Home + Genesis Framework? Ik snap het (nog) niet!

Genesis Framework? Ik snap het (nog) niet!

Ik heb dus een WordPress blog en daar wil ik meer en meer uit halen. Dus ik ben plug-ins gaan downloaden, vaak met hulp van mensen via Twitter (dank nog daarvoor!) die mij hielpen met zoeken naar hetgeen ik wilde en mij tips gaven. Steeds meer leerde ik daardoor en nu zijn er zelfs mensen die mij mailen voor advies! En dat vind ik stiekem dan best wel weer cool 😉

Maar de waarheid is dat ik bij lange na nog geen kenner ben. Er zijn nog talloze dingen die ik niet weet. Maar ik zou ik niet zijn als ik al deze dingen niet zou willen weten.

En nu heb ik dus afgelopen maandag een Genesis Framework gekocht (ook weer een tip van iemand via Twitter) na mij er een week lang in verdiept te hebben. Met verdiepen bedoel ik dus er de hele tijd naar kijken, bedenken dat het er toch wel heel gaaf uitziet, bedenken wat ik er allemaal mee kan wat ik met mijn huidige thema niet kon en me bedenken wat het me allemaal zou kunnen brengen. En met brengen bedoel ik dus advertentieruimte, een geprofessionaliseerde blog die je wel serieus moet nemen etc.

Dus was het klik, koop en na het supersnelle downloaden had ik dus een Genesis Framework voor deze blog!

En weer voelde ik me heel tof. Maar toen kwam het installeren. Want het is leuk zo’n nieuw thema, maar deze moet ook weer helemaal opgemaakt worden. En daar had ik iets minder bij stil gestaan. Ik wist inmiddels best veel. Ja… Dus….

Als je deze post leest zie je dus dat er nu een nieuw, fris design is. Maar ik wil er veel meer mee kunnen en dat ga ik dus ook allemaal doen. Als ik weet hoe het werkt 😉 De komende tijd ga ik me er dus in verdiepen, zullen er tussendoor steeds wat dingen veranderen en uiteindelijk staat daar een supermooie blog! Maar Rome is ook niet in één dag gebouwd, dus het zal wat tijd gaan kosten. En vragen op Twitter en eindeloos zoeken op Google. Maar het gaat me lukken en als jullie her verloop willen volgen, zou ik gewoon regelmatig even komen kijken 😉

En als je nog Genesis Framework tips hebt, hoor ik deze héél graag!

Stukje van de nieuwe lay-out, maar die kan nog veranderen ;-)

Stukje van de nieuwe lay-out, maar die kan nog veranderen 😉

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 Reacties