne (5) en onze bonus prins Lex (6). Ohhhh weet zeker dat ze een gat in de lucht zullen springen bij het horen van zo’n gave verrassing. Ze zijn beide dol op pretparken (tja, welk kind eigenlijk niet haha). Wat is er nu leuker dan een dagje Julianatoren als je 5 en 6 bent. Eén keer eerder geweest, 2 jaar geleden maar nu maken ze het nog bewuster mee!! We gaan niet op vakantie deze zomervakantie dus dat zou een extra speciaal uitje zijn. Een hele leuke actie!

 71. melissa
  28 juli 2016 / 09:28

  Leuk. Nog nooit geweest (wij wonen tegen Limburg aan dus vrij ver weg, maar we rijden dit jaar nu de kids wat ouder zijn: 5 en 3 graag een stukje om Julianatoren te bezoeken). Ziet er erg leuk uit voor net de leeftijd van onze kids. Erg overzichtelijk ook!

 72. elisabeth maria martina
  28 juli 2016 / 09:33

  mijn kleindochters gaan vast compleet uit hun plaat als de naam van oma hier als winnaar staat

 73. Janneke
  28 juli 2016 / 11:05

  Oh, wat klinkt dat leuk!!! Onze kleuterprinsessen zijn weg van Jul & Julia, dus het zou superleuk zijn om ze te verrassen met dit uitje! Dan kunnen ze meneer Kaasschaaf eindelijk in het echt zien 😉

 74. Gé Geurtsen
  28 juli 2016 / 12:52

  Leuk zeg! Ik wil er graag heen met mijn beide neefjes en mijn zus!

 75. Anita te Gussinklo
  28 juli 2016 / 14:32

  Met mijn (zoon) Prins Tim zou ik me zeker een dagje vermaken in de Juliana toren

 76. 28 juli 2016 / 15:33

  Wat zou mijn prins Luuk het geweldig vinden om er naartoe te mogen. Hij heeft vorige week een ongeluk gehad waardoor zijn teennagel eraf moest. De eerste weken van de vakantie waren dus nietzo heel leuk voor hem.

 77. geke uffels
  28 juli 2016 / 15:54

  ik doe mee volgende week komt familie uit Amerika over zou leuk zijn als we samen heen konden , we hebben ze als gezien toen mijn neef 15 jaar was is nu getrouwd met kinderen.

 78. Anouk
  28 juli 2016 / 16:09

  Met prins Thomas en 2 vriendjes. Dat zou echt super leuk zijn!

 79. Marieke van Garderen
  28 juli 2016 / 16:10

  Ik zou ze weggeven aan mijn nicht met haar kinderen, dat zouden ze geweldig vinden. Of ik neem haar kinderen waar ik altijd oppas een dagje mee uit naar de Julianatoren.
  Mijn twee prinsen Yorick en Joshua

 80. Danielle
  28 juli 2016 / 16:33

  Zou mijn dochterje Zoë helemaal geweldig vinden. Ze is dinsdag 2 jaar geworden en we hebben over een weekje 1 week vakantie.. zou leuk zijn om daar een dagje heen te kunnen gaan nou dat mama(zwanger) nog kan 😉

 81. Bianca
  28 juli 2016 / 17:35

  Ik zou er graag met prinses Vera van bijna 4 naartoe gaan!

 82. Nicky
  28 juli 2016 / 20:23

  Lekker met mijn zoon, dochter en vrouw een dagje pret!

 83. maris
  28 juli 2016 / 20:52

  je verhaaltje maakt me zeer enthousiast en nieuwsgierig om hier eens met mn dochters naartoe te gaan

 84. Dorien
  28 juli 2016 / 21:26

  Wat een mooie plaatjes! Genieten daar hè? Wij wonen er niet ver vandaan, dus zodra de kinderen de Julianatoren bus zien komt de vraag: Gaan we daar nog eens heen? Wie weet… :-)! Ik doe graag mee aan deze leuke actie. We gaan niet op vakantie en ik zou onze dochter (prinses) en zoon (prins) heel graag blij maken met een dag naar dit geweldige park ;-)! De Sprookjesweken zullen zeker bij onze dochter enorm in de smaak vallen!

 85. 28 juli 2016 / 21:36

  Wat schrijf je leuk en ik ga graag met onze prinses LL 5jr en prinsje BJ 3jr het park verkennen..het kleinschalige en overzichtelijke is precies goed voor hun leeftijd…( en ook voor de onze)

 86. K. v Berk
  28 juli 2016 / 22:16

  Wat een leuke blog!!!! Wij zijn heel benieuwd naar dit pretpark en willen er graag eens heen en dit is wel een unieke kans zeg!!!! 🙂 Doe graag mee want deze papa ridder wil graag met zijn mama koningin, prins zoon en prinses dochtertje 😛 naar Julianapark!

 87. Kelly
  28 juli 2016 / 22:39

  Leuke blog, leuke foto’s, leuke actie! 🙂
  Ik zou met mijn 2 kleine prinsesjes gaan, mijn dochters van 2 en bijna 5. De jongste krijgt nu een leeftijd dat ze ook in allerlei attracties mag, dus het zou heel leuk zijn dat ze nu in heel veel leuke attracties kan!

 88. selma
  29 juli 2016 / 06:50

  Koningin en koning en prins Gabrielo zijn op zoek naar n nieuw avontuur in t Juliana park.

 89. MJD
  29 juli 2016 / 11:37

  Wat ontzettend leuk! Normaal doe ik nooit mee, maar moest nu denken aan een ander gezin. Ik plaats deze reactie voor mijn goede vriendin. Sinds april weten zij dat een van hun twee dochters ernstig ziek is. Sindsdien staat hun leven in het teken van behandelingen en ‘ziekenhuis in, ziekenhuis uit’. Ik gun hen ontzettend een onbezorgde dag in een zeer zorgelijk leven.

 90. Sheila Chopra
  29 juli 2016 / 12:22

  Heel graag met mijn dochtertje, neefje en man! Eerste uitje wordt het dan voor ons (behalve de kinderboerderijen :)))

 91. 29 juli 2016 / 12:58

  Wij komen graag met onze 2 prinsesjes een dagje naar de Julianatoren!

 92. Beb Vos
  29 juli 2016 / 15:54

  Wat lijkt het mij leuk om daar heen te gaan met mijn kleinzoon zodat wij er een leuke OMA KLEINZOON DAG van kunnen maken

 93. Anneliese de Waal
  29 juli 2016 / 19:10

  Ik zou graag met mijn zoontje en dochtertje er heen gaan, ziet er erg leuk uit voor kinderen, zou erg gezellig en leuk zijn !!.

  Groetjes Anneliese

 94. 29 juli 2016 / 20:50

  gezonde kinderen hebben duizend wensen. Die van mij heeft er maar 1. Dat zijn zeldzame ziekte nooit bestond en aangezien hij het toevallig heeft wil hij alles uit het leven halen. Ook een dagje julianatoren. Hij is 5 jaar.

 95. Cobi
  29 juli 2016 / 22:11

  Zou leuk zijn om m’n verjaardag daar te vieren met mijn 3 prinsen ?

 96. Laura
  30 juli 2016 / 06:40

  Wat een LEUKE winactie ? En leuk stukje! Ik doe graag mee voor prins Hero en prinses Faya ? Liefs Laura

 97. Marian
  30 juli 2016 / 20:44

  Wat een leuke actie, dat wordt zeker een leuk dagje uit! Ik zou gaan met mijn prins Bas en met zijn prinsesjes en haar moeder.(een vriendin van mij)

 98. Tamara
  31 juli 2016 / 07:53

  wat een coole foto’s! Emma wil heel graag naar Roodkapje en Luuk wil later Meneer Kaasgaaf worden, dus wij loten heel graag mee!

 99. Ingeborg
  31 juli 2016 / 11:07

  Wat een leuke actie en wat een super leuke blog! Mijn kinderen zijn de grootste fans van Julia de Muis en Sprookjes! Ze zingen en dansen altijd mee met alle liedjes (net als jullie zingen wij ook stiekem mee haha). Ze zouden dolblij zijn met deze gratis kaartjes!!! Dus we duimen!!

 100. Robin
  31 juli 2016 / 21:23

  Prins Storm en zijn Prinses vriendin Roos zouden héél graag naar Koningin Juliana Toren gaan.
  Jul & Julia in het echie ontmoeten, helemaal te gek, ze spelen dat ze zelf Jul & Julia zijn en verzinnen nieuwe avonturen.
  Gelukkig zijn ze samen zo creatief, want door ziekte en andere tegenslagen lukt het financieel niet om te gaan.
  So Fingers crossed!!!

 101. Amanda
  31 juli 2016 / 22:09

  Leuk! Ik doe heel graag mee! Gezellig een dagje uit met mijn 3 mannen!

 102. Robin
  1 augustus 2016 / 11:14

  Vroeger weleens geweest, herinner me een heel vrolijk park waar je zeker een dagje lol kunt hebben! Leuk om heen te gaan met mijn 2 zoontjes!

 103. Manon
  1 augustus 2016 / 13:36

  Ik zou heel graag mijn kleine prinses Yara n haar grote neef Bas meenemen naar de Julianatoren. Zij was altijd erg bang voor springkussens en draaimolens etc, maar sinds deze zomer is ze over haar angst heen en vindt ze het geweldig!

 104. Agnes
  1 augustus 2016 / 21:37

  Wat een leuke actie , met zo’n dagje uit zou ik mijn zoontjes zeker heel blij mee kunnen maken !

 105. Joyce Zwarts
  2 augustus 2016 / 11:19

  Heel leuk!

  Ik ga graag met mijn kleine prinsesje en mijn prins op het witte paard (mijn man) naar de Julianatoren.

 106. Joyce Zwarts
  2 augustus 2016 / 11:20

  Heel leuk!

  Ik ga graag met mijn kleine prinsesje en mijn prins op het witte paard (mijn man) naar de Julianatoren.
  Dat wordt een gezellig dagje uit!

 107. 2 augustus 2016 / 21:12

  Op de valreep doe ik graag nog even mee! Deze prijs wil ik niet voor mezelf winnen, maar voor mijn broer en zijn twee prinsesjes. Hij heeft nu vakantie en ik zou hem er enorm mee verrassen!

 108. Marisa van Zeijl
  2 augustus 2016 / 21:23

  Prins Luca en Prins Dani zouden het geweldig vinden om met koning papa en koningin mama naar dit fantastische park te gaan. ze gaan varen met de bootjes en glijden van de te gekke glijbaan. Ook de bootjes worden niet overgeslagen en natuurlijk het spannende dino gedeelte wordt vorstelijk bezocht. Als echte prinsjes paraderen ze door het park en na een hele mooi dag vallen ze heerlijk in een prinselijk slaapje. na dit mooie sprookjesavontuur leven de prinsjes en de koning en koningin nog lang en gelukkig samen.

 109. 2 augustus 2016 / 21:58

  Oh wat leuk! Op het nippertje doe ik ook nog even mee. Met 3 kids een perfect uitje!

 110. Elizabeth
  3 augustus 2016 / 12:18

  Wat een leuk dagje uit en wat een mooie foto’s!!! Hier wil ik met mijn prinses ook wel heen 🙂