Home + Floris’ Favourites | Canvas schoentjes van IGOR

Floris’ Favourites | Canvas schoentjes van IGOR

Afgelopen week heb ik flink geshopt voor Milan, maar voor Floris moest ik ook nog het één en ander in huis halen. Zo had hij nog een zomerjasje nodig en wilde ik alvast fijne, dunne schoentjes voor hem kopen. Het liefst van die fijne canvas schoentjes. Vorig jaar had ik die van IGOR (geen spon overigens) al gezien, maar Floris was toen nog te klein en Milan inmiddels te groot. Het had dus weinig zin ze te kopen, maar dit jaar heb ik ze voor Floris gekocht en wat zijn ze leuk!

Canvas schoentjes van IGOR

Deze canvas sneakers zijn van het merk IGOR en het gaat om model BERRI. De canvas schoentjes hebben een flexibele, rubberen zool die heel goed meebeweegt tijdens het lopen.

Er hoeven geen veters in omdat de inzet van elastiek is. Hierdoor gaan ze ook nog eens heel gemakkelijk aan en uit, ideaal! De neus is ook gemaakt van rubber waardoor ze wel tegen een steuntje kunnen. De neus doet mij trouwens denken aan de Palladium schoenen van vroeger. Die vond ik ook zo tof. Verder is de onderkant voorzien van een anti-slip zool.

Wat maakt deze schoentjes nu zo leuk en zo fijn?

Het zijn natuurlijk ontzettend simpele schoentjes en misschien zijn ze daarom ook wel zo leuk. Ze passen overal bij, zijn heel gemakkelijk aan te trekken, zitten heerlijk tijdens warmere dagen en de kinderen kunnen er heerlijk op buiten spelen. Het is de eenvoud in combinatie met de kleuren, het praktische en de prijs. Ik kocht een paar van deze schoentjes voor €27,95. En ik weet het niet helemaal zeker, maar misschien kun je ze ook wel in de was gooien. Tenminste, dat kon vroeger ook met de Palladiums.

Hoe vallen ze?

Ik vond ze wel wat kleiner vallen. Ik zou ze dus eerst van tevoren passen. Als je ze online bestelt zou ik ze bijvoorbaat al een maatje groter kopen, maar dat blijft natuurlijk gokken.

Floris draagt ze met blote voetjes en vindt ze heel erg cool. Hij bleef er maar naar wijzen en naar lachen. Dus mocht je nog leuke schoentjes zoeken voor de zomer, deze zijn echt heel erg fijn!

Kende jij de schoentjes van IGOR al? Zo ja, heb je er ook ervaring mee? Dan ben ik heel benieuwd wat je ervan vindt!

 

Volg:
Marisca Kenter

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca Kenter. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Schrijven is mijn grote passie en niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met DIY’s, reviews, kidsfashion etc. Kortom, op Mamablogger vind je alles wat hippe moeders bezig houdt!

Find me on: Web | Twitter | Facebook

Deel op:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *