Home + Floris’ Favourites | Noppies Baby Home & Z8 newborn collecties!

Floris’ Favourites | Noppies Baby Home & Z8 newborn collecties!

De rubriek heet dan wel Floris’ Favourites, maar stiekem zijn het onze favourites ☺️. Items die we mooi en/of fijn in gebruik vinden en die we vaak gebruiken. Vandaag twee kersverse nieuwe collecties; Noppies  lanceert een Baby Home Collectie en de Z8 newborn collectie voor de zomer van 2018. Beide collecties zijn al te koop met een hoog ‘ik wil het’ gehalte ?

Noppies Baby Home Collectie

Ik denk dat er geen enkele moeder is die Noppies niet kent of in huis heeft. We kennen Noppies vooral van de fijne babykleertjes en positiekleding, maar daar komt nu verandering in, want Noppies lanceert een te gekke Baby Home Colectie! Fijne basics zoals ledikant- en wiegdekens, Aankleedkussenhoezen, slaapzakjes etc. De kleuren zijn heel mooi met elkaar te combineren; groen, grijs, mint en oudroze en hebben printjes zoals subtiele stippen en streepjes. Kijk zelf maar…

Prachtig toch? Deze collectie had een paar maandjes eerder gelanceerd moeten worden ? Verder is de filosofie achter deze items dat ze stuk voor stuk te gebruiken zijn om je kindje op te fotograferen. Je maakt natuurlijk ontelbare foto’s en dan is de achter- of ondergrond erg belangrijk om een mooie foto te maken. Ik ben fan!

Z8 newborn collectie zomer 2018

Een van de leuke dingen van het hebben van een baby zijn al die leuke, kleine kleertjes en dan voornamelijk die van Z8. Ik heb al aardig wat geshopt voor Floris en afgelopen week zag ik de nieuwe Newborn Collectie van Z8 voor de zomer van 2018. Nu zou je misschien allemaal korte broekjes en t-shirtjes verwachten, maar niets is minder waar, want veel van de items kan je kleintje nu al aan én is nu al te koop!

De items zijn herkenbaar en precies zoals je van Z8 kunt verwachten. Denk dan aan het zwart/wit/groen en de printjes. Ik ben groot fan van het #teamnosleep truitje (héél toepasselijk op Floris!) en het gestreepte shirtje met het brilletje. Zo ontzettend leuk en ik denk dan ook dat ik deze alvast in maatje 68 zal shoppen.

Ik weet dat de nieuwe collectie al is uitgeleverd aan de winkels en webshops dus al deze items zijn al te koop!

Datzelfde geldt voor de nieuwe collectie van Noppies. Ook deze is online te vinden!

Ik ben overigens niet gesponsord door beide merken, ik vind het zelf ontzettend leuke en mooie collecties en ben oprecht enthousiast! En je kunt het misschien vandaag nog shoppen voor de kerst… 😉

 

 

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *