Home + Geld & Budget | Dit gaven wij uit tijdens de herfstvakantie

Geld & Budget | Dit gaven wij uit tijdens de herfstvakantie

Vorige week hadden de jongens herfstvakantie en Pat en ik hadden vanaf woensdag vrij. Heerlijk een paar dagen vrij met het gezin om leuke dingen te doen en te genieten van het feit dat niets moest en alles mocht. Daar hadden we zin in! In de zomer hield ik bij hoeveel we uitgaven tijdens de zomervakantie en het leek mij leuk dit nog een keer te doen, maar dan voor de herfstvakantie. Dit gaven we uit:

Maandag 24 oktober 2022

Vandaag zijn Pat en ik nog aan het werk en geven we niets uit!

Totaal uitgegeven: €0,- 

Dinsdag 25 oktober 2022

We pinnen voor onze huishoudelijke hulp. We hebben nog wat contant geld in huis dus we pinnen €40,-

Totaal uitgegeven: €40,-

Woensdag 26 oktober 2022

Vandaag hebben we een fotoshoot voor de ANWB in Utrecht waardoor we de hele ochtend weg zijn. Eenmaal thuis eten we een broodje. We hebben ons opgegeven voor Halloween in de wijk en besluiten in de middag snoep te kopen bij de Sligro en nog wat extra versiering waaronder spinnenwebben. Ondertussen maken we plannen voor morgen. We gaan naar de bioscoop en bestellen alvast tickets. Omdat de jongens bioscoopbonnen hebben gehad voor hun verjaardag, kosten deze maar €11,-.

 • Bioscooptickets: €11,- want we hebben nog twee cadeaubonnen
 • Snoep voor Halloween en nog extra versiering: €37,56

Totaal uitgegeven: €48,56

Donderdag 27 oktober 2022

Een dure dag vandaag omdat we uit eten gaan en nog wat te eten en drinken halen in de bioscoop. Dat laatste tikt ook behoorlijk aan. Verder worden er nog wat boodschappen gehaald en ik koop een zakje LEGO voor Floris. Hier zit een mini figuurtje in van Captain America en die wilde hij al een tijdje. En aangezien Milan laatst ook al het één en ander had gekregen, was het nu de beurt aan Floris.

 • Albert Heijn: €11,38
 • Eten en drinken in de bioscoop: €24,-
 • Uit eten bij La Cubanita: €87,-
 • Zakje LEGO voor Floris: €5,99

Totaal uitgegeven: €128,37

We houden alle uitgaven nu bij in deze nieuwe money planner van PorteRenee. 

Vrijdag 28 oktober 2022

Vandaag zijn we uitgenodigd door Intratuin Halsteren voor een Santa’s High Tea. Omdat we op uitnodiging zijn, kost dat ons niets. Wel mogen de jongens van ons nog iets uitzoeken en kopen we buiten nog wat fruit en een paar bakjes groentechips die ik mee kan nemen naar mijn werk. Verder hebben we een nieuwe container gekregen (nog zo’n ding in de tuin ?). Op andere twee hebben we een sticker van een huisje met ons huisnummer, dus voor deze bestel ik eenzelfde sticker. Wel zo handig.

 • Intratuin Halsteren: €25,98
 • Fruit en groentechips: €12,70
 • Containersticker: €3,56

Totaal uitgegeven: €42,24

Zaterdag 29 oktober 2022

Een beetje een rommelige dag vandaag. We halen kaas en grillworst bij de kaasboer en gaan lunchen in Zoetermeer. Daarna rijden we door naar Van der Spek (een goedkoop tuincentrum waar ook een soort supermarkt bij zit waar je goedkoop verse producten kan kopen. Hier halen wij bijvoorbeeld altijd aardappels. Nu halen we er nep kaarsen voor Halloween en nog wat extra pompoenen. Zo’n bedrag loopt dan best op, maar de kaarsen kunnen we uiteraard bewaren en die waren het duurst.

 • Kaasboer: €18,70
 • Lunch bij Sugar Addict in Zoetermeer: €34,80
 • Van der Spek: €35,94
 • Albert Heijn: €13,49

Totaal uitgegeven: €102,93

Zondag 30 oktober 2022

Vandaag zijn we lekker thuis en geven we niets uit.

Totaal uitgegeven: €0,- 

Totaal uitgegeven tijdens de herfstvakantie

Dit alles bij elkaar opgeteld, maakt dat we €362,10 hebben uitgegeven deze vakantie. Een hoog bedrag, maar ook redelijk als je je bedenkt dat we hier heel veel leuks van hebben gedaan. We zijn uit eten geweest, hebben geluncht, we zijn naar de film geweest, hebben het buiten versierd voor Halloween en kochten lekkere dingetjes voor thuis. We hebben echt enorm genoten van deze vakantie. Omdat we deze nieuwe maand wel wat extra naar de spaarrekening willen storten, willen we het deze week een stuk rustiger aan doen. Zo houden we het in balans haha.

Houden jullie je uitgaven bij of (nog) niet?

liefs

 

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *