Home + Floris’ Outfits | De leukste outfits van de afgelopen periode

Floris’ Outfits | De leukste outfits van de afgelopen periode

Floris groeit zo langzamerhand in maat 98 en veel truitjes in maat 92 worden te kort. De broekjes gaan nog net, maar ook dat duurt niet lang meer. De kleding wordt wat stoerder en hij begint al een klein beetje voorkeur te krijgen wat betreft zijn kleding. Hoe meer kleur, hoe beter wat Floris betreft. Ik denk dat dat aardig gelukt is en daarom een overzichtje van de leukste outfits van Floris!

Tumble ‘N Dry

De eerste foto is wat korrelig, maar je kunt de outfit er wel goed op zien. Deze foto is namelijk gemaakt op de peuterspeelzaal en ik moest flink inzoomen om de andere kinderen van de foto af te halen. Deze tweede foto hebben we thuis gemaakt. Deze outfit is helemaal van Tumble ‘N Dry is onwijs leuk vind ik zelf. Misschien niet de meest voor de hand liggende combinatie, maar bij elkaar matcht het juist heel goed.

Levi’s

Hoe tof is dit setje van Levi’s? Floris heeft het truitje gekregen en ik vond het broekje erbij. Ik vond het zo’n onwijs tof broekje, die kon ik niet laten hangen. Floris droeg dit setje afgelopen zondag en hij vond het heerlijk zitten. Een prima setje om lekker in te spelen. De laarsjes zijn van Timberland.

Stoer spijkerbroekje

Hoe anders is dit setje van Floris? Het spijkerbroekje is van Tumble ‘N Dry en het truitje van Indian Blue Jeans. De sneakers zijn van Nike. Als hij dit draagt, lijkt hij opeens zo groot. Het maakt hem zo stoer.

Een setje van Z8

Dit broekje van Z8 koop ik iedere maat weer, want deze zo mooi bij hem. Het truitje heb ik in de vorige sale gekocht en is nog net aan goed. Ik denk dat dat ook niet heel lang meer duurt, maar tot die tijd genieten we er maar van.

Leuke truitjes

Ik houd wel van truitjes met leuke printjes en opdrukken. Deze zijn allebei van Vingino en pak ik zeer regelmatig uit de kast. Het rechter truitje met het oranje heeft Milan een aantal maten groter met capuchon.

Over het algemeen draagt Floris zachte broekjes en de laatste tijd komen daar wat spijkerbroekjes bij. Staat hem heel erg tof, maar hij moet zich ook lekker kunnen bewegen in kleding waardoor ik toch wat vaker grijp naar de zachte, jogging-achtige broekjes.

Welke van deze leukste outfits spreekt jou het meest aan?

Mamabloggers favoriete kinderkleding

G-star blauw shirt
G-star grijs t-shirt
Nike Air Max Grijs
Nike Air Max
Bergstein blauwe laarsjes
Bergstein laarsjes
Z8 korte broek
Z8 trui
Z8 shirt
Z8 spijkerjack
Z8 vest geel
Grijze skinnyjeans
Levi’s longsleeve
Gepersonaliseerde sweater WE x LINDA

 

Volg:
Marisca Kenter

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca Kenter. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Schrijven is mijn grote passie en niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met DIY’s, reviews, kidsfashion etc. Kortom, op Mamablogger vind je alles wat hippe moeders bezig houdt!

Find me on: Web | Twitter | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *