Home + Fijne Kerst!

Fijne Kerst!

Lieve allemaal,

Als dit artikel gepubliceerd wordt word ik net als jullie denk ik net wakker en besef mij dat er gewoon weer bijna een jaar voorbij is en dat het Kerst is! Ik hoop dat jullie er net zoveel zin in hebben als ik, want wij beginnen deze ochtend met een ontbijtje met warme broodjes en een eitje en daarna stappen we in de auto en gaan we (hopelijk) een paar dagen genieten in een heel fijn en luxe hotel.

We hebben kunnen regelen dat de katten worden verzorgd en dat er goed op ons huis wordt gepast, want je weet het immers maar nooit. Het is de eerste keer dat we weggaan met Kerst dus ook voor Milan is het spannend. We gaan niet alleen, want mijn ouders hebben een kamer naast ons en mijn zus en haar gezin komen vanmiddag ook gezellig en blijven mee eten daar.

Ik hoop dat jullie ook een heel fijne Kerst in het vooruitzicht hebben met de mensen van wie je houdt om je heen, want daar draait het toch allemaal om (om maar even sentimenteel te doen haha).

Dus stort je, in je foute kersttrui, op een heerlijk diner en stapels kerstkransjes. Lach de hele dag door en maak flauwe grappen met dat ene familielid. Dans, zing en geniet, want voor je het weet zijn deze gezellige dagen weer voorbij. Kijk eens goed om je heen en besef wat je hebt…

Merry Christmas!

liefs-marisca-mamablogger-mama blogger-

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

  1. 25 december 2015 / 21:53

    Ik zit nu op de mobiel van me moeder. Het is echt leuk in het hotel. Jammer dat wij niet blijven slapen
    Maar het eten is wel lekker