Home + Budget Kerstboek | Kerstgeluk van Saskia M.N. Oudshoorn

Budget Kerstboek | Kerstgeluk van Saskia M.N. Oudshoorn

Budget Boekentip! Eerder deelde ik al dat er steeds meer kerstboeken worden uitgebracht en dat die net zo fijn zijn als kerstfilms. Ik deelde toen al een paar heerlijke titels, maar kan er nu één aan toevoegen: Kerstgeluk van Saskia M.N. Oudshoorn! De geluksserie las ik al in één ruk uit toen ik mijn e-reader net had en dit is het vervolg waar ik zo op hoopte. 

In het kort waar dit vijfde deel van de geluksserie over gaat:

Hoe eindigt dit bizarre jaar voor Liv, Matthew, Laurens en Kate en hun familie en vrienden?

De laatste drukke maanden van het jaar zijn aangebroken in Merwedam. Het restaurant van Laurens en Sjoerd loopt prima en alles wordt in gereedheid gebracht om het jaar af te sluiten met een aantal kerstdiners. Dan komt Jacob Nienhuis met een idee: waarom organiseren ze geen kerstmarkt in de straat, net als vroeger? 

De vrienden gaan enthousiast aan de slag en regelen ook nog ‘even’ een diner voor iedereen erbij. Als klap op de vuurpijl komt François, de vriend van Kate’s zus, met zijn plan: hij wil Chloe tijdens die kerstmarkt met een groots gebaar ten huwelijk vragen. Wanneer hij de kostbare verlovingsring, een familie-erfstuk, komt laten zien terwijl er in de keuken hard gewerkt wordt, dreigt het allemaal in de soep te lopen. De ring raakt kwijt, er zijn twijfels of Chloe zijn aanzoek wel zal accepteren én dan zit er binnen ook nog een bekende restaurantcriticus op zijn eten te wachten…

Wat vond ik van dit boek?

Ook dit deel had ik in no time uit. Na het vierde deel was ik vooral heel erg benieuwd hoe het de personages zou vergaan, maar ik verwachtte geen vijfde deel. Gelukkig kwam deze er wel en dan ook nog tijdens Kerst. Ik heb maar weinig nodig om blij van te worden haha. 

Zonder al te veel te verklappen: Kerstgeluk leest gewoon weer heerlijk weg. Lekker op bank, kop thee en speculaas erbij en verstand op 0. Daar snakken wij moeders volgens mij allemaal regelmatig naar. 

Je leest dit boek gratis met Kobo Plus en anders kost het e-book maar €4,99. 

Veel leesplezier! 

liefs

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *