Home + Ga ik in 2019 nog door onder de naam Mamablogger?

Ga ik in 2019 nog door onder de naam Mamablogger?

Zo aan het einde van het jaar ga je nadenken over alles wat er het afgelopen jaar is gebeurd. Welke dingen gingen goed? Zijn alle doelen behaald en wat zijn de doelen voor 2019? Het jaar is nog niet voorbij, maar ik mag niet klagen. Het was een redelijk succesvol jaar en hier thuis is alles tot nu toe (ik klop het nog even af) ook goed verlopen. Maar weet je wat het is met ambitieuze vrouwen? Die willen meer. Het kan altijd beter. Dat gevoel leg ik mijzelf ook altijd op. Zo ook voor het nieuwe jaar. En dat roept dan weer vragen op. Ga ik nog steeds door onder de naam Mamablogger én welke domeinnamen heb ik nog meer geclaimd?

‘Ouwe domein claimert’

Als ik ook maar enigszins denk dat een domeinnaam interessant zou kunnen zijn, dan claim ik hem al. Met de meeste doe ik niets, maar stiekem heb ik de hoop dat het een schot in de roos was en ik hem of zelf succesvol in kan zetten of goed kan verkopen. Je weet immers maar nooit.

Ik ben gewoon een ‘ouwe domein claimert’ haha.

Hoe kwam ik op Mamablogger en zou ik die nu nog gekozen hebben?

Ik begon mijn blog met mijn eigen naam; Marisca Kenter. Die domeinnaam had ik immers al en ik wilde het eerst eens proberen. Bloggen overtrof al mijn verwachtingen, wat vond ik het leuk! Ik begon vaker te bloggen en het werd een way of life. Het is inmiddels zo met mij verweven dat ik niet meer zou weten wat ik zou willen doen als ik niet zou bloggen. De blogs werden  persoonlijker en ik wilde een niche kiezen. Wat voor blogger was ik nu eigenlijk? Simpel; een Mamablogger.

Ik vind het jammer als mensen denken dat je dan alleen maar over het moederschap, je kinderen, luiers en borst- of flesvoeding schrijft. Moeders zijn toch veel meer dan dat?! Ik blog naast mijn baan, houd van fashion en interieur en heb nog steeds ambities. Ook met twee kinderen en misschien wel door mijn kinderen. Ik doe het voor hen en wil een voorbeeld voor ze zijn. Daarom vond ik Mamablogger wel de lading dekken. Alles wat hippe moeders bezig houdt. Ik had alleen nooit verwacht dat die domeinnaam nog vrij was en claimde hem meteen toen ik zag dat hij er nog was. Mamablogger was geboren en werd een merk.

Zoals ik al zei heb ik veel domeinnamen geclaimd, maar Mamablogger is en blijft favoriet. Het dekt naar mijn idee nog steeds de lading. Al ben ik wel bezig met een andere slogan. Ik denk erover om mijn logo daaraan aan te passen, maar dat weet Patrick nog niet haha.

Welke domeinnamen heb ik nog meer geclaimd?

Oké, ik ga met de billen bloot en noem er een aantal. Mocht je er eentje willen kopen, je weet me te vinden 😉

  • De namen van de jongens! Ik adviseer iedere ouder de naam (voor- en achternaam) van hun kind te claimen. Je weet immers nooit of iemand met dezelfde naam ermee aan de haal gaat. Wat anderen ermee doen die kwaad willen etc.
  • legoblogger.nl. Ooit mee begonnen en nu geen tijd meer voor. Jammer, want de site liep best goed. Mocht iemand deze nieuw leven in willen blazen…
  • Mamalifestyle.blog. De enige .blog domeinnaam die ik heb. Is internationaal en wie weet wat ik er ooit nog mee ga doen. Ook deze dekt de lading wel vind ik.
  • Familieblogger.nl. Deze term was in opmars en ik besloot hem te claimen. Geen idee of ik er ooit nog wat mee ga doen.
  • Mamamusthaves.nl. Dit is een rubriek op Mamablogger en misschien ga ik daar ooit nog wat mee doen. Plannen en ideeën genoeg. Nu de tijd nog!
  • Speelgoedblogger.nl. Ik had ooit het idee om verschillende …..blogger domeinnamen op te zetten en er een heel merk omheen te bouwen. Mooie plannen, maar de tijd hè? Toch denk ik dat ook deze wel potentie heeft.

Ik heb er nog meer, maar sommigen houd ik nog even geheim vanwege plannen die ik ermee heb. Ik heb er in totaal 17…

Ik ga nadenken over de slogan en het nieuwe logo en dan maak ik binnenkort de plannen voor 2019 bekend!

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

  1. 22 november 2018 / 16:22

    Ik heb destijds de keuze gemaakt voor een algemenere naam. En ben, nu ik al die mamabloggers hoor die graag wat anders willen, blij dat ik daarvoor gekozen heb. Ben heel benieuwd naar je nieuwe naam. Jou kennende is dat vast snel genoeg ingeburgerd! Overigens herken ik wel al die plannen en domeinnamen en te weinig tijd Ik heb zo vier domeinnamen met megaveel potentie liggen.