Home + Review: de Blog Bijbel

Review: de Blog Bijbel

Ik zag het boekje al langskomen op Twitter en de titel trok natuurlijk meteen mijn aandacht; de blog bijbel. Aangezien ik nu helemaal into bloggen ben en ik alles erover wil lezen wat er te lezen valt, heb ik dit boekje meteen besteld. Gewoon om eens te kijken of ik er nog wat van op kon steken en omdat de cover er zo leuk uitzag 😉

Ik ben geen beginnende blogger en ook geen specifieke beauty- of fashionblogger, maar wel een blogger. Dit boekje is geschreven voor meiden die een blog willen beginnen of er één zijn begonnen en deze willen verbeteren. Een goede zet, want blogs schieten als paddenstoelen uit de grond. Bloggen is een hype en dat blijft het ook nog wel even.

Wat ik erg fijn vond aan het boekje is dat het duidelijk geschreven is. Er wordt heel helder vertelt dat bloggen toch best hard werken is, dat je het vaak moet doen, je website bij moet houden én dat het niet een manier is om zomaar aan gratis spullen te komen! En vooral dat laatste vind ik erg fijn, want hoe vaak krijg ik geen mailtjes van jonge meiden die een fashionblog hebben en zij beweren allemaal minimaal 10.000 unieke bezoekers per maand te hebben. De vraag daarna is dan meteen of ik ze gratis spullen uit de webshop kan opsturen…

Je bouwt met dit boekje stap voor stap naar een écht goede blog. Dus met blogschema, tips om de spelling te checken, fotografietips en je wordt geïnspireerd door de verhalen van succesvolle bloggers. Wat ook erg leuk is, is dat het gastbloggen nog genoemd wordt en dat er wordt vertelt over de frequentie van het bloggen (zo vaak mogelijk!).

Kortom, een leuk en vooral ook handig boekje met een superleuke lay-out wat je gewoon even gelezen moet hebben. En als beginnende blogger kan je dit met recht jouw blog bijbel noemen!

Met mijn notitieboekje erbij om aantekeningen te maken voor de review

Met mijn notitieboekje erbij om aantekeningen te maken voor de review

Maak jouw eigen blogschema

Maak jouw eigen blogschema

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 Reacties