Home + Gaan wij ons leven vloggen?!

Gaan wij ons leven vloggen?!

Ik volg weinig vloggers, eigenlijk maar één (Annic van Wonderen) en zo nu en dan klik ik de vlogs aan van andere bloggers omdat de titel bijvoorbeeld mijn interesse wekt. Ook ik heb weleens gevlogd, maar heel spectaculair is dat niet. Ik heb geloof ik rond de 100 volgers en dat natuurlijk peanuts. En toch spelen wij met het idee om vaker te gaan vloggen en meer van ons leven te laten zien.

Ik zeg bewust ‘wij’ want Patrick wil in principe ook wel meedoen en dat is al heel wat. We hebben het er uitvoerig over gehad, ook met Milan en we spelen met het idee om vaker als gezin te vloggen. Niet dagelijks, zeker niet (zo’n boeiend leven hebben we nu ook weer niet haha), maar zo nu en dan een weekvlog, vlogs van dagjes weg, weekend vlogs etc. Ook Milan ziet het wel zitten, maar daar willen we mee oppassen. Hij vindt het nu nog leuk, maar vindt hij dat ook als hij 9 jaar ouder is? Dat geldt overigens ook voor Floris.

Waarom zouden we überhaupt willen vloggen?

We hebben geen hoge verwachtingen van het vloggen, maar het is wel een verlengstuk van Mamablogger. We kunnen bepaalde dingen beter laten zien in vlogs in plaats van op foto’s. Verder kan ik eerlijk zijn en is het ook een beetje een zakelijke beslissing, want wie weet wat het doet voor Mamablogger.

Nogmaals, ik heb er geen hoge verwachtingen van en ik ben ook nog niet heel goed in editen, maar dat wil niet zeggen dat we niets leuks kunnen laten zien en het beeld niet goed is. Misschien maakt dat de vlogs wel uniek en heel eigen, daar geloof ik namelijk echt wel in.

Daarnaast vinden we het zelf leuk om blijvende herinneringen te hebben op film van bepaalde dingen.

Het is een afweging die we als gezin hebben gemaakt en we weten heel goed wat we wel en niet willen filmen. Er zullen dus gewoon iedere dag blogs online komen en de vlogs zijn een verlengstuk van de blog. We hebben niet de intentie de nieuwe Bellinga’s te worden ?

Zouden jullie het leuk vinden als we wat meer gingen vloggen? Laat het me weten in de comments hieronder!

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

  1. 24 november 2017 / 21:30

    Jaleuk! Ik wil volgend jaar ook beginnen met vloggen.. totaal geen ervaring, maar hè je moet toch ergens beginnen.

    • 28 november 2017 / 21:17

      Leuk! Ja, ik heb net mijn nieuwe camera binnen en heb zelfs een gave jingle. Nou, dat wordt wat haha 😉 Jij ook veel succes!