Home + Milans Mode Musthaves | TYGO & Vito!

Milans Mode Musthaves | TYGO & Vito!

Na Floris’ outfits kon Milan natuurlijk niet achterblijven 😉 Binnenkort komt er weer een gloednieuwe Milans outfits (wilde hij zelf), maar voor het zo ver is zetten we één merk in het zonnetje. Ik had nog niet eerder van het merk gehoord, maar ben nu al groot fan van de jeans. Ik heb het over TYGO & Vito!

Lang, smal en de juiste spijkerbroek kiezen

Milan is een lange, slanke jongen en dat is nog weleens lastig met het uitkiezen van spijkerbroeken. Ik vind het zelf mooi als ze smal vallen en kies daarom altijd voor skinny’s. Een wijder model is soms wel leuk in de zomer. Oprollen zodat je blote enkeltjes ziet en dan met stoere, witte sneakers eronder. Maar goed, ik dwaal af. Ik kies nu vaak voor dezelfde merken omdat ik weet dat die goed zitten, maar je wilt weleens iets anders proberen. Een ander merk, een andere pasvorm en gewoon een heel nieuw model.

Ik mocht van TYGO & Vito een setje kiezen om zelf eens te ervaren hoe hun jongens jeans vallen. Ik laat dan altijd de collectie aan Milan zien en als hij enthousiast is gaan we ervoor! Hij moet op de foto en we hebben de afspraak dat hij dat alleen doet als hij dat zelf ook echt wil. In dit geval dus een dikke vette ‘ja’, omdat hij de collectie zo tof vond!

Welk setje hebben we gekozen?

We kozen samen voor een setje met natuurlijk een skinny jeans. De jeans is van een lichte denim stof en daarom heel erg leuk voor het voorjaar en de zomer. Daarop een stoere longsleeve. Altijd goed en ideaal voor op school.

Wat ik leuk vind aan deze jeans is dat hij niet té strak zit. Met hoge schoenen, zoals op de foto, is het juist leuk om de broekspijpen wat omhoog te doen. Dat geeft net een wat speelser effect. Je kunt namelijk wel leuke kleding aan hebben, je moet het ook leuk dragen.

De zakken zijn stoer en de broek heeft in zijn geheel een heel mooie pasvorm. We hebben hem al een paar keer gewassen en dan komt hij ook zonder kreukels uit de machine, ideaal!

Ik kan heel eerlijk zeggen dat we echt enthousiast zijn over TYGO & Vito en dat we dus weer een spijkerbroek hebben gevonden die écht goed en mooi zit bij Milan. Wat vind jij van deze outfit en kende je het merk al?

 

 

mamablogger, samenwerking, samenwerken, disclaimer

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

  1. Christine
    20 februari 2018 / 20:28

    Het merk kende ik nog niet, maar de spijkerbroek ziet er goed uit!
    Bij mijn dochter zitten de skinny spijkerbroeken van Tumble ’n Dry het mooist.
    Fijn als je zo een goed merk kunt vinden dat ook nog eens mooi in de was blijft!